ANTIFICO
-
molotov356
Medium Expert
molotov356.. a čo môže jeden (ne)obyčajný profesor americkej univerzity urobiť proti kríze? Neviem o tom, žeby títo ľudia mali nejakú výkonnú moc. Môžu maximálne poukázať na chyby, ktoré sa robili.. a dať návod na riešenie.. to je všetko. Na rad prichádzajú politici, ktorí by mali tento návod realizovať.. avšak zvyčajne sa jedná o nepopulárne kroky a politici ich nechcú realizovať, aby si neodohnali voličov na jednej strane a bohatých lobistov na strane druhej..
k téme
Fico je tak isto politik ktorý má svoje klady a zápory no ide o to kto mu dôveruje, ja nedôverujem nikomu ale chodím voliť lebo je to moja občianska povinnosť a nevolím za stranu ktorá nakváka čo najviac, alebo za stranu ktorá do svojej kampani vynaložila viac penazí ale za stranu ktorá by mohla pre nás všetkých spraviť najviac... Ako sa ukázalo počas plynovej krízi tak ficová vláda dokázala rýchlo a profesionálne reagovať na problémy ktoré nás postihli. Keby bolo vo vláde SDKÚ-DS to by dopadlo asi katastrofálne lebo oni si hladia len peniaze a finančnú stránku štátu ale na sociálnu politiku vôbec nehladia takže je to len vec dlhej diskusie celá téma ale toto je môj názor.
Re: k téme
myslis to riesenie, ze sa pchali putinovi do analu a aj tak sa im nepodarilo nic vybavit? ano, uznavam, rychlo a profesionalneLukas.229 napísal:Ako sa ukázalo počas plynovej krízi tak ficová vláda dokázala rýchlo a profesionálne reagovať na problémy ktoré nás postihli.
inak fascinuje ma neustale porovnavanie s SDKU-DS, ked presne vies, co konkretne by (ne-)spravili
samozrejme mozno sa pchali lebo vybavovali pre teba plyn aby ti neprimrzla prdel o tu stoličku, ale to že vláda nerieši náhradu škody ktorú nám dodávateľ teda Rusko spôsobila nie je dobré, ale keby išla vláda pýtať peniaze dufam ze nam Rusi nedajú vodku alebo hocičo iné len nie peniaze, lebo už tak raz bolo že dali račšej hocičo iné len nie peniaze 
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
dzurinda v tomto pripade vyjadril aj pochvalu na adresu ficovej vlady za zvladnutie krizy, ale dalej to bol uz iba bohapusty populizmus. ak vznikla (co vznikla) nejaka strata sukromnemu subjektu tak nech pozaduje kompenzaciu na dodavatelovi v tomto pripade spp distribucia. spp moze pozadovat kompenzaciu na ruskom gasprome. ten bude pozadovat kompenzaciu u ukrajinskeho naftogazu. takze za prve, je to na dlhe lakte a za druhe vycislenie skod nie je jednoduche nakolko to bolo v case hospodarskej krizy a podnikov, ktore stali, pripadne obmedzili vyrobu kvoli nedostatku plynu bolo minimum. toto svojho casu potvrdil aj jahnatek, ktory v tom case povedal, ze podniky stoja aj napriek tomu, ze plyn do krajiny uz prudi.
ps. ako by asi vyzerala zaloba fica na gasprom.
slovenska strana zastupena predsedom vlady slovenskej republiky robertom ficom tymto zaluje fy. gasprom z dovodu usleho prijmu na daniach a odvodoch.
ps. ako by asi vyzerala zaloba fica na gasprom.
slovenska strana zastupena predsedom vlady slovenskej republiky robertom ficom tymto zaluje fy. gasprom z dovodu usleho prijmu na daniach a odvodoch.
-
molotov356
Medium Expert
molotov356.. tým pádom sa musí dostať do politiky.. a aby sa dostal do politiky, musí začať rozprávať to, čo ľudia chcú počuť.. a robiť to, čo veľke lobistické skupiný chcú.. čiže proti kríze opäť neurobí vôbec nič.. čiže sme opäť tam, kde sme boli.. akurát máme o jedného ekonóma menej a o jedného tlčhubu viac..

-
molotov356
Medium Expert
Keď už bude pri moci, tak zistí, že je to cele naprt, že aj tak nič nezmení, pretože bude ovládaný spomínanými silnými lobistickými skupinami.. a ak neurobí po vôli týmto skupinám, tak sa zorganizuje proti nemu špinavá kampaň, po ktorej bude rád, že je rád..
