CS 1.6 Server hojko.com
Ban
Zdravim, dostal som perma ban za nedodrzanie zakazu. Chcel by som sa spytat ci by sa s tym nedalo nieco spravit. Dostal som ho od admina lekoklatik, ospravedlnil som sa mu no povedal mi, ze som u vas skoncil. Navyse nemozem hrat na ziadnom inom serve bo mi to zakazdym vypne hru. Dalo by sa s tym nieco spravit?
Ban by mal byt na nick: Big_Churchany_RuleZzZ___Zemek
Ban by mal byt na nick: Big_Churchany_RuleZzZ___Zemek
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja sa k tomu vyjadrim (nemam co robit lebo prsi) nikde v banliste nevidim to, ze mas permanentny ban na 1den....a to znamena ze ho nemas nie???
potom mas dynamicku IP...co tak zmenit meno a veselo hrat dalej, aj ked ta chapem, ze si tam nechces nikoho pohnevat a za takuto blbost menit meno pod ktorym ta mnohy poznaju
to leko: taky Warier, ktoremu si dal za toto iste perm (ma dynamicku) sa vracia stale na server a nikomu to nevadi(len mne)....tak preco by nemohol clovek ktory sa za to ospravedlnil dostat odpustene...za takyto blby preslap
potom mas dynamicku IP...co tak zmenit meno a veselo hrat dalej, aj ked ta chapem, ze si tam nechces nikoho pohnevat a za takuto blbost menit meno pod ktorym ta mnohy poznaju
to leko: taky Warier, ktoremu si dal za toto iste perm (ma dynamicku) sa vracia stale na server a nikomu to nevadi(len mne)....tak preco by nemohol clovek ktory sa za to ospravedlnil dostat odpustene...za takyto blby preslap
-
PepoJr.
Medium Star
tak swearing nie je blbost alebo lepsie povedane zneprijemnovanie hry...je to len reakcia na nieco hnusne
aj ked aj ja kazdemu vypisujem ze aby neobchadzaj cenzuru alebo aby ani nenadaval, lebo sa nastvem a pustim na neho svojho psa (mam len rybicky ale psst)
ja som za unban....ale nebudem sa uz k tomu vyjadrovat...nie som kompetentny....
PS fakt prsi a ja nemam co robit preto som tu stale

aj ked aj ja kazdemu vypisujem ze aby neobchadzaj cenzuru alebo aby ani nenadaval, lebo sa nastvem a pustim na neho svojho psa (mam len rybicky ale psst)
ja som za unban....ale nebudem sa uz k tomu vyjadrovat...nie som kompetentny....
PS fakt prsi a ja nemam co robit preto som tu stale
-
lekoklatik
VIP
O warierovi netuším.
V Ban liste má BAN na deň. Perm som mu nedával. Prećo? Lebo má dynamickú IP. Tak som teda hneď začal robiť opatrenia aby si už u nás nezahral. Dostal BAN na deň za obchádzanie cenzúry ako každý hráč. Nik nie je výnimka. Prišiel na server znovu. WTF? Jasne mal napísané za čo dostal BAN. Na jeden deň!!! A prišiel na server ais 5 min po tom bane. Opýtať sa že čo. Akoźe pardón?
Asi deň na sa servery neukázal. VČera večer prišiel znovu. že sa vraj ide porozprávať prečo a ospravedlniť sa. Za čo sa kce ospravedlniť? Že si nedokáže odsrať trest? Potom sa len tak napájal na server. Začal som ho kickovať. Myslel som že ho to neustále napájanie prestane baviť. Žiaľ, mňa prestalo kickovať. Tak teda prišlo na radu to, kvôli čomu si musiš preinštalovať CS. To že má dynamickú IP Nie je môj problém. Prišiel s rovnakým menom. Keď je sprostý, jeho chyba.
Zemek: Preinštaluj si CS. Ak ťa u nás uvidím hrať znovu, nepomôže ani reinštal. Keď sa nevieš správať a hrať podľa pravidiel ako každý jeden hráč na servery, myslím že nás nie si hodný. btw tvoj kamarát tuším Zemki dostal perm BAn asi pred mesiacom pretože bol dement ako ty. Jeho problém je asi ten že nemá dynamiku, preto už na server ani nepáchol. Alebo má viac rozumu a pochopil že perm BAN je proste dosť dlhé vykázanie zo serveru.
