Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mareeek_K
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mareeek_K »

ludia kedy sa zverejnia spravne odpovede z testu newete??Som zvedavy:D
BBCworldsTruth
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BBCworldsTruth »

P3PoX napísal:test bol celkom v pohode si myslim, navyse sa fajn opisovalo dokonca aj profka nam radila :D , ale ten sloh..no co ja viem ja slohy pisat neviem :(
Ja presný opak, dúfam že som ten test dal lebo mám stoho dosť blbí pocit. A sloh bola pohoda, celkom lacné témy prvá a štvrtá.

Angličtinu keď sme dávali skušobne som mal 90+ percent tak zajtrajšok by mal byť pohoda.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

cakal som trochu viac gramatiky na tom teste, ale co uz... ano ta "hmla" ma dostala :D a aj to dielo Ako chuti moc, my sme este nezacli preberat ani toho autora, takze tam som toho vela nevedel :) a na sloh som si vybral to rozpravanie...

// zevraj v klastore... ja som dal vo vazeni, lebo sa tam spominalo nieco s celou :)
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

no mne ten test prisiel tazsi ako tie predtym co som robil ale zas si myslim ze nad 33% bude urcite, sloh som pisal rozpravanie a este jedna otazka sestra Doloresa bola vo vazeni ci v klastore? u nas polka hovori jedno a polka druhe
zajtra to bude lahsie :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

test bol podľa mňa dosť ľahký, som to až nečakal a k slohu toľko že už ťažšie témy nemohli dať. Písal som rozprávanie lebo to bolo pre mňa najprijateľnejšie.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

pepan90 napísal:
// zevraj v klastore... ja som dal vo vazeni, lebo sa tam spominalo nieco s celou :)
hej spomynalo ale oslovovali sa ako sestri cize mnisky=klastor ako tes sa mi zdal easy tipol som len 4 otazky ostatne som vedel :D tedy myslim ze vedel sak uvidime
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

pippo: myslím si, že bola vo väzení lebo v texte bolo písane, že vyšla z cely...a cela je vo väzení...

no a tiež si myslím, že test oproti minulému roku bol o niečo ťažší....

inač neviete či už bude na nete v nejakom pdf-ku MATURITNÝ MONITOR ZO SJL 2009 ?

//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:16 )
pippo: myslím si, že bola vo väzení lebo v texte bolo písane, že vyšla z cely...a cela je vo väzení...

inač neviete či už bude na nete v nejakom pdf-ku MATURITNÝ MONITOR ZO SJL 2009 ?
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

test bol podľa mňa dosť ľahký, som to až nečakal a k slohu toľko že už ťažšie témy nemohli dať. Písal som rozprávanie lebo to bolo pre mňa najprijateľnejšie.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Toy M@ch!n3 napísal:Gajdy: ma to z lamiek :wink:
nie nemam ale povod moze byt .. kamoska to poslala
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

bola jednoznacne v klastore, oslovovali sa sestri a spominala abatišu, cize jasny klastor, k tej cele, ak ste boli niekto na exkurzii v klastore tak to fakt pripomina vezenie:P

//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:20 )
bola jednoznacne v klastore, oslovovali sa sestri a spominala abatišu, cize jasny klastor, k tej cele, ak ste boli niekto na exkurzii v klastore tak to fakt pripomina vezenie:P
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Nejako to tu blbne s tými príspevkami.

Inak podľa mňa bola určite v kláštore, lebo sa tam spomínala "sestra", ktorá bola v duši "čistá ako..." (neviem, čo tam už ďalej bolo). Boli tam aj diskutabilnejšie otázky.
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Toto má byť maturita ? :lol: však ten test jahoda-pohoda :) sloh také z riti vycucané témy, ale tiež sa dalo zaimprovizovať :D proste super, a ja som sa tak stresoval ...haháá :wink:

//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:21 )
Toto má byť maturita ? :lol: však ten test jahoda-pohoda :) sloh také z riti vycucané témy, ale tiež sa dalo zaimprovizovať :D proste super, a ja som sa tak stresoval ...haháá :wink:

//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:21 )
BBCworldsTruth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BBCworldsTruth »

kEndros napísal:pippo: myslím si, že bola vo väzení lebo v texte bolo písane, že vyšla z cely...a cela je vo väzení...

A ako asi niekto víde o pol noci vo väzení z cely ? :D
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

zo slovníka:
cela -y ciel ž. malá obytná miestnosť so skromným zariadením: väzenská, mníšska c.
:wink:

inak test sa mi zdal ťažší ako B úroveň minulé roky... a mal vychádzať z B úrovne aspoň podľa cieľových požiadavkou... no toto sa mi zdalo skôr viac A úroveň :roll: no čo už... ale prejsť by som mal a dúfam, že výsledok nebude až tak zlý... aspoň, že to umelecké rozprávanie ma dúfam zachráni :lol:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Axelik.m napísal:tento rok temy hrozne na ko*ot uvaha bola na temu ze ci je priroda naozaj taka cista ked kominy siahaju tak vysoko hrozne kocky
Ja som si to vybral.. Napísal som na nieco cez 2 strany, ale zase rozťahovačky :D. AJ to rozprávanie by sa dalo, no keďže sme cvične robili stále dokola úvahy, tak som si vybral istotu. Celkovo pri slohu bolo prehšie času, takže som si tam uvolnene pochlipkával Fantu a odpočíval...
pepan90 napísal:// zevraj v klastore... ja som dal vo vazeni, lebo sa tam spominalo nieco s celou :)
Jednoznačne kláštor, pretože sa oslovovali sestra, behala tam tak voľne (čo by nehrozilo v base) a plus Božia prozretelnost či aká chu**** tam bola.. to to zabylo na nabožensky smer :D A cely možeš mať aj v kláštore.

Pilifo napísal:Oh crap! Pekný príspevok :D
Uz som si po sebe upratal, hadzalo to nejaku chybu, takze som vyhadzoval značky a daval to refreshovat.. Ocividne nie som sam kto mal takyto problem, kukni na predchadzajucu stranu
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Oh crap! Pekný príspevok :D

Mne skôr test samotný pripadal tak, že sa približoval k B úrovni z minulých rokov a malo to tak približne byť - niečo medzi A a B úrovňou.
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

sa priemeruje ci ako :?: myslim sloh + test dokopy ci obe sa musia dat nad ten pocet %? 33% a sloh samizda 25%

test - zvoral som to :( dufam ze to vyjde aspon 40% :D
sloh - pohoda, v radiu vyhlasovali temy, a akurat umelecky opis zimy som mal napisany... tak za 20min co prisla som ho vedel naspamat :oops:
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

tak bola v klastore... co uz mam to zle... a inak s tou "hmlou" aku hlasku ste oznacili? ja som tipol "h" :o ucitelka vravela, ze to malo byt "a"
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

ja som dal tiez "h" a zevraj malo byt "l"
Napísať odpoveď