CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Vyvoláš kozolu tlačidlom pod ESC /taká vlnka/ (samozrejme musíś byť v hre) a do nej napíšeš record názovdema
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

ale nesmies zabudnut potom napisat do konzole stop pre koniec nahravania, lebo sa ti neulozi
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

No dneska som mal moznost zachytit cheatrov, no zas MARNE.Skolu som nemal kvoli maturantom tak som hral. Hrac s menom G pouzival cudne gravity, skakal ako kon (ziadni bunnyhop).Prhodil som sa na spectate a uz to vipol..odpojil som sa a po chvilke este tam furt bol ale vtom momente ked uz viaceri zacali pisat ze ma nieco tak sa aj on odpojil, davajte si nahno pozor, aj nadalej putujem za cheatermy.. :D
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Andrew007 napísal:No dneska som mal moznost zachytit cheatrov, no zas MARNE.Skolu som nemal kvoli maturantom tak som hral. Hrac s menom G pouzival cudne gravity, skakal ako kon (ziadni bunnyhop).Prhodil som sa na spectate a uz to vipol..odpojil som sa a po chvilke este tam furt bol ale vtom momente ked uz viaceri zacali pisat ze ma nieco tak sa aj on odpojil, davajte si nahno pozor, aj nadalej putujem za cheatermy.. :D
Gravity urcuje server, nieje ziadna moznost (cheat, script, hack, exploit...) ako to obist. Bohuzial :roll:
PepoJr. napísal:nj...o to sa nebojim....na Blazera mam demo :P len sa mi ho sem nechce davat :) ....myslim ze vsetci vedia o koho sa jedna :icecream:
Opovaz sa :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

No ale ako to mi potom vysvetlis ze chodil cca 5m vysoko..
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

to ti blbne grafika mozno :D aj mne sa stava ze vsetkych vidim zrazu nad mapou +5 m vysie. Teda to je jedna z monznosti. Neviem si to inak vysvetlit.

//autoeditácia príspevku ( 20 Mar 2009, 13:46 )
BX napísal:ale nesmies zabudnut potom napisat do konzole stop pre koniec nahravania, lebo sa ti neulozi
mne sa ulozi aj ked okamzite zavrem zrusim cs. uz viac krat sa mi to stalo. video bolo tam kde malo byt
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

to andrew: tak ako psychos pisal chyba bude asi v grafike....mne to robi prve 3 sekundy ked zacnem natacat.....a potom sa vsetko vrati do normalu...takze ked vidis niekoho poletovat, a chces ho zabit tak musis mierit dole...tam kde by stal normalne na zemi...a nie na neho hore

to BX: nemusi sa pisat stop...automaticky sa vypne akonahle das diconnect/quit...

to Blazer: no ved ked budem mat viac casu...tak to spracujem do kvalitneho dema aj s hudbou a vlozim to sem...pevne verim ze mas dynamicku :P
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

chvilu po tom ako das natacat demo sa ti moze stat, ze vsetky modely (hracov, zbrani ...) uvidis nad texturami, je to bug a trva maximalne 5 sekund po tom, ako napises prikaz na natacanie dema ..

a neviem kto pisal, ze ked nenapises prikaz stop, demo sa neulozi .. je to sprostost, demo sa ulozi vzdy, ked leavnes server cize vypnes CSko . .akurat ked sa meni mapa treba pred skoncenim prvej mapy napisat stop a druhu mapu nahravat do noveho dema .. inak sa druha mapa nahra zle .. takisto po reconecte treba zacat znova nahravat .. pri reconecte sa nahravanie nezastavi, ale neda sa normalne prehrat potom to demo
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Caute dnes som si zahral mapku de_railroad a musim povedať, že ma oslovila. Je dosť veľká ale jednoduchá a dá sa tam jazdiť takým vozňom ktorý môžete ovládať manuálne alebo ho iba naštartujete date rychlosť a vozite sa :D Bombovisko je na koľajnici. Vozne sú tam 2.

