Vypalenie obrazka na DVD.

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kore
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vypalenie obrazka na DVD.

Príspevok od používateľa kore »

Mam jeden problem, kamos ma mechaniku ktora vie vypalovat aj Obrazok na DVD, proste obrati DVD a vypali mu tam nieco.

Neviem ako sa to vola, ale zhana program cez ktory by sa to dalo.
A neviem ci si to nahodou nevymyslel. Existuje nieco take?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno.. funkcia sa volá LightScribe alebo LabelFlash.. potrebuješ mať na to špeciálnu DVD napaľovačku, ktorá podporuje aspoň jednu z týchto dvoch featuritiek (dnes je to už bežné), potrebuješ špeciálne média určené na LS alebo LF (nie je to lacná záležitosť), potrebuješ k tomu ovládač (google pomôže).. a obyčajné Nero by to malo dokázať napáliť (resp. opäť hocijaký program z googla)

Ak chceš vedieť viac, daj vyhľadaj heslá "lightscribe" alebo "labelflash" buď tu na hojku (už sa toho mrte riešilo) alebo na googli..

http://www.hojko.com/lightscribe-vs-lab ... 61264.html

;)
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Na vypalenie obrazka potrebujes mat mechaniku Lightscribe a specialne DVD ktore niesu lacné . Stoja okolo 25 SK . Napalovacka Lighscribe vypaluje LEN na SIVU farbu inaksiu nie . Mozes si vsak kupit farebne DVD Lightscribe a do toho farebneho vypalis sive . Ja to mam pouzil som to 1 krat a absolutne sa to neviplati
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

asterix3691 napísal: specialne DVD ktore niesu lacné . Stoja okolo 25 SK . Napalovacka Lighscribe vypaluje LEN na SIVU farbu inaksiu nie . Mozes si vsak kupit farebne DVD Lightscribe a do toho farebneho vypalis sive . Ja to mam pouzil som to 1 krat a absolutne sa to neviplati
25 SK? ty kde zijes? zimbabwe? kupujem ich po 0.4€ (12 SK) a CD po 0.3€ (10 SK) a to v zapadlom meste! WAKE UP!

Siva farba? tebe ide... to ma od sivej kus daleko. farba LS media je do hneda.. vid priloha... (vypada to ako siva, ale vygooglite si a uvidite)
Prílohy
DSC00627.JPG
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Myslim ze to myslel tak ze to co je vypalene je sive, a aj je, ale sa to da vypalit viackrat a kazdim dalsim vypelenim to stmavne az do skoro ciernej. Takze potlac bude cca zlato/hnedo-cierna.
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

--==[ RA ]==-- napísal:Myslim ze to myslel tak ze to co je vypalene je sive, a aj je, ale sa to da vypalit viackrat a kazdim dalsim vypelenim to stmavne az do skoro ciernej. Takze potlac bude cca zlato/hnedo-cierna.
aha.. taka nejednoznacna odpoved z jeho strany... ale tak beriem s5.. ale tu cenu... to pred rokom a pol stali tolko tie media...
Napísať odpoveď