Mam taky mensi problem, spociva v tom, ze pri hrani niektorych typov hier ma strasne boli hlava, je mi na odpadnutie a podobne stavy.Je to pri hrach akcnych typu:Call od Duty,Medal of Honor a dalsie strielacky.Niekedy som mohol drtit cod po sieti aj cely den v kuse a nic a teraz po 5 minutach zazivam ukrutne bolesti hlavy.Ale napriklad hry ako FIFA alebo NHL alebo hocijake auta NFS atd. mozem hrat cely den a hlava ma nerozboli.Mozno si niekto povie, ze nech zebrak nehra hry, ale ja len potrebujem vediet preco to tak je?Preco je to iba pri niektorych typov hier a ako sa to da liecit?Cakam nejake rozumne rady.
presne toto mam aj ja !! .. ked hram akcne 3d strielacky tak je mi strasne zle... zacnem sa potit, kruti sa mi hlava idem sa pogrcat a skoro odpadnem ... ale ked hram ine hry take ako si spominal tak vobec nic sa nedeje ...
pokial mozte tak skuste naozaj bez tych okuliarov, moj oco ma tiez problemy ale pri vsetkych hrach (nosi okuliare) ked si ich da tak hovori ze lepsie ale aj tak je tam bolest...
mamo4ever napísal:Co sa tyka mna, ja pri hrani hier vobec nemavam bolesti hlavy... A to sem tam gemblerim dost casto...
vsimaj poslednu cast prispevku
plasmon napísal:Cakam nejake rozumne rady.
skus si dat od hier na nejaky cas pauzu, mozno si iba pretazeny. take akcne hry maju velke mnozstvo zvukovych a svetelnych efektov, je mozne, ze ti to nejak "lezie na mozog"
ades napísal:skus si dat od hier na nejaky cas pauzu, mozno si iba pretazeny. take akcne hry maju velke mnozstvo zvukovych a svetelnych efektov, je mozne, ze ti to nejak "lezie na mozog"
Skusim si dat nejaku pauzu.Este, ze existuje Ibalgin,lebo by som asi zemrel.
mna hlava boli iba vtedy, ked hram dlho a sustredim sa na hru. Napr. wc3 - zacne hra a hned myslim na taktiku ako to zahram a podobne veci alebo pri wowku - pvp areny ked sa ide 5v5 a hrame to pol dna tak aj vtedy ma boli hlava proste ked sa na nieco moc sustredim. podobne to moze byt aj u CS alebo CoD, kde sa potrebujete koncentrovat a dobre zahrat hru...takze to berte ako oddych:D aj ked zalamerite nevadi
moja dobra rada, ist sa von prevetrat a bude po bolesti hlavy mna co len kus zacne boliet hlava vypinam pc, nema to zmysel sediet pri tom! a take rady ze dat si IBALGIN, je podla mna uz dost blbe...radsej si date chemiu do seba akoby ste si mali kus oddychnut od PC...
jimmy_xp napísal:moja dobra rada, ist sa von prevetrat a bude po bolesti hlavy mna co len kus zacne boliet hlava vypinam pc, nema to zmysel sediet pri tom! a take rady ze dat si IBALGIN, je podla mna uz dost blbe...radsej si date chemiu do seba akoby ste si mali kus oddychnut od PC...
Mne nepomoze okrem tabletiek nic, mozem ist von,vypnut pc alebo sa aj postavit na hlavu ked nezoberiem tabletku tak ma bude boliet hlava aj pol dna a aj tak ju musim zobrat tabletku aky prestala,lebo by ma bolela este aj na druhy den.Takze tak.
Ale preco je to iba pri hrani 3d hrach a pri inych nie?Na hojka mozem kukat aj 15 hodin denne a nic.
sluggy napísal:skusal si si merat aj tlak po hrani akcnych hier?
vyskusaj a daj vediet
Jo to je dobra rada, ale to som uz skusal vzdy sa to hybe okolo hodnoty 120 na 80...125 na 85...110 na 70 a tak,nikdy nie je zvyseny alebo znizeny vzdy je v norme.
skor ako tlak krvi si chod dat zmerat ocny tlak, ten taktiez vplyva na bolest hlavy...a dalsie vysetrenie je to co ti na hlavu hodia taku ako prilbu a sleduju mozgove vzruchy alebo ako sa to vola...no ale urcite by som siel s bolestou hlavy k lekarovi pretoze to nie je sranda
jimmy_xp napísal:skor ako tlak krvi si chod dat zmerat ocny tlak, ten taktiez vplyva na bolest hlavy...a dalsie vysetrenie je to co ti na hlavu hodia taku ako prilbu a sleduju mozgove vzruchy alebo ako sa to vola...no ale urcite by som siel s bolestou hlavy k lekarovi pretoze to nie je sranda
Pred nedavnom,som bol na CT vysetreni s hlavou a vsetko som mal v poriadku.Skusim niekedy v blizkej buducnosti zabehnut za obvodnou lekarkou a rozoberiem moj problem.