Do prílohy dávam mapku ak by ste sa rozhodli pridať ju.
Prílohy
de_railroad.rar
(2.5 MiB) 37 stiahnutí
BX
Addict
Addict

No tak mne sa demo neulozi ked nenapisem stop, ale nahravam vacsinou ked hrame s brachom po sieti dvaja s botmi :-D A ako HERO pisal, tak to bude tym menenim mapy ze? :)
Ono007
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ono007 »

tak citer nam kazil hru, nechcel sa odpojit, tak tu je jeho video s whckom ;)
Prílohy
sudruh.rar
(341.72 KiB) 49 stiahnutí
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

banned banned vsetko banned dik za reporty :P (sudruh az po refreshi PS, lebo nemam IP)
//mno vsetko dynamicke a este take IPcky ako vela hracov takze jedina moznost zas im robit zle ked tam budu :/ Blame nonsteam!

BX: to bola akoze odpoved na tento prispevok? :o
BX
Addict
Addict

Preco musi byt sakra kazdy, kto hra trochu lepsie, automaticky cheater :evil: Kolko krat pridem na daaky server, ti z dolnej polovice tabulky len nadavaju na tich v hornej! PRECO? To su ludia az taki vypatlani?
Ono007
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

ty ked si zacinal s cskom tak si si nemyslel ze ti dobri su citeri? lebo ja aj kazdy iny hej :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

BX napísal:Preco musi byt sakra kazdy, kto hra trochu lepsie, automaticky cheater :evil: Kolko krat pridem na daaky server, ti z dolnej polovice tabulky len nadavaju na tich v hornej! PRECO? To su ludia az taki vypatlani?
Ano, su. Prave kvoli tomuto hravam omnoho radsej na steam serveroch, tam si to nikto nedovoli.
BX
Addict
Addict

Blazer nie to nebola reakcia na prispevky nado mnou :) To bola reakcia na to, ze som sa odpojil zo servru, lebo kazdy kazdemu pisal ze je cheater.
Ono007: Nie nemyslel som si to. Ja som vedel ze neviem hrat a prave preto som rad hral proti silnejsim, pretoze iba proti silnejsim sa naucis ;)
GothaR steam bohuzial nemam :? a ani tak skoro nebudem mat :?
Mosko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mosko »

no aj ja mam STEAM ale skoro 9 mesiacov som nehral CS-ko az minule co som ho nainstaloval , no dakujem pekne aka lamka zo mna ha, ale bolo vidno ze daky ten skill-ík tam bol lebo som sa drzal tak 10 ku 7 a tak noo, ale vacsinou to bolo tak ze dal som zo dvoch a potom ma tak lacno daka lamka zabila ze ma islo roztrhat ale podarilo sa aj pekne obcas + davam SS
Prílohy
ja viem takych hlav tu bolo neurekom ale ja som bol vtedy dost stastny no heh
ja viem takych hlav tu bolo neurekom ale ja som bol vtedy dost stastny no heh
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

a je tu dalsi....tento krat s uplnou novikou.....AB ktore netrasie s crossom....zostal som zaskoceny....ked som to videl....

na deme su len dve sceny...ale predtym strielal ako o zivot

GoodPlayer IP 78.98.119.45

Burry him!!!
Prílohy
goodplayer.rar
(540.42 KiB) 40 stiahnutí
Ono007
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

posielam dvoch typkov, obaja wh hs, ab

toho druheho je vidiet slabsie, lebo ostali uz len oni dvaja na zaver, seci ostatni odisli, ale vidiet aj tak
Prílohy
citeri.rar
(1015.55 KiB) 33 stiahnutí
BX
Addict
Addict

Ono007 ked som videl tvoj nick tuto, hned som si pomyslel ze si aj mna nahral :lol:
Toto je OK moze byt, ale nabuduce neobvinuj kazdeho kto je v pluse, ze ma cheaty ;)
Zamknuté