Ma to v hlave v poriadku ? ma to cenu ?
Ma to v hlave v poriadku ? ma to cenu ?
Ahoj , chodim s jednym dievcatom mesiac aj sme sa spoznali uz predtym skor , no problem je v tom ze ona sa sprava fakt divne , neviem to presne nazvat no ako keby bola totalne drbnute sibnute tela, dam sem priklady : chcem sa s nou ist bozkavat , tak si sadneme na lavicku a ona si zacne vyberat mobil a pozera si hodiny , potom sa na nu pozrem ona sa zacne smiat vytiahne vreckovku vysmrka sa , potom ju zasa idem pobozkat zacne sa smiat a tak zostanem taky ze co ti je , potom ze nic len mi sibe a sa smeje proste uplne ako nechapem ci je postihnuta ci co ?!?! potom toto robi furt , jednoducho uz mam chut jej povedat nech ide do **** ale proste mne sa paci lenze sa sprava ako retardovana , kazdy sa jej posmieva a jej to vobec nevadi , proste a ked uz sa bozkavame tak sa najprv stale smeje a nemozem ju bozkavat pri tom a mne to proste no ako by ste sa pri tom asi citili ? mne to totalne skazi chut a mam az slzy v ociach ale ona sa veselo zabava dalej , a potom ked uz sa ukludni tak stale ked idu ludia ona si zacne davat kapucnu na hlavu a schovavat sa aby ju nevideli, potom sa prestane hned bozkavat a pocka kym vsetci odidu a vyhovara sa na to furt niekam pozera, a stale mi pise ako strasne ma lubi a nehanbi sa za mna a chce byt so mnou navzdy , ale ked vidim ako sa chova vonku ... je toto normalne spravanie ze sa chova ako 9 rocna ? preco jej tak hrabe a co si vobec o tom myslite ona ma 16 a ja 17 , vzdy mam zuvku v ustach a tak a v nicom neni problem u mna ... a nas prvy bozk bol taky ze som ju k tomu nutil a ona musela odpocitavat 5.4.3.2.1 a az potom , a to pocitala asi 50x az potom to islo a jednoducho sa vzdy chova ako z ustavu , napriklad ideme drzime sa za ruky a ona neviem ci je vazne taka krava ale ona narazi proste do zastavky a zacne sa chichotat a mysli si ze je to neviem jake vtipne pritom sa smejem len na tom ze je chora **** , ma tento vztah zmysel ci ako poradte co si o tomto vsetkom myslite ja som uplne zufaly
(( je to moje prve dievca a chcel by som aby sa spravala normalne , lebo niekedy to aspon na par minut funguje super ale toto sa neda odpustit proste ;((((
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako pozeram na vek tak by snad mohla mat trochu rozumu naviac a nie spravat sa ako nejake tvoje domace zviera na pobavenie, normalne sa skus snou v klude porozpravat ale ked sa to nebude dat a bude sa smiat aj tomu tak skus potom cez net sa snou porozpravat ked si napisal ze ti vypisuje ako velmi ta lubi, skus to tak a ked to nepojdem ani cez net alebo popripade cez sms tak sa vykasli na nu, nic v zlom je to tvoja prva baba a ver mi ze ich este bude vela radsej si uzivaj zivota ked mas tych 17 na vztah mas ako tak este cas ...alebo si najdi nejaku poriadnu a nie taku ktora bude odpocitavat koniec sveta ..