PepoJr. : Veď nadávať môžete koľko len kcete. Kto vám to zakazuje? Cenzúra na servery, ktorá vás potom slapuje atď... Neobchádzajte cenzúru. Ak ste labilní, nehrajte CS. Ja si tiež zanadávam. Ale napíšem to bez obchádzania. alebo si buchnem do stola.
Tu sa už nejedná o jeho unban. Dostal BAN a jeho to vôbec nesralo. Proste akoby sa nić nestalo. Odpojil, zapojil net a hral ďalej. Toto schvaľuješ???
V Ban liste má BAN na deň. Perm som mu nedával. Prećo? Lebo má dynamickú IP. Tak som teda hneď začal robiť opatrenia aby si už u nás nezahral. Dostal BAN na deň za obchádzanie cenzúry ako každý hráč. Nik nie je výnimka. Prišiel na server znovu. WTF? Jasne mal napísané za čo dostal BAN. Na jeden deň!!! A prišiel na server ais 5 min po tom bane. Opýtať sa že čo. Akoźe pardón?
Asi deň na sa servery neukázal. VČera večer prišiel znovu. že sa vraj ide porozprávať prečo a ospravedlniť sa. Za čo sa kce ospravedlniť? Že si nedokáže odsrať trest? Potom sa len tak napájal na server. Začal som ho kickovať. Myslel som že ho to neustále napájanie prestane baviť. Žiaľ, mňa prestalo kickovať. Tak teda prišlo na radu to, kvôli čomu si musiš preinštalovať CS. To že má dynamickú IP Nie je môj problém. Prišiel s rovnakým menom. Keď je sprostý, jeho chyba.
Zemek: Preinštaluj si CS. Ak ťa u nás uvidím hrať znovu, nepomôže ani reinštal. Keď sa nevieš správať a hrať podľa pravidiel ako každý jeden hráč na servery, myslím že nás nie si hodný. btw tvoj kamarát tuším Zemki dostal perm BAn asi pred mesiacom pretože bol dement ako ty. Jeho problém je asi ten že nemá dynamiku, preto už na server ani nepáchol. Alebo má viac rozumu a pochopil že perm BAN je proste dosť dlhé vykázanie zo serveru.
PepoJr. : Veď nadávať môžete koľko len kcete. Kto vám to zakazuje? Cenzúra na servery, ktorá vás potom slapuje atď... Neobchádzajte cenzúru. Ak ste labilní, nehrajte CS. Ja si tiež zanadávam. Ale napíšem to bez obchádzania. alebo si buchnem do stola.
Tu sa už nejedná o jeho unban. Dostal BAN a jeho to vôbec nesralo. Proste akoby sa nić nestalo. Odpojil, zapojil net a hral ďalej. Toto schvaľuješ???
Pepo Jr. : mam tam sice napisane, ze ban na jeden den, ale sam leko mi povedal ze som skoncil aj ked mam dynamicku, meno som si zmenil, aby ma hned nevyhodil ked som sa chcel aj ospravedlnit, ale potom ma kickoval aj preto ze som tam bol len ako spectator a kecal s kamosom a potom mi blokol aj hru, takze nemozem hrat nikde
Fiky: ja nerobim zle!!! Necheatujem, nezabijam vlastnych a ked si obcas zahresim ked tam beha 5 cheaterov nepovazujem za zlobu
a s tym FUCK OFF-om mas asi pravdu
//autoeditácia príspevku ( 07 Mar 2009, 23:07 )
leko: ako ja som tupy? nadavat na serve sa nemoze a ty ma tu urazas?
to je smiesne a este smiesnejsie je ta cast o tom ako kazdy na serve dodrzuje pravidla, to hadam nemyslis vazne. neviem ci mas nejaky osobny problem so mnou ale preco do toho tahas moju hru na Hojku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ak nevies byt objektivny tak porozmyslaj nad tvojim adminstvom, lebo dosrat volakomu hru za posranu nadavku sa mi nezda normalne 
Fiky: ja nerobim zle!!! Necheatujem, nezabijam vlastnych a ked si obcas zahresim ked tam beha 5 cheaterov nepovazujem za zlobu
a s tym FUCK OFF-om mas asi pravdu
//autoeditácia príspevku ( 07 Mar 2009, 23:07 )
leko: ako ja som tupy? nadavat na serve sa nemoze a ty ma tu urazas?