Keby politika bola taká jednoduchá ako si ju predstavuješ, tak.......
Keby politika bola taká jednoduchá ako si ju predstavuješ, tak.......
-
molotov356
Medium Expert
-
molotov356
Medium Expert
ked tu niekto obhajoval fica pred volbami tak nepoviem.. to sa este dalo chapat, ze existuju take tupe ovce co zeru tie dristy co su im ucelovo podkladane, ale ked niekto obhajuje fica dnes, tak to musi byt uz korunovany idiot ( a pod tymto slovom myslim ozajstnu diagnozu).. posledny polrok uz nekomentujem ficove preslapy, lebo ma to nebavi, ale robi ich kazdodenne, a tie jeho prejavy v parlamente.. to je na vyslovene vracanie.. fico je politik ktory sa zapise do dejin tym ze za cely cas svojej moci, nespravil pre slovensko absolutne nic, a to hovorim velmi smutne.. a tak isto mozem s prehladom povedat, ze ani co sa tyka krizy sa neda povedat ze by konal rozumne.. robi standardne kroky, bez vlastnej agendy..
ach ano, plynovu krizu zvladol.. ale nemyslim ze je to nieco vynimocne, to bola jeho povinnost, a myslim ze plynova kriza sa neskoncila vdaka ficovi.. ale chvalim ho za to ze nepohnojil aspon toto.. inak co ho sa dotkol to znicil
fico skonci v cervenych cislach, ale narod je tupy jak porisko sekery a nic lepsie si nezasluzi.. nepovedal by som ze problem je konkretne v osobe roberta fica, to je obycajny smejd co len vyuzil prilezitost .. problem je v slovenskych pomeroch a ludoch, v tom co ocakavaju od politikov, v tom ako verejnost toleruje ich preslapy, v tom ako na slovakoch vysi dedictvo komunizmu v ich mysliach, v tom ako si slovaci vazia sami seba a pozeraju sa na svoj narod.. v tom ako je ich lahko oklamat, ako stale naivne vzhliadaju kdesi hore na politicky olymp a pocuvaju dristy ktore chcu pocut a zaroven ich zozadu vykradaju, a oni to dalej toleruju..
meciar bol prase, ale respektujem ze v prechodnom obdobi sa nic ine cakat nedalo.. vsetky principy sa len tvorili.. ale svoju ulohu splnil
dzurinda, no ludia si ho budu vecne pamatat podla mnozstva kauz, aj ked do pomeciarovskeho chaosu vniesol konecne poriadok a rozbehol ekonomiku.. ale neaki tupi sedlaci samozrejme nevedia pochopit aky vyznam ma ozdravenie bank za 100 mld.. alebo podobne veci.. lebo su to obycajne lajna ktore sa daju zmagorit pivom a parkami, a nevedia vyratat ani rovnicu 1+x=2,
a fico.. no nic.. vyliezol po chrbte dzurindu, nabalil na seba vsetkych darmozracov ktori sa odrazu tvaria ako neviniatka, naucili sa ako papagaje opakovat... " socialne pre ludi, narodne, pomoct ludom, ludia ludia socialne ludia".. ale nespravili ani barani prd, zlizli smotanu, a ziaden progres.. teraz vsetko zvalia na krizu.. a hlupakov opat oblbnu vo volbach.. a budu tu mozno este jedno obdobie.. ale potom po nich ani pes nestekne.. a ironiou zostava ze na fica najviac doplatili chudaci ktori ho volili
hahah..
pochvalen
ach ano, plynovu krizu zvladol.. ale nemyslim ze je to nieco vynimocne, to bola jeho povinnost, a myslim ze plynova kriza sa neskoncila vdaka ficovi.. ale chvalim ho za to ze nepohnojil aspon toto.. inak co ho sa dotkol to znicil
fico skonci v cervenych cislach, ale narod je tupy jak porisko sekery a nic lepsie si nezasluzi.. nepovedal by som ze problem je konkretne v osobe roberta fica, to je obycajny smejd co len vyuzil prilezitost .. problem je v slovenskych pomeroch a ludoch, v tom co ocakavaju od politikov, v tom ako verejnost toleruje ich preslapy, v tom ako na slovakoch vysi dedictvo komunizmu v ich mysliach, v tom ako si slovaci vazia sami seba a pozeraju sa na svoj narod.. v tom ako je ich lahko oklamat, ako stale naivne vzhliadaju kdesi hore na politicky olymp a pocuvaju dristy ktore chcu pocut a zaroven ich zozadu vykradaju, a oni to dalej toleruju..