jedine co ti mozem este je popriat gl & hf
Ze naznacit ? no uz som vela x vravel ze mi ten jej humor ktoremu nerozumiem dost vadi , a ze mi vadi ked sa smeje tak, a akosi to nejak nezabera no aj dnes som jej normalne povedal ze je divna a ze sa sprava ako keby fetovala, a ona proste stale len HIHIHI ved jasnee to ja vzdy tak hiHIHI ,, no a tak ona je fakt divna proste to som nevidel este taku babu , ona sa sprava ako chalan taky zo skolky , ale to sa rozhovorom nezmeni urcite =(
-
blitzkrieg
Professional
co ti mam na to este viac povedat ? tak si snou daj aj ty do kablu a smej sa snou ...alebo ju posli slusne povedane do ritiskazatoN napísal:Ze naznacit ? no uz som vela x vravel ze mi ten jej humor ktoremu nerozumiem dost vadi , a ze mi vadi ked sa smeje tak, a akosi to nejak nezabera no aj dnes som jej normalne povedal ze je divna a ze sa sprava ako keby fetovala, a ona proste stale len HIHIHI ved jasnee to ja vzdy tak hiHIHI ,, no a tak ona je fakt divna proste to som nevidel este taku babu , ona sa sprava ako chalan taky zo skolky , ale to sa rozhovorom nezmeni urcite =(
-
axxis
Addict
a prozac si skusal?skazatoN napísal:Ze naznacit ? no uz som vela x vravel ze mi ten jej humor ktoremu nerozumiem dost vadi , a ze mi vadi ked sa smeje tak, a akosi to nejak nezabera no aj dnes som jej normalne povedal ze je divna a ze sa sprava ako keby fetovala, a ona proste stale len HIHIHI ved jasnee to ja vzdy tak hiHIHI ,, no a tak ona je fakt divna proste to som nevidel este taku babu , ona sa sprava ako chalan taky zo skolky , ale to sa rozhovorom nezmeni urcite =(
-
blitzkrieg
Professional
tak chodievajte len k vam popripade k nej, ved to neni zdrave ked sa sprava jak opica, pokial si snou mesiac uz ..tak klobuk dolu, pretoze take nervy nema hocikto, sranda co laska dokazeskazatoN napísal:No tak ale ked proste k nej nieco citim ako ju mam poslat do riti , mne sa s nou vsetko paci , aj ku mne chodi niekedy hola sa vala so mnou v posteli vtedy je aspon normalna na chvilu, ale niekedy von je slusne povedane prije*** no ,,, =(
No oslovilo ma to ze ma pekny hlas, a paci sa mi ako vyzera no aj si celkom rozumieme , az dovtedy kym na to pride ... niekedy to ide v pohode ale uz mi to je fakt neprijemne, a pisat jej teraz ze je koniec , pricom dnes sme boli uplne stastny nakonci aj sme si robili dobre s organmy =D a debatili kedy pride ku mne na sex ,, no ale ked som potom porozmyslal ako to bolo na zaciatku dneska tak som zacal tak uvazovat ...
-
blitzkrieg
Professional
vlastne co teraz chces ? ja nechapem, najprv pises ze ti vadi ze sa smeje a neviem co, potom sa o seba šúchate a žmolíte si organy a to je v pohode ? na tvojom mieste teda bud stastny ze mas frajerku ktora sa smeje, SMEJ SA SNOUskazatoN napísal:no varit ona sa uci za kuchara , ja tiez =D
a tak vies no sranda odtial potial , niekde koncit musi , a mna to teda nebavi sa len chichotat na tom ze je truba
Ked si ju spoznal nemala na sebe modry zupan? 
Nie vazne, pytas sa ci ma vztah cenu = ci s nou mas ostat, no a to je to co by si mal vediet ty sam.
Toto nieje nieco s cim ti poradia ini. Ako to citis tak to sprav.
Z tvojho rozpravania vsak mozem stopercentne tvrdit, ze ona nebude tou pravou ktorej nasadis obrucku
Poriadne ju pretiahni, a ked uz ta nebude bavit povedz jej ze ma velky zadok, necha ta ona.
Nie vazne, pytas sa ci ma vztah cenu = ci s nou mas ostat, no a to je to co by si mal vediet ty sam.
Toto nieje nieco s cim ti poradia ini. Ako to citis tak to sprav.
Z tvojho rozpravania vsak mozem stopercentne tvrdit, ze ona nebude tou pravou ktorej nasadis obrucku
Poriadne ju pretiahni, a ked uz ta nebude bavit povedz jej ze ma velky zadok, necha ta ona.