Ma to v hlave v poriadku ? ma to cenu ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Ma to v hlave v poriadku ? ma to cenu ?

Príspevok od používateľa skazatoN »

Ahoj , chodim s jednym dievcatom mesiac aj sme sa spoznali uz predtym skor , no problem je v tom ze ona sa sprava fakt divne , neviem to presne nazvat no ako keby bola totalne drbnute sibnute tela, dam sem priklady : chcem sa s nou ist bozkavat , tak si sadneme na lavicku a ona si zacne vyberat mobil a pozera si hodiny , potom sa na nu pozrem ona sa zacne smiat vytiahne vreckovku vysmrka sa , potom ju zasa idem pobozkat zacne sa smiat a tak zostanem taky ze co ti je , potom ze nic len mi sibe a sa smeje proste uplne ako nechapem ci je postihnuta ci co ?!?! potom toto robi furt , jednoducho uz mam chut jej povedat nech ide do **** ale proste mne sa paci lenze sa sprava ako retardovana , kazdy sa jej posmieva a jej to vobec nevadi , proste a ked uz sa bozkavame tak sa najprv stale smeje a nemozem ju bozkavat pri tom a mne to proste no ako by ste sa pri tom asi citili ? mne to totalne skazi chut a mam az slzy v ociach ale ona sa veselo zabava dalej , a potom ked uz sa ukludni tak stale ked idu ludia ona si zacne davat kapucnu na hlavu a schovavat sa aby ju nevideli, potom sa prestane hned bozkavat a pocka kym vsetci odidu a vyhovara sa na to furt niekam pozera, a stale mi pise ako strasne ma lubi a nehanbi sa za mna a chce byt so mnou navzdy , ale ked vidim ako sa chova vonku ... je toto normalne spravanie ze sa chova ako 9 rocna ? preco jej tak hrabe a co si vobec o tom myslite ona ma 16 a ja 17 , vzdy mam zuvku v ustach a tak a v nicom neni problem u mna ... a nas prvy bozk bol taky ze som ju k tomu nutil a ona musela odpocitavat 5.4.3.2.1 a az potom , a to pocitala asi 50x az potom to islo a jednoducho sa vzdy chova ako z ustavu , napriklad ideme drzime sa za ruky a ona neviem ci je vazne taka krava ale ona narazi proste do zastavky a zacne sa chichotat a mysli si ze je to neviem jake vtipne pritom sa smejem len na tom ze je chora **** , ma tento vztah zmysel ci ako poradte co si o tomto vsetkom myslite ja som uplne zufaly :((( je to moje prve dievca a chcel by som aby sa spravala normalne , lebo niekedy to aspon na par minut funguje super ale toto sa neda odpustit proste ;((((
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

:smt046 :smt043
toto je inac je*ova tema
vy musite mat inac produktivny vztah, ja byt Tebou tak by som si ju hned zobral
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

a ja byt tebou tak pokial ma nenapadne nieco normalne tak si to radsej neham v tej sprostej hlave
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ako pozeram na vek tak by snad mohla mat trochu rozumu naviac a nie spravat sa ako nejake tvoje domace zviera na pobavenie, normalne sa skus snou v klude porozpravat ale ked sa to nebude dat a bude sa smiat aj tomu tak skus potom cez net sa snou porozpravat ked si napisal ze ti vypisuje ako velmi ta lubi, skus to tak a ked to nepojdem ani cez net alebo popripade cez sms tak sa vykasli na nu, nic v zlom je to tvoja prva baba a ver mi ze ich este bude vela radsej si uzivaj zivota ked mas tych 17 na vztah mas ako tak este cas ...alebo si najdi nejaku poriadnu a nie taku ktora bude odpocitavat koniec sveta .. :wink: jedine co ti mozem este je popriat gl & hf
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Skus sa s nou o tom porozpravat. Alebo aspon jej nieco naznac, nech dostane rozum.
Mozno je to priklad pre teba aby si pochopil ze dievca ktore dobre vyzera, ma nieco v hlave a vie sa spravat sa hlada dost tazko.
A btw rovnako dlhe prispevky citam len malo kedy ale tento stoji vazne za to. :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skazatoN napísal:a ja byt tebou tak pokial ma nenapadne nieco normalne tak si to radsej neham v tej sprostej hlave
sprosta hlava mozno som, ale aspon nechodim s dievcinou po lobotomii :D

takze Ty si na tom de fakto horsie :D
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Ze naznacit ? no uz som vela x vravel ze mi ten jej humor ktoremu nerozumiem dost vadi , a ze mi vadi ked sa smeje tak, a akosi to nejak nezabera no aj dnes som jej normalne povedal ze je divna a ze sa sprava ako keby fetovala, a ona proste stale len HIHIHI ved jasnee to ja vzdy tak hiHIHI ,, no a tak ona je fakt divna proste to som nevidel este taku babu , ona sa sprava ako chalan taky zo skolky , ale to sa rozhovorom nezmeni urcite =(
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