meciar bol prase, ale respektujem ze v prechodnom obdobi sa nic ine cakat nedalo.. vsetky principy sa len tvorili.. ale svoju ulohu splnil
dzurinda, no ludia si ho budu vecne pamatat podla mnozstva kauz, aj ked do pomeciarovskeho chaosu vniesol konecne poriadok a rozbehol ekonomiku.. ale neaki tupi sedlaci samozrejme nevedia pochopit aky vyznam ma ozdravenie bank za 100 mld.. alebo podobne veci.. lebo su to obycajne lajna ktore sa daju zmagorit pivom a parkami, a nevedia vyratat ani rovnicu 1+x=2,
a fico.. no nic.. vyliezol po chrbte dzurindu, nabalil na seba vsetkych darmozracov ktori sa odrazu tvaria ako neviniatka, naucili sa ako papagaje opakovat... " socialne pre ludi, narodne, pomoct ludom, ludia ludia socialne ludia".. ale nespravili ani barani prd, zlizli smotanu, a ziaden progres.. teraz vsetko zvalia na krizu.. a hlupakov opat oblbnu vo volbach.. a budu tu mozno este jedno obdobie.. ale potom po nich ani pes nestekne.. a ironiou zostava ze na fica najviac doplatili chudaci ktori ho volili
pochvalen
Tupe ovce, korunovani idioti, papagaje, barani, narod je tupy, obycajny smejd, chudaci, hlupaci, tupi sedlaci...
Pozor na dusevne zdravie, Ty "demokrat"
Ludia sice maju kratku pamat, no az taka kratka- ako by si si ty zelal- ta pamat nie je slay. A tak ako sucasna, zdecimovana opozicia, ktora Ficovi vzajomnou nevrazivostou k moci vyrazne dopomohla, ta opozicia, ktorej dve strany by s tym "zlym bubom" Ficom tak velmi radi vladli (vid volby 2006), ani ty nepochodis so strpnutym klise, ktore tu opakujes uz takmer tri roky- "Fico nic nerobi". Pritom pozitivne kroky, ktore si aj ty sam ochotny uznat, okamzite bagatelizujes a oznacis za jeho povinnost.
A pokial ta vytaca skutocnost, ze nerobi to, prip. tak ako chce opozicia... dobre rano v parlamentnej demokracii.
PS: Neboj, jedneho dna sa dockas- Fico nie je Highlander.
Pozor na dusevne zdravie, Ty "demokrat"
Ludia sice maju kratku pamat, no az taka kratka- ako by si si ty zelal- ta pamat nie je slay. A tak ako sucasna, zdecimovana opozicia, ktora Ficovi vzajomnou nevrazivostou k moci vyrazne dopomohla, ta opozicia, ktorej dve strany by s tym "zlym bubom" Ficom tak velmi radi vladli (vid volby 2006), ani ty nepochodis so strpnutym klise, ktore tu opakujes uz takmer tri roky- "Fico nic nerobi". Pritom pozitivne kroky, ktore si aj ty sam ochotny uznat, okamzite bagatelizujes a oznacis za jeho povinnost.
A pokial ta vytaca skutocnost, ze nerobi to, prip. tak ako chce opozicia... dobre rano v parlamentnej demokracii.
za tymi invektivami si plne stojim, o narode to plati velmi presne.. ja by som volebne pravo podmienil podmienkou IQ viac ako 100b.. vek aspon 21 a neakym primitivnim testom vseobecnych vedomosti.. ktore by si vyplnoval s listkom, stacili by tri primitivne otazky na sposob aj mudry schybi.. a v poslednom rocniku zakladnej skoly by som povinne naparil predmet ktory by vysvetlil ovciam fungovanie trhoveho principu, parlamentnej demokracie, fungovanie statnej spravy a parlamentu, politicky cyklus atd.. dalej by uz len pre zachovanie psychyckeho zdravia populacie pribudol predmet o zakladoch psychologie, aspon s minimalnym naznacenim toho ako funguje populizmus, davove chovanie, zamerne strasenie verejnosti a podobne..Tomasito napísal:Tupe ovce, korunovani idioti, papagaje, barani, narod je tupy, obycajny smejd, chudaci, hlupaci, tupi sedlaci...
