Bolest hlavy pri hrani hier

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Bolest hlavy pri hrani hier

Príspevok od používateľa Plasmon »

Mam taky mensi problem, spociva v tom, ze pri hrani niektorych typov hier ma strasne boli hlava, je mi na odpadnutie a podobne stavy.Je to pri hrach akcnych typu:Call od Duty,Medal of Honor a dalsie strielacky.Niekedy som mohol drtit cod po sieti aj cely den v kuse a nic a teraz po 5 minutach zazivam ukrutne bolesti hlavy.Ale napriklad hry ako FIFA alebo NHL alebo hocijake auta NFS atd. mozem hrat cely den a hlava ma nerozboli.Mozno si niekto povie, ze nech zebrak nehra hry, ale ja len potrebujem vediet preco to tak je?Preco je to iba pri niektorych typov hier a ako sa to da liecit?Cakam nejake rozumne rady. :)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

presne toto mam aj ja !! .. ked hram akcne 3d strielacky tak je mi strasne zle... zacnem sa potit, kruti sa mi hlava idem sa pogrcat a skoro odpadnem ... ale ked hram ine hry take ako si spominal tak vobec nic sa nedeje ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mate okuliare?
Paťko
King
King

Filipito napísal:mate okuliare?
jj mam

asi je to preto lebo ked sa v tej hre tocim moj mozog si mysli ze sa toci aj on :D
Plasmon
Darca
Darca

Filipito napísal:mate okuliare?
Ano mam okuliare,tak asi tu bude pes zakopany.Vyskusam to hrat bez okuliarov,potom napisem ci to pretrvava.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pokial mozte tak skuste naozaj bez tych okuliarov, moj oco ma tiez problemy ale pri vsetkych hrach (nosi okuliare) ked si ich da tak hovori ze lepsie ale aj tak je tam bolest...
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mamo4ever »

Co sa tyka mna, ja pri hrani hier vobec nemavam bolesti hlavy... :D A to sem tam gemblerim, dost casto... :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

mamo4ever napísal:Co sa tyka mna, ja pri hrani hier vobec nemavam bolesti hlavy... :D A to sem tam gemblerim dost casto... :)
vsimaj poslednu cast prispevku
plasmon napísal:Cakam nejake rozumne rady. :)
skus si dat od hier na nejaky cas pauzu, mozno si iba pretazeny. take akcne hry maju velke mnozstvo zvukovych a svetelnych efektov, je mozne, ze ti to nejak "lezie na mozog"
Plasmon
Darca
Darca

ades napísal:skus si dat od hier na nejaky cas pauzu, mozno si iba pretazeny. take akcne hry maju velke mnozstvo zvukovych a svetelnych efektov, je mozne, ze ti to nejak "lezie na mozog"
Skusim si dat nejaku pauzu.Este, ze existuje Ibalgin,lebo by som asi zemrel. :D
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

mna hlava boli iba vtedy, ked hram dlho a sustredim sa na hru. Napr. wc3 - zacne hra a hned myslim na taktiku ako to zahram a podobne veci alebo pri wowku - pvp areny ked sa ide 5v5 a hrame to pol dna tak aj vtedy ma boli hlava proste ked sa na nieco moc sustredim. podobne to moze byt aj u CS alebo CoD, kde sa potrebujete koncentrovat a dobre zahrat hru...takze to berte ako oddych:D aj ked zalamerite nevadi
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

chalani spytam sa vas takto ,mate lcd alebo crt monitory ? nepresli ste v poslednej dobe s crt na lcd ?
Plasmon
Darca
Darca

cORP. napísal:chalani spytam sa vas takto ,mate lcd alebo crt monitory ? nepresli ste v poslednej dobe s crt na lcd ?
No ja nie, bezim uz treti rok na lcd,bolesti zacali asi tak pred rokom a pretrvavaju dodnes.Predtym ked som dostal pc to bolo v poriadku.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

moja dobra rada, ist sa von prevetrat a bude po bolesti hlavy :wink: mna co len kus zacne boliet hlava vypinam pc, nema to zmysel sediet pri tom! a take rady ze dat si IBALGIN, je podla mna uz dost blbe...radsej si date chemiu do seba akoby ste si mali kus oddychnut od PC... 8)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Aj mna sem-tam boli hlava ale malokedy,ak zacne boliet tak vyndem na cerstvy vzduch a je vsetko OK
karci222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa karci222 »

mna boli hlava iba ked sedim za PC viac ako 5 hodin denne ... a jednine mi pomoze iba cestvy vzduch ...
Paťko
King
King

ale tu nejde o to kolko sedim pri PC ale ze mi je zle zo strielaciek ...asi to bude nejaka lekarska diagnoza :D
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

skusal si si merat aj tlak po hrani akcnych hier?
vyskusaj a daj vediet :wink:
Plasmon
Darca
Darca

jimmy_xp napísal:moja dobra rada, ist sa von prevetrat a bude po bolesti hlavy :wink: mna co len kus zacne boliet hlava vypinam pc, nema to zmysel sediet pri tom! a take rady ze dat si IBALGIN, je podla mna uz dost blbe...radsej si date chemiu do seba akoby ste si mali kus oddychnut od PC... 8)
Mne nepomoze okrem tabletiek nic, mozem ist von,vypnut pc alebo sa aj postavit na hlavu ked nezoberiem tabletku tak ma bude boliet hlava aj pol dna a aj tak ju musim zobrat tabletku aky prestala,lebo by ma bolela este aj na druhy den.Takze tak.
Ale preco je to iba pri hrani 3d hrach a pri inych nie?Na hojka mozem kukat aj 15 hodin denne a nic. :roll:
sluggy napísal:skusal si si merat aj tlak po hrani akcnych hier?
vyskusaj a daj vediet :wink:
Jo to je dobra rada, ale to som uz skusal vzdy sa to hybe okolo hodnoty 120 na 80...125 na 85...110 na 70 a tak,nikdy nie je zvyseny alebo znizeny vzdy je v norme.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

skor ako tlak krvi si chod dat zmerat ocny tlak, ten taktiez vplyva na bolest hlavy...a dalsie vysetrenie je to co ti na hlavu hodia taku ako prilbu a sleduju mozgove vzruchy alebo ako sa to vola...no ale urcite by som siel s bolestou hlavy k lekarovi pretoze to nie je sranda :!:
Plasmon
Darca
Darca

jimmy_xp napísal:skor ako tlak krvi si chod dat zmerat ocny tlak, ten taktiez vplyva na bolest hlavy...a dalsie vysetrenie je to co ti na hlavu hodia taku ako prilbu a sleduju mozgove vzruchy alebo ako sa to vola...no ale urcite by som siel s bolestou hlavy k lekarovi pretoze to nie je sranda :!:
Pred nedavnom,som bol na CT vysetreni s hlavou a vsetko som mal v poriadku.Skusim niekedy v blizkej buducnosti zabehnut za obvodnou lekarkou a rozoberiem moj problem. :wink:
Napísať odpoveď