LOST
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
podla mna sa scenaristi uz trochu zamotali, ale ak nie tak tito ludia by mali tocit/pisat poriadne sci-fi filmy ktore v sucastnosti chybaju 
maju na to prostriedky ,fantaziu, predstavivost proste vsetko.
tym zamotanim som myslel presne toto Spoiler
V průběhu epizody Ben tvrdí Sayidovi, že je zabiják. A Sayid mu to na konci epizody doslova a do písmene potvrdí – když ho střelí. Když Ben přežije, bude si v budoucnosti pamatovat, že ho někdo jako Sayid střelil? Pokud Ben nepřežije, znamená to, že budoucnost lze změnit?
maju na to prostriedky ,fantaziu, predstavivost proste vsetko.
tym zamotanim som myslel presne toto Spoiler
V průběhu epizody Ben tvrdí Sayidovi, že je zabiják. A Sayid mu to na konci epizody doslova a do písmene potvrdí – když ho střelí. Když Ben přežije, bude si v budoucnosti pamatovat, že ho někdo jako Sayid střelil? Pokud Ben nepřežije, znamená to, že budoucnost lze změnit?
-
djxtreme
Light Professional
osobne si myslim ze Ben nezomrie,aby sa potvrdili Faradayove slova,ze minulost sa zmenit neda (myslim ze on vedel dost dobre o com rozpraval)
inak epizoda priemerna...skoda ze ludia z Dharmy Saiydovi neuverili...bolo by to zaujimavejsie, lenze opat by neplatilo co Faraday povedal...
btw ten chlap mi tam dost chyba
a dufam ze to,ze prisla Kate spat neovplyvni vztah LaFleura (Sawyera
) a Juliet
inak epizoda priemerna...skoda ze ludia z Dharmy Saiydovi neuverili...bolo by to zaujimavejsie, lenze opat by neplatilo co Faraday povedal...
btw ten chlap mi tam dost chyba
a dufam ze to,ze prisla Kate spat neovplyvni vztah LaFleura (Sawyera
-
hojko
Site Admin
Bordel. Kedze som pred tyzdnom nepisal, tak sa vyjadrim aj k predoslej casti: Nuda. Tato posledna desiata cast bola o nieco lepsia, zaujimavejsia, ale uz je to prilis zamotane a z mojho pohladu to stratilo to caro na sledovanosti, ktore tento serial mal. Zda sa mi, ze scenaristi si robia co chcu, zbytocne to natahuju a niekedy mam pocit, ze dej je o uplne niecom inom ako by mal byt. Snad sa konecne dockame poriadne casti, ktora bude mat nieco do seba.
-
MP4-27
Guru wannabe
odporucam vsetkym zasvetenym Lostovcom nech si kuknu vsetkych 25 dielov http://www.youtube.com/watch?v=PSmd8LfG ... 70&index=0 mne to trvalo asi hodinku 
-
djxtreme
Light Professional
myslim ze to nema moc spolocne s tym ze ho zachrani Richard...to kde sa ben zobudil je uz buducnost,spolu so Sun, Lockom...proste ina dejova liniap4ra napísal:No tak tato cast, nemam slov. Len, aby som si ujasnil jednu vec. Sun zabije (vlastne nie, omraci, ci nie?) Bena. Bena, ako zasrana zastreli Sayid. Bena zachrani Richard, ako decko a Ben sa zobudi pred Jackom... Kde? Kedy?
Mna ale zaujima preco Bena tak zachranovali ked vedeli ze minulost sa aj tak ovplyvnit neda...mohli si kludne sadnut,zapalit cigaretky a citat noviny a Ben by zazrakom prezil
a este k tomu miestu kam Richard videol Bena...zdalo as aj vam ze to bolo to miesto kde je monstrum?
-
Soviet
Darca
Tak tato cast ma moc nenadchla..Vsetky casti ktore sa tocia okolo Kate su doslova nezazivne..Trochu ma prekvapilo, ze sa snazia urcite casti vysvetlit cez dialog, kde sa hurley snazil pochopit ako to je. Cast nic moc..Jedine co ma potesilo, ze John Locke is back a dufam, ze sa zacne konecne dej tocit okolo tej druhej partie Sun,Ben,Locke.. 
tak toto bolo
sledovanie so zatajenym dychom. celkovo ta atmosfera dnesneho dielu bola nad urovnou celej serie, keby to pokracovalo aj nadalej takto. konecne viem ako sa charles dostal prec z ostrova. + ti co sa chovali tak divne, podla mna je za tym ostrov a monstrum. divne chovanie sme mohli vidiet pri tych francuzoch, a teraz tito. otazka co je za tienom sochy tomu mohla nasvedcovat. som zvedavy ako sa sun, john a ben dostanu do minulosti za jinom. dufam ze sa to nestane sposobom, zatiahnem za tuto paku a uvidim co sa stane...
-
djxtreme
Light Professional
tak tato cast bola pre mna naozajstnou serialovou lahodkou a priradil by som ju kludne k TOP 5 epizodam LOST...zahadnost pocas kazdej sekundy,dost nejasnosti z minulosti sa vysvetlilo...proste pecka
v kutiku duse som dufal ze monstrum zabije Bena,zasluzil by si to...ale aj tak nechapem co ma ostrov niekde v Pacifiku spolocne s egyptskymi bohmi,zeby nejake prepojenie so svetom kam bol premiestneny Ben a Locke po otoceni kolesa?...(to bolo myslim Tunisko)
tesim sa na dalsiu epizodu
v kutiku duse som dufal ze monstrum zabije Bena,zasluzil by si to...ale aj tak nechapem co ma ostrov niekde v Pacifiku spolocne s egyptskymi bohmi,zeby nejake prepojenie so svetom kam bol premiestneny Ben a Locke po otoceni kolesa?...(to bolo myslim Tunisko)
tesim sa na dalsiu epizodu