Odpustili by ste neveru ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Odpustili by ste neveru ?

Urcite nie.. Uplne by u mna stratil(a) dôveru.
188
47%
Keby to je dlhodobe, tak nie, ale jeden krat sa este da prezit.
102
26%
Keby tu osobu velmi lubim, tak aj 2 nevery, ale 3 by znamenala koniec..
29
7%
Opätoval by som neveru, hoci aj donekonecna.. Ale neviem, ci som uplne v poriadku.
6
2%
Neviem
72
18%

Celkom hlasov: 397

majooo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa majooo »

Odpustit sa da no zabudnut nie....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja neviem - si to zoberte z druhej strany.. "podarí" sa Vám niečo vyviesť ale ľúbite svoju polovičku a nechcete o ňu kôli hlúposti prísť.. budete chcieť druhú šancu a dobre viete že ju využijete a už nikdy viac tú sprostosť nespravíte.. .nie? ale ked bude vaša polovička rozmýšlať v duchu posledných príspevkov tak jediné čo ostane je búchat si hlavu o stenu...
je to trošku na zamyslenie.. občas sa oplatí odpustiť ale neviem či by som to ja sám vedel (budem vedieť ked budem v danej situácií)

(len teraz prosím nepíšte že ked ľúbite tak nepodvediete :))

edit:
zelovoc napísal:jednu vec si treba zapamatat: Zatlkat zatlkat a zatlkat. ona i ty.
hh ale ked ťa na vlastné oči načape ako klátiš jej sestru tam ti zatlkanie moc nepomôže.. síce videl som už aj taký film že ženská načapala chlapa v posteli .. druhá ženská sa obliekla a vypadla a chlap sa tváril ako by nič. popravil postel zatiaľ čo jeho manželka histeričila.. pak si kludne sadol a čítal noviny a ona stále do neho a on jej na to - zlato ja neviem o čom hovoríš až ju tým svojím kľudom presvedčil že je blbá a vôbec sa to nestalo iba v jej hlave :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

triple napísal:ja neviem - si to zoberte z druhej strany.. "podarí" sa Vám niečo vyviesť ale ľúbite svoju polovičku a nechcete o ňu kôli hlúposti prísť.. budete chcieť druhú šancu a dobre viete že ju využijete a už nikdy viac tú sprostosť nespravíte.. .nie? ale ked bude vaša polovička rozmýšlať v duchu posledných príspevkov tak jediné čo ostane je búchat si hlavu o stenu...
je to trošku na zamyslenie.. občas sa oplatí odpustiť ale neviem či by som to ja sám vedel (budem vedieť ked budem v danej situácií)

(len teraz prosím nepíšte že ked ľúbite tak nepodvediete :))
jednu vec si treba zapamatat: Zatlkat zatlkat a zatlkat. ona i ty.
wrtulka33
Light Star
Light Star

Odpustili by ste neveru?

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Keby to bolo dlhodobe, tak nie, ale jeden krat sa este da odpustit..A hlavne,ak by bolo vidiet ,ze moju polovičku by to naozaj mrzelo, a je potrebné,aby si uvedomil, ze by ma teraz mohol naozaj stratit..
Odpustit, by som mu raz odpustila ,ak by som ho naozaj ľubila, ale potrebovala by som na to určite istý čas..

A určite by som zvážila aj to ,že sa mi s tým vôbec prizdnal...
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

dosť by záležalo na veku partnerky. ono je niečo iné, keď to ľutuje nejaká 15ročná pipka a keď to ľutuje dospelá žena. ale najskôr by bol koniec v oboch prípadoch
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nevera? hmm. za neveru povazuje iba klamstvo.. ak by mi klamala v nejakej zavaznej veci, resp. zavadzala, poslem ju do prdele. vim ze to zneje asi trocha zvratene, ale ak si chce uzit, kludne, ak je nudza, ak je chlapik dobry v posteli :D ale tak viem ze to nespravi... :D :D
Es Tee
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Es Tee »

nevera sa dá odpustiť raz... ak sa poučí tak sa dá ísť ďalej, zabudnúť na šecko a začať odznova... ak to zopakuje zas tak poslať do pi*i nadzvukovou rýchlosťou a takým štýlom že bude plakať týždeň z toho...
catweazel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa catweazel »

triple napísal:bol si už fakt že naozaj strašne zaľúbený???
ved prave v tom je hacik, ked niekoho lubim a ona si bude uzivat s inym tak by ma to dorazilo a hned by som ju nechal, a keby chcela aby som boli spet spolu tak by jej nepomohlo ani 4 mesacne ospravedlnovanie a dotycnemu ked vedel ze je to moja priatelka by som nechal monument na tvari do konca jeho sku*veneho zivota.
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Podľa toho aký chlap by to bol. Keby bol ináč veľmi dobrý, tak by som odpustila. Lebo oni sú takí , že to viac potrebujú než ženy.
Ale keby nestál za nič tak nie.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No veľmi by to záležalo na konkrétnej situácii. V prípade, že by ju to neskutočne zožieralo, tak možno by som jej to dokázal odpustiť, ale ak 2. - krát, tak by to bol koniec. Síce neviem si predstaviť, že by som dokázal neveru odpustiť aj raz, ale možno áno, možno nie...
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Dobre to tu napísal jeden človek pár riadkov nado mnou že odpustiť sa dá ale zabudnúť nie.