Pozor na dusevne zdravie, Ty "demokrat"![]()
podmienil by som zakonom aby ministri museli byt odbornici s diplomom na svoju oblast, to znamena ze neaky minister hospodarstva nebude metalurg ktory nevie ani prd a je len cisto politickou nominaciou ako sme to uz zazili a podobne.. tych 150 darmozracov by som zosekal aspon na 90.. a dp parlamentu by som dal nezavisle kontroly s kamerou ktore by nahodne odchytavali poslancov ktori hlasovali a pytali sa ich ci vedia za co prave hlasovali, ci vedia povedat co bolo v tych papieroch co vyfasovali.. a ak by niektori nevedel dostal by neake kua velke sankcie a basu na hlasovanie, a ak by sa to opakovalo prisiel by o mandat dpc.. lebo kkkti ani nevedia za co hlasuju.. platy by som im nechal rast a klesat presne s realnou mzdou, osekal ich o vyhody typu asistent pod so mnou na jahody dostanes bubaky za nic, a ich majetkove priznania aj celej rodiny by boli presne a verejne jak svate pismo,.. funkciu prezidenta by som fakticky apolitizoval, bez oficialnej podpory neakej strany vo volbach a podobne.. lebo potom nechapem jeho nadstrannickost..
a co sa tyka politickych slubov.. tak tie by mali strany bodovo zverejnovat pred volbami.. priebezne by ich plnenie mala hodnotit neaka skupina odbornikov.. a za vysledky a plnenie by kazda strana dostala RANKING.. ktory by povinne zverejnovala , a musela ho davat aj na svoje volebne plagaty ako sa davaju tie kokoviny na cigarety..
Viem ze tieto veci su nerealne.. ale ako pochop ze mne nejde o fica, ani o dzurindu.. dobre myslim si o tom hranolovi ze je totalne neschopny a ze je smola ze vladne a radsej by som ho tam nevidel.. ale jeho osoba nic neriesi.. ide o to co narod zerie.. ked odide fico pride dalsi magor ktory bude tliachat bludy a tupci ho zase odvolia a zase sa nechaju vykradat.. tak ako co to poriesi? nie je highlander.. no ved nie je ..sere nanho pes.. pozri o chvilu su tu volby.. a pozri sa na ten delikatny vyber.. z celej tej kopy nenazrancov by som do parlamentu realne dosadil mozno troch ludi.. zvysok je odpad do poctu, ktory nema potencial nieco spravit pre slovensko.. a ja neobhajujem tuto ani SDKU alebo co.. poznam osobne ludi co sa dostali do parlamentu aj z mojho mesta za sdku a viem jaki su to vypatlanci.. totalni idioti ktori som rad ze vedia stlacit tlacitko ked im predseda povie.. nie to konstruktivne riesit problemy hospodarstva a spolocnosti.. a smer je na tom rovnako , pripadne este horsie lebo tam sa tlacia ludia uz fakt len kvoli osobnemu profitu.. strany su len obdoby slobodomurarskych lozi, a siete ludi ktori sa navzajom mocensky tahaju..
a to ze fico nic nerobi bohuzial nie je pesnicka.. pomaly su tu volby chlape.. a jedine za co viete pochvalit fica je plynova kriza, ved to je smutne... mas pocit ze za tri roky spravil nieco co posunulo nas stat neako dopredu od roku 2006? Ja mam pocit ze zdravotnictvo na tom nie je ani o prd lepsie, a cela cinnost ktora sa vramci neho udiala bola len zotrvacnost od minulej vlady.. Skolstvo, no tam si dovolujem povedat.. kedze mam kopu ucitelov v rodine.. ze to kardinalne este viac pohnojili.. a tri roky sa tu drbu s blbostami ako slabikare , a dvoj jazycne knihy.. ved fico premarnil cas kritizovanim novinarov, retazcov, poistovni, dssiek.. kadecoho.. pozri sa na cerpanie penazi z eurofondov,.. myslis ze socialny system, odvody a dane su dokonale?? ze tam sa nedalo za tri roky nic spravit? ved tam len trapko dvihol neakych par pridavkovych poloziek, zaviedol na zaciatku neake prispevky na deti ci co.. a bla bla populisticke veci bez vyraznejsieho dopadu.. len aby sa malo o com hovorit v mediach.. v danovej oblasti uz mala byt davno rovna dan na 16 percentach.. uz aj z dovodu krizy.. odvody pri nabuchanej dvojcifernej ekonomike mali ist dole,., lebo kedy uz pojdu ak nie vtedy?? zakonnik prace upravil tak bohovsky, ze ho moze dnes rovno dat do povodnej podoby.. odborari sa maju pri smere ako prasata v zite a bili spolu partiu uz predvolbami.. (co je patologizmus).. tak dneska viac menej drzia klapacky a sekaju smotanu.. ja som proti tripartite ako takej.. ale toto uz je fakticky riadny blud..
tak ako zaco mam chvalit fica? za euro? uff.. vyborne .. naozaj jeho zasluha.. jeho pridana hodnota k tejto problematike eura, je mozno 20 percent.. dodrzanie mastrichtu bola jednak povinnost, a jednak ziaden problem pri takom raste aky mal.. mam ho chvalit za sengen? ved tam jeho pridana hodnota je mozno 10 percent.. fico prebral stafetu a jednoducho dobehol do ciela..
