Menší problém s priateľkou
Prosim ta spamataj sa. To chces prezit svoju mladost s takouto harpyjou? Neblazni. Normalne sa nad tym zamysli. Vsak toto nema zmysel. Je jedno ako by som niekoho miloval. Ale s takouto by som v zivote nebol. A hlavne takuto by som ani milovat nevedel. Vsak to je nieco strasne. Uz len obojok by ti mala dat na narodky. Prepac ze to tak pisem ale makksie sa to neda.
ty si blby? Raz by mi toto spravila, raz
a dal by som jej taku prednasku zeby sa posrala...boze sak si stebou robi co chce, co si za chlapa? Sak to je blba tupa krava, psychicky ma tak 13....boze! Ignore list nebavit sa, tolko mudrych holiek beha po svete, ty nevyzeras byt blby tak si najdi radsej nejaku normalnu...
-nechce aby si spoznal jej mamu, no dalsia volovina....no a proste neviem naco cakas, stretnite sa, vynadaj jej, posli ju do pi*i a je to vyriesene, okamzite sa odmiluj, ved ked ti dakto robi napriek dlhsiu dobu neviem ako ho mozes milovat no ale dobre
-nechce aby si spoznal jej mamu, no dalsia volovina....no a proste neviem naco cakas, stretnite sa, vynadaj jej, posli ju do pi*i a je to vyriesene, okamzite sa odmiluj, ved ked ti dakto robi napriek dlhsiu dobu neviem ako ho mozes milovat no ale dobre
hladaj bola tu tema ako chlapik dal frajerkinu mamu.. mozno to citala a ted sa boji ze sa vychrapes so 40 rocnou zenskou.blitzkrieg napísal:Pantinela tým chceš čo povedať ? ..hovorí sa že kto žiarli ten miluje.. lenže žiarlivosť je u mňa choroba ked mi povedala že žiarli aj na kamarátovu mamu ktorú sem tam chodím pozrieť ako sa jej darí a tak ..(ja ju berem ako druhú mamu..ma okolo 40 rokov...tak sem tam skočím na návštevu a porozprávame sa..ako "syn s matkou" ...ale to patrí zasa úplne do inej témy)
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prepac ale si riadna naivka ak si myslis ze to bude len tak vyriesene. Povahu len tak nezmenis podla mna. Chvilu sa podla mna bude krotit a potom opat zacne. Ale tak to je len moj subjektivny nazor noblitzkrieg napísal:..no takže vyriešené, šiel som von, na výber som aj tak nemal doma som ostať nemohol, pokašlalo sa to, mrzí ju to ..takže považujem to za vyriešené ..keď tak lock ..ďakujem každému
-
ja to nebyl
Medium Expert
-
blitzkrieg
Professional
-
Hotwire
Addict
mna len este napada...ak toto nazyvas "mensi problem" tak by som chcel vidiet ako si predstavujes velky problem s priatelkoublitzkrieg napísal:schyzo to napísal peknetakže je to dokončené, nebavilo ma už sa trápiť ďalej
//mrzí ju to že to tak dopadlo, mňa mrzí tiež pár vecí ...podľa mňa sa to vyriešilo všetko
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
blitzkrieg
Professional
ehm keď už niečo a od témy, to sa nestalo.. raz zapadol ...to bola iná kávaJaJeNiektoIny napísal:Keby im dvom praskol kondóm, tak to by bol iste väčší problém
Waldo
to nevadí, stáva saTak to gratulujem k spravnemu rozhodnutiu. A sorry za zle pochopenie prispevku. Wink
Schyzo
keby že ma podvedie tak to je väčší problém a nie toto, toto sa stáva dosť často, niekto proste podľahne netu či už chce alebo nie, mne tiež istý čas z toho šibalo ale vylízal som sa z tohomna len este napada...ak toto nazyvas "mensi problem" tak by som chcel vidiet ako si predstavujes velky problem s priatelkou Very Happy
//locK?
-
blitzkrieg
Professional