Maturita
-
BBCworldsTruth
Amateur
Ja presný opak, dúfam že som ten test dal lebo mám stoho dosť blbí pocit. A sloh bola pohoda, celkom lacné témy prvá a štvrtá.P3PoX napísal:test bol celkom v pohode si myslim, navyse sa fajn opisovalo dokonca aj profka nam radila, ale ten sloh..no co ja viem ja slohy pisat neviem
Angličtinu keď sme dávali skušobne som mal 90+ percent tak zajtrajšok by mal byť pohoda.
cakal som trochu viac gramatiky na tom teste, ale co uz... ano ta "hmla" ma dostala
a aj to dielo Ako chuti moc, my sme este nezacli preberat ani toho autora, takze tam som toho vela nevedel
a na sloh som si vybral to rozpravanie...
// zevraj v klastore... ja som dal vo vazeni, lebo sa tam spominalo nieco s celou
// zevraj v klastore... ja som dal vo vazeni, lebo sa tam spominalo nieco s celou
pippo: myslím si, že bola vo väzení lebo v texte bolo písane, že vyšla z cely...a cela je vo väzení...
no a tiež si myslím, že test oproti minulému roku bol o niečo ťažší....
inač neviete či už bude na nete v nejakom pdf-ku MATURITNÝ MONITOR ZO SJL 2009 ?
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:16 )
pippo: myslím si, že bola vo väzení lebo v texte bolo písane, že vyšla z cely...a cela je vo väzení...
inač neviete či už bude na nete v nejakom pdf-ku MATURITNÝ MONITOR ZO SJL 2009 ?
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:16 )
bola jednoznacne v klastore, oslovovali sa sestri a spominala abatišu, cize jasny klastor, k tej cele, ak ste boli niekto na exkurzii v klastore tak to fakt pripomina vezenie:P
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:20 )
bola jednoznacne v klastore, oslovovali sa sestri a spominala abatišu, cize jasny klastor, k tej cele, ak ste boli niekto na exkurzii v klastore tak to fakt pripomina vezenie:P
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:20 )
Toto má byť maturita ?
však ten test jahoda-pohoda
sloh také z riti vycucané témy, ale tiež sa dalo zaimprovizovať
proste super, a ja som sa tak stresoval ...haháá
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:21 )
Toto má byť maturita ?
Toto má byť maturita ?
Toto má byť maturita ?
Toto má byť maturita ?
-
BBCworldsTruth
Amateur
A ako asi niekto víde o pol noci vo väzení z cely ?kEndros napísal:pippo: myslím si, že bola vo väzení lebo v texte bolo písane, že vyšla z cely...a cela je vo väzení...
zo slovníka:
cela -y ciel ž. malá obytná miestnosť so skromným zariadením: väzenská, mníšska c.
inak test sa mi zdal ťažší ako B úroveň minulé roky... a mal vychádzať z B úrovne aspoň podľa cieľových požiadavkou... no toto sa mi zdalo skôr viac A úroveň
no čo už... ale prejsť by som mal a dúfam, že výsledok nebude až tak zlý... aspoň, že to umelecké rozprávanie ma dúfam zachráni 
cela -y ciel ž. malá obytná miestnosť so skromným zariadením: väzenská, mníšska c.
inak test sa mi zdal ťažší ako B úroveň minulé roky... a mal vychádzať z B úrovne aspoň podľa cieľových požiadavkou... no toto sa mi zdalo skôr viac A úroveň
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som si to vybral.. Napísal som na nieco cez 2 strany, ale zase rozťahovačkyAxelik.m napísal:tento rok temy hrozne na ko*ot uvaha bola na temu ze ci je priroda naozaj taka cista ked kominy siahaju tak vysoko hrozne kocky
Jednoznačne kláštor, pretože sa oslovovali sestra, behala tam tak voľne (čo by nehrozilo v base) a plus Božia prozretelnost či aká chu**** tam bola.. to to zabylo na nabožensky smerpepan90 napísal:// zevraj v klastore... ja som dal vo vazeni, lebo sa tam spominalo nieco s celou
Uz som si po sebe upratal, hadzalo to nejaku chybu, takze som vyhadzoval značky a daval to refreshovat.. Ocividne nie som sam kto mal takyto problem, kukni na predchadzajucu stranuPilifo napísal:Oh crap! Pekný príspevok