Ale povedz mi s cim novym prisiel? co zasadne spravil? Nieco co bol cisto jeho napad a nie len dokoncenie nacateho? Je nieco take vobec? Srotovne?
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Dal by som ti Slay K+ keby mozem, uplne si vsetko vystihol.
Ficovolicom stacia prazdne sluby a na mitingu pivo a parky ale to ,ze ich vodca nic neurobil a neplni sluby im nevadia.
Fico zacina mat zachvaty a prejavy ako diktator.
A tie kauzy jeho vlady ako Nastenka, Privilegium, Podpis Slotu, kauza loga, odpratavanie snehu a dalsich XXX ani nehovorim.
V 90% pripadov Fico neurobil nic a vysmieval sa slusnym obcanom do tvare.
Samozrejme ,ze ked nejaky novinari prisli na nejaku dalsiu kauzu miesto pochvaly si od vlady odniesly kritiku.
Pamatam si ako Fico hlasil ,ze pri podozreni na kauzu do 3 minut bude odvolavat. Napriklad Kauza nastenka ma 3 mesiace a nic.
Fico si mysli ,ze slusni Slovaci mu toto budu zrat donekonecna?
Hoci Dzurinda bol tiez ***** tak narozdiel od Fica nieco pre republiku urobil.
Myslim si ,ze keby na Ficovom mieste bol strasiak (taky ako na poli), tak ten by viac urobil.
PS : A tiez si pamatame co Fico vyhlasil o Gasparovicovi a Meciarovi a dnes je Mociar jeho koalicny partner a Gasparovica podporuje na post prezidenta hlavy statu.
Slay ja viem co Ficova vlada robi... rozkrada slovensko ako este ziadna ina.
Ficovolicom stacia prazdne sluby a na mitingu pivo a parky ale to ,ze ich vodca nic neurobil a neplni sluby im nevadia.
Fico zacina mat zachvaty a prejavy ako diktator.
A tie kauzy jeho vlady ako Nastenka, Privilegium, Podpis Slotu, kauza loga, odpratavanie snehu a dalsich XXX ani nehovorim.
V 90% pripadov Fico neurobil nic a vysmieval sa slusnym obcanom do tvare.
Samozrejme ,ze ked nejaky novinari prisli na nejaku dalsiu kauzu miesto pochvaly si od vlady odniesly kritiku.
Pamatam si ako Fico hlasil ,ze pri podozreni na kauzu do 3 minut bude odvolavat. Napriklad Kauza nastenka ma 3 mesiace a nic.
Fico si mysli ,ze slusni Slovaci mu toto budu zrat donekonecna?
Hoci Dzurinda bol tiez ***** tak narozdiel od Fica nieco pre republiku urobil.
Myslim si ,ze keby na Ficovom mieste bol strasiak (taky ako na poli), tak ten by viac urobil.
PS : A tiez si pamatame co Fico vyhlasil o Gasparovicovi a Meciarovi a dnes je Mociar jeho koalicny partner a Gasparovica podporuje na post prezidenta hlavy statu.
Slay ja viem co Ficova vlada robi... rozkrada slovensko ako este ziadna ina.
Bol si z tohto naroda znechuteny aj po volbach v roku 1998 a 2002,slay napísal:za tymi invektivami si plne stojim, o narode to plati velmi presne.. ja by som volebne pravo podmienil podmienkou IQ viac ako 100b.. vek aspon 21 a neakym primitivnim testom vseobecnych vedomosti.. ktore by si vyplnoval s listkom..
alebo ti "demokracia" a sucasna podoba volebneho prava- garantovana ustavou a medzinarodnymi zmluvami a dohovormi garantujucimi zakladne politicke prava a slobody, ktore maju pred Ustavou SR prednost- zacala vadit az po volbach 2006?
Usudzujuc z tvojho "prehladu" a "prejavu", jedno male
PS: Dalej som ten falat ani necital