skazatoN napísal:Ze naznacit ? no uz som vela x vravel ze mi ten jej humor ktoremu nerozumiem dost vadi , a ze mi vadi ked sa smeje tak, a akosi to nejak nezabera no aj dnes som jej normalne povedal ze je divna a ze sa sprava ako keby fetovala, a ona proste stale len HIHIHI ved jasnee to ja vzdy tak hiHIHI ,, no a tak ona je fakt divna proste to som nevidel este taku babu , ona sa sprava ako chalan taky zo skolky , ale to sa rozhovorom nezmeni urcite =(
co ti mam na to este viac povedat ? tak si snou daj aj ty do kablu a smej sa snou ...alebo ju posli slusne povedane do riti
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Akoze keby sa tak spravala moja frajerka,tak papa
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

No tak ale ked proste k nej nieco citim ako ju mam poslat do riti , mne sa s nou vsetko paci , aj ku mne chodi niekedy hola sa vala so mnou v posteli vtedy je aspon normalna na chvilu, ale niekedy von je slusne povedane prije*** no ,,, =(
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skazatoN napísal:Ze naznacit ? no uz som vela x vravel ze mi ten jej humor ktoremu nerozumiem dost vadi , a ze mi vadi ked sa smeje tak, a akosi to nejak nezabera no aj dnes som jej normalne povedal ze je divna a ze sa sprava ako keby fetovala, a ona proste stale len HIHIHI ved jasnee to ja vzdy tak hiHIHI ,, no a tak ona je fakt divna proste to som nevidel este taku babu , ona sa sprava ako chalan taky zo skolky , ale to sa rozhovorom nezmeni urcite =(
a prozac si skusal? :lol:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

skazatoN: este si nam nenapisal, co ta na nej oslovilo, preco si sa s nou dal dokopy. Pretoze zatial co som cital, tak si k nej ziadne pozitivne slovo nenapisal.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

skazatoN napísal:No tak ale ked proste k nej nieco citim ako ju mam poslat do riti , mne sa s nou vsetko paci , aj ku mne chodi niekedy hola sa vala so mnou v posteli vtedy je aspon normalna na chvilu, ale niekedy von je slusne povedane prije*** no ,,, =(
tak chodievajte len k vam popripade k nej, ved to neni zdrave ked sa sprava jak opica, pokial si snou mesiac uz ..tak klobuk dolu, pretoze take nervy nema hocikto, sranda co laska dokaze :)
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

No oslovilo ma to ze ma pekny hlas, a paci sa mi ako vyzera no aj si celkom rozumieme , az dovtedy kym na to pride ... niekedy to ide v pohode ale uz mi to je fakt neprijemne, a pisat jej teraz ze je koniec , pricom dnes sme boli uplne stastny nakonci aj sme si robili dobre s organmy =D a debatili kedy pride ku mne na sex ,, no ale ked som potom porozmyslal ako to bolo na zaciatku dneska tak som zacal tak uvazovat ...
sisken
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sisken »

:D robili sme si dobre organmi :D
:D naburala do zastavky a smiala sa :D
co robis sak vy ste vesela kopa :D...pokial vie varit tak si ju nechaj a smej sa s nou :D...

:D naburala do zastavky :D
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

no varit ona sa uci za kuchara , ja tiez =D
a tak vies no sranda odtial potial , niekde koncit musi , a mna to teda nebavi sa len chichotat na tom ze je truba
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

skazatoN napísal:no varit ona sa uci za kuchara , ja tiez =D
a tak vies no sranda odtial potial , niekde koncit musi , a mna to teda nebavi sa len chichotat na tom ze je truba
vlastne co teraz chces ? ja nechapem, najprv pises ze ti vadi ze sa smeje a neviem co, potom sa o seba šúchate a žmolíte si organy a to je v pohode ? na tvojom mieste teda bud stastny ze mas frajerku ktora sa smeje, SMEJ SA SNOU
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked si ju spoznal nemala na sebe modry zupan? :-)

Nie vazne, pytas sa ci ma vztah cenu = ci s nou mas ostat, no a to je to co by si mal vediet ty sam.
Toto nieje nieco s cim ti poradia ini. Ako to citis tak to sprav.
Z tvojho rozpravania vsak mozem stopercentne tvrdit, ze ona nebude tou pravou ktorej nasadis obrucku :)

Poriadne ju pretiahni, a ked uz ta nebude bavit povedz jej ze ma velky zadok, necha ta ona.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to mi pripomííína film DRŽ HUBU obsadenie hercov asi nemusim rozpisovať :D ty budeš asi ten múdrejši :D kým nekriči HOOOOOOOOOOVNO tak je dobre

tak jej povec nie že ti to lezie na nervy a uvidíš čo povie
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zacne sa smiat. :roll:
Napísať odpoveď