2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Ja som zas čítala, že koniec sveta vraj bude v roku 5079. Ľudstvo spozná hranicu vesmíru, bude za ňu chcieť cestovať, ale vesmír sa zrúti a tak bude koniec sveta.

Ale bude aj 3. svetová vojna. Bolo tam skoro úplne všetko. Vraj Maďari sa skontaktujú s mimozemšťanmi, tí prídu, ale zavlečú tu nevyliečiteľné choroby. Bolo tam veľa vecí, väčšinou negatívnych.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Royalflush »

Klingonka napísal:Ja som zas čítala, že koniec sveta vraj bude v roku 5079. Ľudstvo spozná hranicu vesmíru, bude za ňu chcieť cestovať, ale vesmír sa zrúti a tak bude koniec sveta.
To jak zistily ? :lol: .
A ja som zas cital ze 14.5 v roku 2148 o 17:47 vypadne elektrika v Banskej Bystrici na ulici A. Matusku ;)
Klingonka napísal:Vraj Maďari sa skontaktujú s mimozemšťanmi,
ROFL :lol:
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

Klingonka napísal:Vraj Maďari sa skontaktujú s mimozemšťanmi, tí prídu, ale zavlečú tu nevyliečiteľné choroby.
to bol Slota ze?

a k veci neviem naco sa tymi sprostostami zaoberate...sak uz aj keby je konec sveta tak tomu nezabranis a moze ti to byt jedno
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

to bolo na rozzlobenimuzi ne? :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Kubko ty uz mas 18 ze tam lozis? :D
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Viko6 »

v roku
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty vole skoro som sa povracal. Njn nothing good happens after 2pm...
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Gangy:

Gangy ty nocny vták chod spat :D
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

a Aštar Šeran nas vsetkych zachrani. Ludia trosku menej toho LSD. :roll:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Viko6 napísal:Gangy:

chod spat
Sak ak su tie tvoje dristy pravda tak za tri roky pojdem nadobro :cookies:
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

zeby som veril v boha sa povedat neda ae priklanam sa k vokovi, ze nastane velka zmena a toto vsetko.. uvidime co nastane sak jako jasne :wink:

aa gangy ty chod fakt spat - bo asik si prekonal toho typka co bol pisany ze 11dni nespal prave tu http://www.hojko.com/vydrz-bez-spanku-t114625.html 8)
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

Nostradamova predpoveď na rok 2012.

chcem len dodat ze Nostradamus tiez predpoveda udalost v r. 2012 ibaze jej znenie je taketo
„Dvatsať plus dva krát šesť spozná vedomosti vedomosti nebies navštívenie planéty vo veľkej radosti. Choroba, mor, hlad zaniknú. Rím sa bude radovať zachráneným dušiam. Vedci sa budú usmievať z obavy a obdivu.Astrológia potvrdená. Nový začiatok pre vedu.“
Vysvetlenie: Dvatsať plus dva krát šesť je rok 2012. Mimozemštania nám poskytnú také vedomosti, aby náš svet bol lepší. Vedomosti nám pomôžu zvíťaziť nad chorobami a hladom. Cirkev bude spokojná. Vedci, výskumníci a lekári budú ohromení tým, čo ich naučia bytosti prichádzajúce z vesmíru.
Astrológia a ufológia už nebude na pochybách medzi realitou a poverčivosťou, ale bude potvrdená ako uznávaný odbor. Na googli sa nacházda takmer 250 miliónov odkazov na rok 2012, ktoré hovoria o tom, že v roku 2012 sa naozaj niečo udeje. Zmena, ktorá v dejinách ľudstva nemá obdobu.
Radsej verim Nostradamusovi, ako nepodlozenym materialom ze bude koniec sveta. Pretoze to, co predpovedal Nostradamus sa zatial aj splnilo.
sn4p
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sn4p »

ktomuto len dajte si do googla 2029[40,5M zobrazeni] a rok 2012[225M zobrazeni] :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Uz sa tesim ako ludia zacnu saliet. Panikarit. Zacnu robit zle... kradnut, nicit, zabijat a to len koli tomu ze niekto napisal teoriu o hrozbe :D dufam ze sa to nestane.
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

sluggy:

dalsi clovek ktory ma podobny nazor jak ja ale ja to nemam od nostradamusa tie informacie mam od inakadial a nie s internetu ani s knihy.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Tebe sa to snivalo ze? :lol:
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

