Slovenska posta vs DPD vs IN TIME
UPS - Kuriér
Ked som si dačo objednal a oni mi to poslali kuriérom cez UPS a nebudem doma, ze to nebude mat kto prevziať čo spravia, lebo ja som im písal za ja pridem domov len okolo tretej anni ze mi kurier zavolá, a ak pridu dakedy na obed povedzme tak co lebo ja chodím do školy o 40 kilakov dalej ako bývam....
Re: UPS - Kuriér
Ked ti typek zavola, mu povedz nech to necha u susedov.....mne uz tak nechali niekolko krat.Godlub napísal:Ked som si dačo objednal a oni mi to poslali kuriérom cez UPS a nebudem doma, ze to nebude mat kto prevziať čo spravia, lebo ja som im písal za ja pridem domov len okolo tretej anni ze mi kurier zavolá, a ak pridu dakedy na obed povedzme tak co lebo ja chodím do školy o 40 kilakov dalej ako bývam....
UPS nie je uz davno to co byvalo, zasielky vozia po veceroch aj ked okolo vas prechadzaju 3x, vyzdvihuju baliky kedy sa im zachce...fragile balenie chodia pravidelne poskodene, obcas aj material v nich...v poslednej dobe mame najlepsie skusenosti s DPD, rychlo sa s nimi dohodnes, vzdy sa dovolas a nie je problem nic prevziat, odviezt alebo vyzdvihnut
Ked ti pride poskodeny tovar, tak mozes normalne spisat s kurierom protokol o poskodeni. Nam tak prislo vela poskodenych veci, nastastie len krabice, alebo poohybane anteny
ale to sa vyriesilo. Cize pohoda. A k tomu UPSku... ja robim v predajni elektroniky, a ked som videl, ako to tam je nahadzane, ze PLAZMA JE ULOZENA POLEZIACKY ! akoze to bolo v pohode, az kym som ho za to nezdrbal, a on mi povedal, ZE TO SA MUSELO STAT ZA JAZDY , tak ma skoro porazilo 
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nj tak koho by nie.. to mas pravdu to teda nastve ale niekedy su neni na vyne ani tak soferi ako tie spolocnosti lebo ony ked daju soferovy 40 zastavok a on ma plne auto tovaru tak vam poviem ze to neni sranda vsetko rozvies a ty soferi sa nahanaju ako vedia aby to vybavili.. viem ze niekedy na vyne je aj sofer ked nieco pokazi a thak ale fakt niekedy je tazko povedat ze ci je vyna len na soferovi..energy00 napísal:Ked ti pride poskodeny tovar, tak mozes normalne spisat s kurierom protokol o poskodeni. Nam tak prislo vela poskodenych veci, nastastie len krabice, alebo poohybane antenyale to sa vyriesilo. Cize pohoda. A k tomu UPSku... ja robim v predajni elektroniky, a ked som videl, ako to tam je nahadzane, ze PLAZMA JE ULOZENA POLEZIACKY ! akoze to bolo v pohode, az kym som ho za to nezdrbal, a on mi povedal, ZE TO SA MUSELO STAT ZA JAZDY , tak ma skoro porazilo
-
p4ra
Redeemer
Samozrejme, ze robia. Aj na Slovensku. http://www.fedex.sk/
-
Suffel
Guru
nj tak v tomto mas pravdu ale ten sofer nema na vyber ked on musi zobrat vsetok tovar a nema to kde davat moj otec niekedy ma tolko tovaru ze nemoze zavriet ani zadne dvere takze potom musi tridit co berie a co nie..vajda65 napísal:pozri sa zasielky si nakladá do auta casto ako prídu ako sa vykladajú, ak príde plazma medzi prvými tak si ju uloží na spod, ak nemá miesto tak hore, videl som často sprinterov naplneních až po okraj...