swollo napísal:nejkako mi uniká podstata na čo to je dobré... to ako v teste by mali byť ukážky z tých diel? Lebo napr. Ťapákovci a Keď báčik z Chochoľova umrie boli ako ukážky tuším minulý, alebo predminulý rok.
JJ testy su tak ze je najprv ukazka a potom otazky k tej ukazke...
na nete sa objavili...formulacia maximalne dementna to su obsahy z diel z ktorych sa mozu objavit otazky v teste...minuly rok bolo z otca goriota a antigony ak dobre pamatam..konkretne veci z deja teda..kto koho zabil a tak
FR33RIDER: nepochopil si ma... viem, že v teste sú ukážky a k nim otázky. Ale ja len nechápem čo mi pomôže, keď budem vedieť z ktorej knihy tam bude asi 15 riadokov
T3e5 napísal:hehe testu so sj sa nebojim vobec som sa na to ani neucil som si rotil minulorocny a spravil som ho na 65% tak hadam to neako spravim ja sa hlavne bojim slohu z AJ
Ja som nespravil ani na 33 nie ze by som sa chcel chváliť slovenčinovi som môc v živote neublížil. Ale tak zase som si nečítal tie úvodné texty
hento je totalna hovadina to su maturitne poziadavky vediet hentych 20 diel je to aj na statpedu.sk. nic nove pod slnkom hento viem ze tam bude uz pol roka. Inak ucit sa to aj tak nemusite kedze tam budu otazky z porozumenia textu mozno 30% otazok bude na vedomosti co o tych dielach vies
Vsak si ceknite minulorocny a predminulorocny test zo SJ prestudujte si ho a hned zbadate ze aky je primitivny..... a este doplnim ze tam bude napr. take ze prirad autora ku dielam... potom velke, male pismena....
ale jedno si myslim ze na NJ v stredu bude nieco o Kleidung und Mode... Ceknite si to preistotu...
BBCworldsTruth napísal:Ja som nespravil ani na 33 nie ze by som sa chcel chváliť slovenčinovi som môc v živote neublížil. Ale tak zase som si nečítal tie úvodné texty
hehe riadny typek sak mam na to hodinu a pol ci kolko spravim to za hodinu v pohode si precitam vsetky clanky a neni co riesit a je mi to jedno ci to spravim keby ne tak na maturitach na 3ku neni co riesit alebo september je kriza takze mi to nevadi ze budem o 2 mesiace kradsie robit budem rad ked budem robit
edit: majo tych par bodov naz z biedy nevytrhne
edit2: ty vole som stvorkar ale ze by bol niekto na tom horie nez ja tak to som nevedel, nevedet co je to kolektyvny hrdina sak to je logicka vec co to je
Ďalšie zaručené témy. .. alebo to niekto napísal a zo srandy vytlačil -
tá druhá možnosť je asi pravdepodobnejšia.
Takéto spravím budúci rok aj ja a uvidím koľko bude trvať, kým to nájem tu
swollo napísal:Ďalšie zaručené témy. .. alebo to niekto napísal a zo srandy vytlačil -
tá druhá možnosť je asi pravdepodobnejšia.
Takéto spravím budúci rok aj ja a uvidím koľko bude trvať, kým to nájem tu
len skoda ze su to len necele 2 obalky z styroch...a na tej skole to nemohli dostat bo ako vsetci vieme temy sa vyhlasuju cez rozhlas
Idem si zahrat na gitarke. presne to co robim dnes cely den ziadny stres na co to je dobre. uUvidite ze to zajtra seci zvladneme a tie temy su šlehové. Lebo nejde o to ze ci to tam bude ale tym ze nad tym porozmyslas si cibris svoje rýdzo Slovenské závitky a na tom predsa neni nic zle. Tak nenadavajte
Syfon napísal:rozsah 3-5 stran, to sa na jeden dvojharok asi nezmesti niekto sa strasne nudil
to hej ... ale vsak tie body za upravu rozsah to uz hned mas 8 bodov + este nejake.....streda bude horsia... no ja idem radsej na CS (counter strike) odreagovanie
nj zaručene fake... citácia z pokynov na hodnotenie PFIČ:
18. Rozsah PFIČ MS vo všetkých vyučovacích jazykoch, t. j. slovenský jazyk a literatúra,
maďarský jazyk a literatúra, ukrajinský jazyk a literatúra, slovenský jazyk a slovenská
literatúra je rovnaký - najmenej 1,5 strany a najviac 3 strany formátu A4.
inak fakt neviem čo sa okolo maturít robí také haló... asi si fakt už aj ja pôjdem niečo prečítať... lebo keď sa všetci tak vzorne pripravujú a hľadajú zaručené témy, isto budú lepšie pripravený ako ja...