Nemám iné sklony, ale mne sa na babách v lete páčia kraťasy. Keď má baba dobrú postavu a dlhé, štíhle a opálené nohy, tak sa mi to so sandálkami veľmi páči.
kraťasov je tiež veľa druhov (volné, obtiahnuté, pod kolená alebo skoro ako spodné prádlo..) takže to ako keby si napísala že sa ti v zime na babách páčia nohavice
a keď už píšem, tak vyjadrím aj svoj názor: ak ide o dlhe nohavice, tak obtiahnuté rifle alebo športové gate (tie môžu byť trošku volnejšie). Na farbe podľa mňa nezáleží, hlavne nech dobre sedia
Pod nohavice treba zvolit aj dobre spodne pradlo. Pripadam si ako v dobe kamennej, ked vidim pekne zeny, krasna postava, nieco priesvitnejsie na sebe alebo biele nohavice ci sukna a zrazu pod tym poriadne bombardaky
Z jeho poslednych prispevkov celkovo na fore mma pocit, ze chlapec vcera vecer prisiel o panictvo a tymto sposobom, tym ze v kazdom prispevku spomenie bud slovo sex ci inu uzasnu sexisticku narazku, sa nam to snazi ukazat. Tesime sa s Tebou, ale skus pisat nemej infantilno-pubertacky...
//k6 vol si podobne recicky pocas celeho zivota odpustal, takze tak.
//cumel netvrdim, ze to tak je, tvrdim ze tak Tvoje vyjadrovanie vyznieva. Bodka.
//k6 mozno, avsak pri jeho prispevku do temy "Odporucte film v TV" ma slahla do tvare taka davka pubertalnej trapnosti, ze az...ale tak, kazdy sme nejaky.
Vigor napísal:Z jeho poslednych prispevkov celkovo na fore mma pocit, ze chlapec vcera vecer prisiel o panictvo a tymto sposobom, tym ze v kazdom prispevku spomenie bud slovo sex ci inu uzasnu sexisticku narazku, sa nam to snazi ukazat. Tesime sa s Tebou, ale skus pisat nemej infantilno-pubertacky...
Vigor napísal:Z jeho poslednych prispevkov celkovo na fore mma pocit, ze chlapec vcera vecer prisiel o panictvo a tymto sposobom, tym ze v kazdom prispevku spomenie bud slovo sex ci inu uzasnu sexisticku narazku, sa nam to snazi ukazat. Tesime sa s Tebou, ale skus pisat nemej infantilno-pubertacky...
Kua fix,Ty si jasnovidec šajze,si dobrý,musím dať na Teba bacha sakra práce.
ades napísal:som jediny, kto tu nevidel pod suknou bombardaky?
este minuly tyzden by som sa k tebe pridal ... ale potom som prisiel o tu poslednu iluziu ze aspon pod mierne priesvitne saticky si aspon priemerne pritazlive zeny oblecu aspon mierne sexy prádlo ...
... isiel som zo skoly a uplne zozadu zenska fakt paradna struna, postava ako lusk, krasne vlasy, pekne oblecena ... nemal som sa ponahlat - tym som ju nanestastie dobehol a saty boli mierne priesvitne a tie bodkovane bombardaky boli snad nemoderne uz za čias císaře pána
Este ked vidim nejake pekne bombardaky tak sa to da, ale minule co sa mi stalo...som bol v BA cakal som na nieco a zrazu zenska trosku viac pri sebe ovela viac biele priesvitne nohavice a pod nimi tanga to bol otrasny pohlad preglgol som a siel dalej (aj teraz ma sklepalo ked som si to predstavil)