Neveru by som netoleroval. Je to podľa mňa riadna rana pod pás.

...keď sú dvaja štastní, nechýba im tretí...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Presne ked su dvaja stastni nechyba im treti, asi by ma uz nelubila keby si nasla druheho.Este by som jej hlavu rozkopal a nie jej odpustil=nikdy. :roll:
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

odpustit asi odpustil ale znamenalo by to proste koniec...
totiz ked je niekto neverny je to preto ze mu druhy nestaci---to znamena ze je nedostacujuci--- nto znamena zenevyhovuje cize je to nevyhovujce ---- nevyhovujuce veci predsa nikto nechce a co nikto nechce......
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

plasmon napísal:Presne ked su dvaja stastni nechyba im treti, asi by ma uz nelubila keby si nasla druheho.Este by som jej hlavu rozkopal a nie jej odpustil=nikdy. :roll:
myslíš si že keď jej rozkopeš hlavu niečo dokážeš alebo vyriešiš? podla mňa nič, akurát ukážeš že si hlupák (bez urážky) nech sa stane hocičo v živote by som neudrel dievča aj keď by robila horšie veci ako by ma len podvádzala, skôr naopak, sralo by ma to a poriadne ale s úsmevom na tvári by som ju poslal preč, možno by sa odpustiť dalo ale nie zabudnúť alebo ešte jedna vec, deň v ktorý by si zistil že ta podviedla ak by som jej urobil to isté, podviedol a povedal by som jej aká bola ta druhá v posteli fajn ..
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

compleX napísal:myslíš si že keď jej rozkopeš hlavu niečo dokážeš alebo vyriešiš? podla mňa nič, akurát ukážeš že si hlupák (bez urážky) nech sa stane hocičo v živote by som neudrel dievča aj keď by robila horšie veci ako by ma len podvádzala, skôr naopak, sralo by ma to a poriadne ale s úsmevom na tvári by som ju poslal preč, možno by sa odpustiť dalo ale nie zabudnúť alebo ešte jedna vec, deň v ktorý by si zistil že ta podviedla ak by som jej urobil to isté, podviedol a povedal by som jej aká bola ta druhá v posteli fajn ..
no nic moc ty by si sa znízil na jej uroven to si nedomyslel skor by to chcelo nechat jej okusit jej vlastne svedomie pokial by nejake mala. To dokaze byt este horsie ako spravit nieco z coho by potom ona mohla vinit teba...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

TUCERO_SVK napísal:no nic moc ty by si sa znízil na jej uroven to si nedomyslel skor by to chcelo nechat jej okusit jej vlastne svedomie pokial by nejake mala. To dokaze byt este horsie ako spravit nieco z coho by potom ona mohla vinit teba...
hej ale zistila ako som to cítil ja keď mi to urobila ona, stále lepšie ako udrieť babu si myslím ale aj tak si stojím za tým že odpustiť, nezabudnúť a odísť...
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

compleX napísal:hej ale zistila ako som to cítil ja keď mi to urobila ona, stále lepšie ako udrieť babu si myslím ale aj tak si stojím za tým že odpustiť, nezabudnúť a odísť...
no je to lepsie ako udriet ale este lepsie je psychicky nicit ale bez toho aby som ja neco zle robil moj oblubeny styl.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

compleX napísal:myslíš si že keď jej rozkopeš hlavu niečo dokážeš alebo vyriešiš? podla mňa nič, akurát ukážeš že si hlupák (bez urážky) nech sa stane hocičo v živote by som neudrel dievča aj keď by robila horšie veci ako by ma len podvádzala, skôr naopak, sralo by ma to a poriadne ale s úsmevom na tvári by som ju poslal preč, možno by sa odpustiť dalo ale nie zabudnúť alebo ešte jedna vec, deň v ktorý by si zistil že ta podviedla ak by som jej urobil to isté, podviedol a povedal by som jej aká bola ta druhá v posteli fajn ..
Podla mna je hlupe zopakovat hlupost priatelky,pridem za nou a poviem:"vyspal som sa s inou,mrda lepsie ako ty, maj sa" Toto co je za riesenie? :hmm:
Inak ja by som nikdy nedokazal rozkopat nikomu hlavu, ani svojej priatelke a ani nikomu na svete, hoci by urobil aj neviem co, proste by som to nedokazal, ja som taky typ cloveka co sa k tomu neodvazi.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

plasmon napísal:Podla mna je hlupe zopakovat hlupost priatelky,pridem za nou a poviem:"vyspal som sa s inou,mrda lepsie ako ty, maj sa" Toto co je za riesenie? :hmm:
Inak ja by som nikdy nedokazal rozkopat nikomu hlavu, ani svojej priatelke a ani nikomu na svete, hoci by urobil aj neviem co, proste by som to nedokazal, ja som taky typ cloveka co sa k tomu neodvazi.
no je to sprosté ale stále lepšie ako fyzicky ublížiť si myslím, podľa mňa aspoň, som sa s ňou o tomto bavil že čo by spravila kebyže ju podvediem ja a ona na to že by mi to vrátila a bolo by to 1:1 ..
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

odpoved je NIKDY :evil:
Napísať odpoveď