chuck norris

pokial bude zit chuck norris nemame sa coho bat on nenecha aby sa znicila tato zem ved ste poculi onom co dokaze a on stym nieco urobi takze nepripada do uvahy ze bude koniec no zmeny budu dalej ktomuto clanku sa vyjadrim http://golian.blog.sme.sk/c/9119/KONIEC ... erami.html - moc pesimisticky clanok takito isty clanok by sa dal napisat aj optimisticky a tiez by to bolo dost realne. ti ufony su hlupost nikto ich nikdy v zivote nevidel keby existovali ludia by mali dokazy ze existuju ale oni neexistuju takze iba sa onich hovori a to je vsetko, klamu ludia aby zarabali peniasky :P napriklad ked davaju na discovery o ufonoch mimozenstanoch a podobne jaaj boze :D same rozpravky, sprosti su to iba to nafilmuju nech je to niecim vynimocne domyslia teorie a zarobia natom otom to je cele no ktomuto 2012 si nemyslim ze je to tiez tak lebo oto sa niektory ludia viac zaujimaju jak keby to bolo citit ze sa nieco stane a predpovedaju to niake nabozenstva a neviem co vsetko... a pise sa otom vsade tak nemyslim si ze by to bol len taky vymysel za niakym ucelom natom nieco asi uz bude pravdy moj nazor je ze bude ta velka zmena ktovie aka,ale je to zbytocne riesit pravdu aj tak nikto nevie a nikto nebude vedet az v roku 2012 sa to zisti a ked sa nic nestane tak uz budeme vedet ze to vsetko su iba rozpravky a ludia to budu mat uz v p... len teraz neviem ci si mam sporit peniaze :D ked nastane koniec sveta bude to inym sposobom a nie ze pride niaky meteorit napriklad:nibiru,hlupost to nepredpovedaju astronomovia ale bude to nieco stoho clanku ktory som sem dal meteorit mi nepripada do uvahy takze koniec sveta moze byt hocikedy aj zajtra aj o 50 rokov aj o 100 rokov bohvie mozu to byt teroristi ale myslim si ze oni cely svet nedokazu znicit ak by to dokazali uz by ho znicili vedia ho iba poskodit uplne znicit nie myslim si ze ani jedna stych viet v tom clanku by az tak neohrozovala tento svet ale riziko tam je a moznost tam je niaka ale 100 percentna ani s daleka nie.
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

Koniec sveta. Môže prísť teraz, každú chvíľu.
O konci sveta hovorí každý. Už nenaháňa strach. Všetky noviny, média už o tomto dátume písali, hovorili, hrali. Každému je už nejaký ten koniec ukradnutý.Určite už všetci počuli o tom, že príde skaza, zahubí ľudstvo a kadejaké drísty. Však to ľudí už ani baviť nemôže. Osobne by som si povedal: "keby bol jeden koniec sveta, o ktorom počujem raz za život, určite by stálo za to, padať do histerického záchvatu." Takto len nad koncom sveta mávam rukou, ak nie dvomi.

Občas je to správa o tom, že ľudstvo sa zničí samo. No to je blbosť. To mali v programe len komunisti – vytvoriť triedu, ktorá zničí všetky ostatné a potom i samú seba. Lenže vždy ostane víťazná strana. Nech je akokoľvek zlá.
Inokedy príde správa do správ, že človek si zahráva s umelou inteligenciou, ktorá neskôr povstane proti ľuďom a začne sa boj. Poznáte to istotne z filmov ako Terminátor a tak.
:!: :!: :!:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

sluggy napísal:Nostradamova predpoveď na rok 2012.
Preco 2012? Preco nie 2066, ha? A preco nie 2032 ako 32. rok storocia? Hmm?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Fabo napísal:Preco 2012? Preco nie 2066, ha? A preco nie 2032 ako 32. rok storocia? Hmm?
Tu si vyborne ukazal problem s Nostradamovymi "predpovedami". Typ napisal nejake sracky, ktore sa daju dopasovat vsade kam nam to prave sedi. Videl som nejaky vers o dvojickach, ze nad novym mestom bude horiet obloha ci co to tam bolo, ale keby niekto zapalil mrakodrap v Dubaji tak by to zas zhodili nan...a to sa da urobit s kazdym jeho "proroctvom"
Napísať odpoveď