-
lekoklatik
VIP
Zemek. Nepochopil si podstatu. Nie si nić viac ako ostatní hráči na servery. Nedokážeš si odsrať trest. Nebudem to písať 300 krát. Viac než 80 % hráčov na servery chápe a reśpektuje cenzúru a jej obchádzanie. 19 % si ten jednodenný trest odserú, lebo nemajú dynamiku a posledné 1% sú ako ty. Nepoučiteľní. Ja osobne takých hráčov na servery nekcem.
//Zemek. čítaj čo píšem. Potom napíš znovu. Inak ťa nazvať neviem. Viem ale nenazvem. Vyjadrite sa prosím niekto iný. Ja mu to uź polopatistickejšie nedokážem
//Zemek. čítaj čo píšem. Potom napíš znovu. Inak ťa nazvať neviem. Viem ale nenazvem. Vyjadrite sa prosím niekto iný. Ja mu to uź polopatistickejšie nedokážem
-
PepoJr.
Medium Star
dakujem za vysvetlenie od toho co som potreboval....meni to cele moje stanovisko....ked uz robil to, ze sa neustale vracal, aj ked vedel, ze budu kicky tak to uz nema v hlave v poriadku....asi je moc zavisli
lenze ja som dobrosrdecny clovek ja by som mu odpustil

ja som nepovedal, ze aby sa nenadavalo vobec...ale ked si tam zacnu nadavat stale do kktov a inych vybranych slov, nedaj boh do rodicov....tak vtedy pisem aby prestali nadavat...a kludnili sa....ked to nepomoze dostanu odomna HS (dufam ze nedostanem ban
) ale povedcine sa potom ukludia a ospravedlnia sa a hraju si dalej
lenze ja som dobrosrdecny clovek ja by som mu odpustil
ja som nepovedal, ze aby sa nenadavalo vobec...ale ked si tam zacnu nadavat stale do kktov a inych vybranych slov, nedaj boh do rodicov....tak vtedy pisem aby prestali nadavat...a kludnili sa....ked to nepomoze dostanu odomna HS (dufam ze nedostanem ban
[quote="PepoJr."]dakujem za vysvetlenie od toho co som potreboval....meni to cele moje stanovisko....ked uz robil to, ze sa neustale vracal, aj ked vedel, ze budu kicky tak to uz nema v hlave v poriadku....asi je moc zavisli
Na dalsi den som sa vratil aby som sa mu ospravedlnil!!!!!!!!!!!!
+ som zavisly, ale zdravo! Jedine, ze som si chcel ece ten vecer zahrat na par minut.....tot vse
Na dalsi den som sa vratil aby som sa mu ospravedlnil!!!!!!!!!!!!
+ som zavisly, ale zdravo! Jedine, ze som si chcel ece ten vecer zahrat na par minut.....tot vse
-
PepoJr.
Medium Star
ospravedlnit sa da aj pomocou ICQ ktore tu leko ma....a ked si videl ze to nema zmysel stale sa pripajat tak si to mal zabalit....
BX: a kto povedal ze nim chcem byt??? ja sa o to veru nesnazim...jedina vyhoda je v tom, ze by som mohol davat bany okamzite...a nie to davat najprv na forum....ale mne to nevadi...mam zadostucinenie v tom, ze ten ban dostane a nebude kazit hru ostatnym
BX: a kto povedal ze nim chcem byt??? ja sa o to veru nesnazim...jedina vyhoda je v tom, ze by som mohol davat bany okamzite...a nie to davat najprv na forum....ale mne to nevadi...mam zadostucinenie v tom, ze ten ban dostane a nebude kazit hru ostatnym
-
lekoklatik
VIP