ale docital som sa ze to robi len CZ verzii, ak to chcete hrat prepnite si EN jazyk a pojde bez problemov, kto chce hrat v CZ jazyku ten musi cakat (ako ja)
ONdr3j napísal:no tak dufam ze to oprava co najskor sak toto uz ani do smiechu nieje ale rovno do placu taketo veci som nezazil ani pri jednej originalke
aha, GTA 4 nemam originalku ale skoro som si ju kupil lebo ma privadzalo do zufalstva ked nebol funkcny crack ale dobre som spravil ked som to nekupil, za tie peniaze nestala
a uz by mal ist normalne empire, vcera som to hral a pozemne bitky idu normalne, namorne som este neskusal kedze nemam ani lodicku
ONdr3j napísal:aha, GTA 4 nemam originalku ale skoro som si ju kupil lebo ma privadzalo do zufalstva ked nebol funkcny crack ale dobre som spravil ked som to nekupil, za tie peniaze nestala
a uz by mal ist normalne empire, vcera som to hral a pozemne bitky idu normalne, namorne som este neskusal kedze nemam ani lodicku
neviem ci uz vysiel ten patch alebo nie, vcera som mal pustene cely den steam tak sa to mohlo stiahnut, vecer som to skusil ci to ide a zatial islo, jedine co som neskusal su namorne bitky kedze nemam ani 1 lod a mozno sa to opravilo samo
ONdr3j napísal:neviem ci uz vysiel ten patch alebo nie, vcera som mal pustene cely den steam tak sa to mohlo stiahnut, vecer som to skusil ci to ide a zatial islo, jedine co som neskusal su namorne bitky kedze nemam ani 1 lod a mozno sa to opravilo samo
pekne idu tym mysliš že nesekaju pretože ja ked hram na začiatku tak vobec neseka a už trošku neskor začne poriadne sekať a potom prestane opravi to totoM?
vengard napísal:pekne idu tym mysliš že nesekaju pretože ja ked hram na začiatku tak vobec neseka a už trošku neskor začne poriadne sekať a potom prestane opravi to totoM?
nj aj mne to robi neviem v com to je nevidim rozdiel v plynulosti ci to mam bud na strednych abo na ultra detailoch a max rozliseny....pricom doporucene poziadavky aj s rezervou este na mojej strane splnam...
nemoze to byt problem dakde vo vasej nelegalnej verzii? pripadne si updatnite vase ovladace od grafik a pod veci a mozno len vasa grafika nestiha (pripadne nejaka cast vasho pc)
ONdr3j napísal:nemoze to byt problem dakde vo vasej nelegalnej verzii? pripadne si updatnite vase ovladace od grafik a pod veci a mozno len vasa grafika nestiha (pripadne nejaka cast vasho pc)
ja mam vsetko upg...takze neviem v com je ten problem moze to byt aj tou ilegalnou verziou alebo tym ze mam neskutocne dodrbany pc sak cas ked mozem zacat robit s pc normalne trva tak cca 3-4min od zapnutia pc...mam to tu uz brutalne zavirene jedine v tom vydim chybu inac asi nicom...