Menší problém s priateľkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Waldo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Waldo »

Prosim ta spamataj sa. To chces prezit svoju mladost s takouto harpyjou? Neblazni. Normalne sa nad tym zamysli. Vsak toto nema zmysel. Je jedno ako by som niekoho miloval. Ale s takouto by som v zivote nebol. A hlavne takuto by som ani milovat nevedel. Vsak to je nieco strasne. Uz len obojok by ti mala dat na narodky. Prepac ze to tak pisem ale makksie sa to neda.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ty si blby? Raz by mi toto spravila, raz :D a dal by som jej taku prednasku zeby sa posrala...boze sak si stebou robi co chce, co si za chlapa? Sak to je blba tupa krava, psychicky ma tak 13....boze! Ignore list nebavit sa, tolko mudrych holiek beha po svete, ty nevyzeras byt blby tak si najdi radsej nejaku normalnu...
-nechce aby si spoznal jej mamu, no dalsia volovina....no a proste neviem naco cakas, stretnite sa, vynadaj jej, posli ju do pi*i a je to vyriesene, okamzite sa odmiluj, ved ked ti dakto robi napriek dlhsiu dobu neviem ako ho mozes milovat no ale dobre :P
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

blitzkrieg napísal:Pantinela tým chceš čo povedať ? ..hovorí sa že kto žiarli ten miluje.. lenže žiarlivosť je u mňa choroba ked mi povedala že žiarli aj na kamarátovu mamu ktorú sem tam chodím pozrieť ako sa jej darí a tak ..(ja ju berem ako druhú mamu..ma okolo 40 rokov...tak sem tam skočím na návštevu a porozprávame sa..ako "syn s matkou" ...ale to patrí zasa úplne do inej témy)
hladaj bola tu tema ako chlapik dal frajerkinu mamu.. mozno to citala a ted sa boji ze sa vychrapes so 40 rocnou zenskou. :D
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

chlape kasli na to...mohlo to byt pekne ale dobre to neskonci...vyser sa ty pekne na nu a najdi si dievca, ktore ta oceni.. 8)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Boze, to je p*ca!
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

..no takže vyriešené, šiel som von, na výber som aj tak nemal doma som ostať nemohol, pokašlalo sa to, mrzí ju to ..takže považujem to za vyriešené ..keď tak lock ..ďakujem každému :wink:
Waldo
Medium Star
Medium Star

blitzkrieg napísal:..no takže vyriešené, šiel som von, na výber som aj tak nemal doma som ostať nemohol, pokašlalo sa to, mrzí ju to ..takže považujem to za vyriešené ..keď tak lock ..ďakujem každému :wink:
Prepac ale si riadna naivka ak si myslis ze to bude len tak vyriesene. Povahu len tak nezmenis podla mna. Chvilu sa podla mna bude krotit a potom opat zacne. Ale tak to je len moj subjektivny nazor no :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Waldo napísal:Prepac ale si riadna naivka ak si myslis ze to bude len tak vyriesene. Povahu len tak nezmenis podla mna. Chvilu sa podla mna bude krotit a potom opat zacne. Ale tak to je len moj subjektivny nazor no :)
mozno to mysli tak ze ho nechala ked spomenul "pokaslalo sa to"
Waldo
Medium Star
Medium Star

SchYzo napísal:mozno to mysli tak ze ho nechala ked spomenul "pokaslalo sa to"
to by nedodal za tym ze ju to mrzi podla mna. Celkovo to na mna vplyva ze ostali spolu pricom mu nahuckala ze uz nebude slepica. Sorry za vyraz. Sadol mi tam :oops:
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

podla mna sa to len a len zhorsi ... ach tie zeny ked nam zmotaju hlavu sme bezmocní :?
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

schyzo to napísal pekne :) takže je to dokončené, nebavilo ma už sa trápiť ďalej
//mrzí ju to že to tak dopadlo, mňa mrzí tiež pár vecí ...podľa mňa sa to vyriešilo všetko
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

blitzkrieg napísal:schyzo to napísal pekne :) takže je to dokončené, nebavilo ma už sa trápiť ďalej
//mrzí ju to že to tak dopadlo, mňa mrzí tiež pár vecí ...podľa mňa sa to vyriešilo všetko
mna len este napada...ak toto nazyvas "mensi problem" tak by som chcel vidiet ako si predstavujes velky problem s priatelkou :D
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

SchYzo napísal:mna len este napada...ak toto nazyvas "mensi problem" tak by som chcel vidiet ako si predstavujes velky problem s priatelkou :D
Keby im dvom praskol kondóm, tak to by bol iste väčší problém :D
Waldo
Medium Star
Medium Star

blitzkrieg napísal:schyzo to napísal pekne :) takže je to dokončené, nebavilo ma už sa trápiť ďalej
Tak to gratulujem k spravnemu rozhodnutiu. A sorry za zle pochopenie prispevku. :wink:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

JaJeNiektoIny napísal:Keby im dvom praskol kondóm, tak to by bol iste väčší problém :D
ehm keď už niečo a od témy, to sa nestalo.. raz zapadol ...to bola iná káva :smt042
Waldo
Tak to gratulujem k spravnemu rozhodnutiu. A sorry za zle pochopenie prispevku. Wink
to nevadí, stáva sa :wink:
Schyzo
mna len este napada...ak toto nazyvas "mensi problem" tak by som chcel vidiet ako si predstavujes velky problem s priatelkou Very Happy
keby že ma podvedie tak to je väčší problém a nie toto, toto sa stáva dosť často, niekto proste podľahne netu či už chce alebo nie, mne tiež istý čas z toho šibalo ale vylízal som sa z toho :aasmile5:
//locK?
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

To fakt ako keby ta mala omotaneho okolo prsta respektive chce mat. Ak sa to nezmeni, tak to isto nema vyznam a rozchod to isti. Pozri si Break up :P
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Forest napísal:To fakt ako keby ta mala omotaneho okolo prsta respektive chce mat. Ak sa to nezmeni, tak to isto nema vyznam a rozchod to isti. Pozri si Break up :P
to už je jedno, pokiaľ sleduješ tému tak je to vyriešené.. už tu není o čom diskutovať :idea:
Zamknuté