Odpustili by ste neveru ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Odpustili by ste neveru ?

Urcite nie.. Uplne by u mna stratil(a) dôveru.
188
47%
Keby to je dlhodobe, tak nie, ale jeden krat sa este da prezit.
102
26%
Keby tu osobu velmi lubim, tak aj 2 nevery, ale 3 by znamenala koniec..
29
7%
Opätoval by som neveru, hoci aj donekonecna.. Ale neviem, ci som uplne v poriadku.
6
2%
Neviem
72
18%

Celkom hlasov: 397

Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

hadam to napisem pochopitelne .... Neodpustil som :lol:
111zuzu111
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 111zuzu111 »

podla mna je vztah zalozeny na dovere a ak sa tato dovera porusi tak sa uz neda vratit spat aspon u mna to tak funguje uz by som tomu cloveku nedokazala verit ani keby som velmi chcela...predstava ze ste si s milovanym vyznavali lasku a o hodku neskor si uzival radovanky s niekym inym...to podla mna nie je laska...
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

tak na toto mozem povedat ze nikdy by som neodpustil NIKDY ... aj ked by som ju mal akokolvek rad proste toto je proste neprijatelne ked jej davam celeho seba aby ma podje*ala a keby sa to stalo jej by som inak nadal a tomu curakovi by som rozbil hubu ...
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Jak sa povie podviedla raz podvedie aj druhy krat.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Je nevera aj to, keď s ňou mesiac nie som a za ten čas sa zaľúbi do iného?

C'est la vie...

A k téme - neveru by som asi neodpustil...
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

diskutabilne co je nevera... niekto za neveru povazuje napriklad bozkavanie sa jazykom, niekto nie...
pre niekoho je prijatelnejsia fyzicka nevera ako zamilovanie sa do ineho, pre niekoho nie
niekedy staci uprimna lutost ze ten druhy podviedol a niekedy nestaci vobec nic
osobne fakt neviem ci by som to odpustil alebo nie.. kazdopadne by sa mi velmi sprotivila takze asi nie, nevedel by som
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ako povedal kolega nadomnou kazdy to bere inak...ale ked uz by mi bola priatelka neverna,urcite by to nemohlo pokracovat stratila by u mna doveru uplne...a este by som sa aj riadne sklamal..cize odpoved je nie neodpustil mozno som sobec ale nevera je vazna vec v akom kolvek zmysle
crazylucy222
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Moj naozor

Príspevok od používateľa crazylucy222 »

No ci by som ja odpustila neveru?! .... No podla toho za akych okolnosti by to urobil .. ako keby bol opity a spravil by to ... no ja tvrdim ze alkohol neni vyhovorka!!! .. tak ale keby toho chlapca naozaj ze totaaaaalne velmi luubim .. myslim ze by som mu dala este jednu sancu-poslednu!!! Jako vravi sa spravi to raz dvakrat atd... ale proste keb to spravim zas -KONIEC... ja by som snim nemala co dalej riesit... !!!! ...Ale ja by som nedokazala.....spravit toto chalanovi .. ktoreho by som velmi luuuuubila!!! ... :oops:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

dnes si uvedomujem že veľa záleží od pevnosti vzťahu.. ak by ma podviedlo dievča, s ktorým to nemyslím vážne by to bolo určite iné ako keby to spravilo dievča ktoré fakt mylujem a predstavujem si s nou budúcnost.. v tomto prípade ked by som si predstavil ten jej slastný výraz tváre a chvenie sa pre sexe s iným chlapom tak to by ma asi zlomilo naveky
Napísať odpoveď