Slovenska posta vs DPD vs IN TIME

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Godlub
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

UPS - Kuriér

Príspevok od používateľa Godlub »

Ked som si dačo objednal a oni mi to poslali kuriérom cez UPS a nebudem doma, ze to nebude mat kto prevziať čo spravia, lebo ja som im písal za ja pridem domov len okolo tretej anni ze mi kurier zavolá, a ak pridu dakedy na obed povedzme tak co lebo ja chodím do školy o 40 kilakov dalej ako bývam....
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Zavola kurier a povies ci by nemohol prist neskor. Prinajhorsom si to pojdes vyzdvihnut do depa. Riesil som podobny problem cez vikend, nakoniec mi vcera tovar dosiel v pohode. Cez skolu mi volal chalan, tak som mu povedal cas kedy mi to ma doniest a doniesol.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Objednaval som nieco z Ciech, nebol som doma, na dalsi den opat to iste. Tak mi nechali listok v schranke s ich cislom, ze mam zavolat. Zavolal som, ze uz ma 2 ci dokonca 3x nezastihli, ze si pre to musim prist ku nim, tak som dosiel a dopadlo to tak, ze ma vodic odviezol domov aj s tovarom.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

:D diky za info....
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

neviem ale myslim si ze UPS je kvalita ... aj sa inak správajú k ľudom. ked poselate nieco slovenskou postou ta dobre ze vam to nevyhodia z auta co som pocul a teba dokonca este aj zviezli ? :D tak o tom som este nepocul ale ked nieco posielat tak UPS kou ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ups sa kvalitkou velmi nazvat neda :? rodicia tam pracovali tak viem.
hadzu s balikmi proste mne sa to zda na urovni slovenskej posty. kvalitkou si dovolim nazvat jeine DPD
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Filipito napísal:ups sa kvalitkou velmi nazvat neda :? rodicia tam pracovali tak viem.
hadzu s balikmi proste mne sa to zda na urovni slovenskej posty. kvalitkou si dovolim nazvat jeine DPD
lebo u tych tatkovci pracuju tiez alebo ti len doniesli balik z alzy ? :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: UPS - Kuriér

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Godlub napísal:Ked som si dačo objednal a oni mi to poslali kuriérom cez UPS a nebudem doma, ze to nebude mat kto prevziať čo spravia, lebo ja som im písal za ja pridem domov len okolo tretej anni ze mi kurier zavolá, a ak pridu dakedy na obed povedzme tak co lebo ja chodím do školy o 40 kilakov dalej ako bývam....
Ked ti typek zavola, mu povedz nech to necha u susedov.....mne uz tak nechali niekolko krat.
Filipito
Darca
Darca

kukiak napísal:lebo u tych tatkovci pracuju tiez alebo ti len doniesli balik z alzy ? :roll:
jj aj z alzy myslim ze aj z pgs aj so sharku :wink:.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Filipito: A z toho vieš, že na prekladkach nehádžu balíkmi? :shock:

Docela odveci bol kurier SL pošty, ktorý mi priviezol balík z Izraela domov, ani nedal o sebe vedieť.
Za to taká DHL mi priniesla balík do pneuservisu, pretože mi zavolali, keď som akurát prezúval auto.
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

TEN EXPRES, DPD, UPS, TNT EXPRES, SL pošta

tieto prekladiská som videl a všade s tovarom narabaju ludia tak ako keby vnutri nebolo nič extra...

takže možete sa hadať kolko chcete všetci na Vás aj tak serú a s tovarom Vám hadžu...

:roll:
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

UPS nie je uz davno to co byvalo, zasielky vozia po veceroch aj ked okolo vas prechadzaju 3x, vyzdvihuju baliky kedy sa im zachce...fragile balenie chodia pravidelne poskodene, obcas aj material v nich...v poslednej dobe mame najlepsie skusenosti s DPD, rychlo sa s nimi dohodnes, vzdy sa dovolas a nie je problem nic prevziat, odviezt alebo vyzdvihnut
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Osobne mam skusenosti s UPS, DPD a FedEx. Vzdy mi tovar prisiel na cas a bez problemov, ci poskodeni. Najpozitivnejsie vsak skutocne hodnotim DPD (bral som od nich z Alzy, starali sa mi o reklamacie pre ASUS) a vzdy boli ochotni a spolahlivi.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ked ti pride poskodeny tovar, tak mozes normalne spisat s kurierom protokol o poskodeni. Nam tak prislo vela poskodenych veci, nastastie len krabice, alebo poohybane anteny :) ale to sa vyriesilo. Cize pohoda. A k tomu UPSku... ja robim v predajni elektroniky, a ked som videl, ako to tam je nahadzane, ze PLAZMA JE ULOZENA POLEZIACKY ! akoze to bolo v pohode, az kym som ho za to nezdrbal, a on mi povedal, ZE TO SA MUSELO STAT ZA JAZDY , tak ma skoro porazilo :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

energy00 napísal:Ked ti pride poskodeny tovar, tak mozes normalne spisat s kurierom protokol o poskodeni. Nam tak prislo vela poskodenych veci, nastastie len krabice, alebo poohybane anteny :) ale to sa vyriesilo. Cize pohoda. A k tomu UPSku... ja robim v predajni elektroniky, a ked som videl, ako to tam je nahadzane, ze PLAZMA JE ULOZENA POLEZIACKY ! akoze to bolo v pohode, az kym som ho za to nezdrbal, a on mi povedal, ZE TO SA MUSELO STAT ZA JAZDY , tak ma skoro porazilo :)
nj tak koho by nie.. to mas pravdu to teda nastve ale niekedy su neni na vyne ani tak soferi ako tie spolocnosti lebo ony ked daju soferovy 40 zastavok a on ma plne auto tovaru tak vam poviem ze to neni sranda vsetko rozvies a ty soferi sa nahanaju ako vedia aby to vybavili.. viem ze niekedy na vyne je aj sofer ked nieco pokazi a thak ale fakt niekedy je tazko povedat ze ci je vyna len na soferovi..
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

pozri sa zasielky si nakladá do auta casto ako prídu ako sa vykladajú, ak príde plazma medzi prvými tak si ju uloží na spod, ak nemá miesto tak hore, videl som často sprinterov naplneních až po okraj...
Filipito
Darca
Darca

nie nie, oni si ich triedia podla adries :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

A co FedEx? Oni v Europe nerobia?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Samozrejme, ze robia. Aj na Slovensku. http://www.fedex.sk/
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

vajda65 napísal:pozri sa zasielky si nakladá do auta casto ako prídu ako sa vykladajú, ak príde plazma medzi prvými tak si ju uloží na spod, ak nemá miesto tak hore, videl som často sprinterov naplneních až po okraj...
nj tak v tomto mas pravdu ale ten sofer nema na vyber ked on musi zobrat vsetok tovar a nema to kde davat moj otec niekedy ma tolko tovaru ze nemoze zavriet ani zadne dvere takze potom musi tridit co berie a co nie..
Napísať odpoveď