Mam jeden problem, kamos ma mechaniku ktora vie vypalovat aj Obrazok na DVD, proste obrati DVD a vypali mu tam nieco.
Neviem ako sa to vola, ale zhana program cez ktory by sa to dalo.
A neviem ci si to nahodou nevymyslel. Existuje nieco take?
Vypalenie obrazka na DVD.
Áno.. funkcia sa volá LightScribe alebo LabelFlash.. potrebuješ mať na to špeciálnu DVD napaľovačku, ktorá podporuje aspoň jednu z týchto dvoch featuritiek (dnes je to už bežné), potrebuješ špeciálne média určené na LS alebo LF (nie je to lacná záležitosť), potrebuješ k tomu ovládač (google pomôže).. a obyčajné Nero by to malo dokázať napáliť (resp. opäť hocijaký program z googla)
Ak chceš vedieť viac, daj vyhľadaj heslá "lightscribe" alebo "labelflash" buď tu na hojku (už sa toho mrte riešilo) alebo na googli..
http://www.hojko.com/lightscribe-vs-lab ... 61264.html

Ak chceš vedieť viac, daj vyhľadaj heslá "lightscribe" alebo "labelflash" buď tu na hojku (už sa toho mrte riešilo) alebo na googli..
http://www.hojko.com/lightscribe-vs-lab ... 61264.html
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Na vypalenie obrazka potrebujes mat mechaniku Lightscribe a specialne DVD ktore niesu lacné . Stoja okolo 25 SK . Napalovacka Lighscribe vypaluje LEN na SIVU farbu inaksiu nie . Mozes si vsak kupit farebne DVD Lightscribe a do toho farebneho vypalis sive . Ja to mam pouzil som to 1 krat a absolutne sa to neviplati
25 SK? ty kde zijes? zimbabwe? kupujem ich po 0.4€ (12 SK) a CD po 0.3€ (10 SK) a to v zapadlom meste! WAKE UP!asterix3691 napísal: specialne DVD ktore niesu lacné . Stoja okolo 25 SK . Napalovacka Lighscribe vypaluje LEN na SIVU farbu inaksiu nie . Mozes si vsak kupit farebne DVD Lightscribe a do toho farebneho vypalis sive . Ja to mam pouzil som to 1 krat a absolutne sa to neviplati
Siva farba? tebe ide... to ma od sivej kus daleko. farba LS media je do hneda.. vid priloha... (vypada to ako siva, ale vygooglite si a uvidite)
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
aha.. taka nejednoznacna odpoved z jeho strany... ale tak beriem s5.. ale tu cenu... to pred rokom a pol stali tolko tie media...--==[ RA ]==-- napísal:Myslim ze to myslel tak ze to co je vypalene je sive, a aj je, ale sa to da vypalit viackrat a kazdim dalsim vypelenim to stmavne az do skoro ciernej. Takze potlac bude cca zlato/hnedo-cierna.