LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

uz od zaciatku som mal tusenie, ze to takto dako skonci... uz sa tesim na ked ukazu sucastnost :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

podla mna sa scenaristi uz trochu zamotali, ale ak nie tak tito ludia by mali tocit/pisat poriadne sci-fi filmy ktore v sucastnosti chybaju :cry:
maju na to prostriedky ,fantaziu, predstavivost proste vsetko.

tym zamotanim som myslel presne toto Spoiler
V průběhu epizody Ben tvrdí Sayidovi, že je zabiják. A Sayid mu to na konci epizody doslova a do písmene potvrdí – když ho střelí. Když Ben přežije, bude si v budoucnosti pamatovat, že ho někdo jako Sayid střelil? Pokud Ben nepřežije, znamená to, že budoucnost lze změnit?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

osobne si myslim ze Ben nezomrie,aby sa potvrdili Faradayove slova,ze minulost sa zmenit neda (myslim ze on vedel dost dobre o com rozpraval)
inak epizoda priemerna...skoda ze ludia z Dharmy Saiydovi neuverili...bolo by to zaujimavejsie, lenze opat by neplatilo co Faraday povedal...
btw ten chlap mi tam dost chyba :?
a dufam ze to,ze prisla Kate spat neovplyvni vztah LaFleura (Sawyera :D ) a Juliet
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dobra cast. Ja neviem, mne to pride, ze oni su v nejakych alternativnych vesmiroch alebo co. Nedokazem si vysvetlit to prepojenie buducnosti a minulosti, prave na zaklade slov, kt. povedal Faraday.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bordel. Kedze som pred tyzdnom nepisal, tak sa vyjadrim aj k predoslej casti: Nuda. Tato posledna desiata cast bola o nieco lepsia, zaujimavejsia, ale uz je to prilis zamotane a z mojho pohladu to stratilo to caro na sledovanosti, ktore tento serial mal. Zda sa mi, ze scenaristi si robia co chcu, zbytocne to natahuju a niekedy mam pocit, ze dej je o uplne niecom inom ako by mal byt. Snad sa konecne dockame poriadne casti, ktora bude mat nieco do seba.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

odporucam vsetkym zasvetenym Lostovcom nech si kuknu vsetkych 25 dielov http://www.youtube.com/watch?v=PSmd8LfG ... 70&index=0 mne to trvalo asi hodinku :lol:
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Takže táto posledná časť mi prišla taká nezáživná jediné čo mi prišlo zaujímavé bolo vlastne nič :D Na konci keď s starý Ben zobudil tak John ho pekne pozdravil ,,Ahoj Bene vítej v zemi živých" :D

// 6. séria LOSt začne v roku 2010 to kedy sa dočkáme rozuzlenia? :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

No tak tato cast, nemam slov. Len, aby som si ujasnil jednu vec. Sun zabije (vlastne nie, omraci, ci nie?) Bena. Bena, ako zasrana zastreli Sayid. Bena zachrani Richard, ako decko a Ben sa zobudi pred Jackom... Kde? Kedy?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:No tak tato cast, nemam slov. Len, aby som si ujasnil jednu vec. Sun zabije (vlastne nie, omraci, ci nie?) Bena. Bena, ako zasrana zastreli Sayid. Bena zachrani Richard, ako decko a Ben sa zobudi pred Jackom... Kde? Kedy?
myslim ze to nema moc spolocne s tym ze ho zachrani Richard...to kde sa ben zobudil je uz buducnost,spolu so Sun, Lockom...proste ina dejova linia
Mna ale zaujima preco Bena tak zachranovali ked vedeli ze minulost sa aj tak ovplyvnit neda...mohli si kludne sadnut,zapalit cigaretky a citat noviny a Ben by zazrakom prezil :D ...ale ono sa to asi malo stat,aby Richard povedal ze Ben si nebude nic pamatat a to vysvetluje aj to ze Ben si nepamatal Sayida ked ho mucil,teda aspon tak si to vysvetlujem ja...ale preco to robili???...ved Sawyer a Juliet vedeli ze minulost neovplyvnia...je to zvlastne :? ...myslim ze tvorcovia sa do toho az moc zamotali
a este k tomu miestu kam Richard videol Bena...zdalo as aj vam ze to bolo to miesto kde je monstrum? :?: mozno to monstrum bude mat na svedomi ze sa Ben vyzdravie a nebude si nic pamatat :o
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tato cast ma moc nenadchla..Vsetky casti ktore sa tocia okolo Kate su doslova nezazivne..Trochu ma prekvapilo, ze sa snazia urcite casti vysvetlit cez dialog, kde sa hurley snazil pochopit ako to je. Cast nic moc..Jedine co ma potesilo, ze John Locke is back a dufam, ze sa zacne konecne dej tocit okolo tej druhej partie Sun,Ben,Locke.. :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

nová čast bola ( podľa mňa ) zatiaľ najlepšia s prebiehajúcej sezóny.
mám tušáka že Ilana a niekoľko ľudí z lietadla patrí k Widmorovi. Scéna z chrámu bola pre mňa nesmierne cool.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mam takeho tusaka ze 6 seria nebude koniec a fanusikovia sa dockaju aj dalsich serii (nieco podobne ako Farscape) :wink: nove interieri boli vazne super :wink:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

jednoznacne najlepsia cast piatej serie a velmi sa mi paci nova dvojka John&Ben :)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Nemám slov na novú časť. :o
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

MP4-24 napísal:mam takeho tusaka ze 6 seria nebude koniec a fanusikovia sa dockaju aj dalsich serii (nieco podobne ako Farscape) :wink: nove interieri boli vazne super :wink:
skor dufam, ze to vyriesi celovecerny film, lebo by sa to mohlo zmrsit ak by sa to o sezonu natiahlo
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

tak toto bolo :o sledovanie so zatajenym dychom. celkovo ta atmosfera dnesneho dielu bola nad urovnou celej serie, keby to pokracovalo aj nadalej takto. konecne viem ako sa charles dostal prec z ostrova. + ti co sa chovali tak divne, podla mna je za tym ostrov a monstrum. divne chovanie sme mohli vidiet pri tych francuzoch, a teraz tito. otazka co je za tienom sochy tomu mohla nasvedcovat. som zvedavy ako sa sun, john a ben dostanu do minulosti za jinom. dufam ze sa to nestane sposobom, zatiahnem za tuto paku a uvidim co sa stane...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nova cast fakticky prekvapila..John a Ben ma proste jedne z naj dielov, takze konecne som mohol povedat, ze pozeram ten Lost ktory mam tak rad :)
I ked som ocakaval, ze Ben zabije Desmondovo dieta...
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

velmi zaujimava cast .. 8/10
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak tato cast bola pre mna naozajstnou serialovou lahodkou a priradil by som ju kludne k TOP 5 epizodam LOST...zahadnost pocas kazdej sekundy,dost nejasnosti z minulosti sa vysvetlilo...proste pecka
v kutiku duse som dufal ze monstrum zabije Bena,zasluzil by si to...ale aj tak nechapem co ma ostrov niekde v Pacifiku spolocne s egyptskymi bohmi,zeby nejake prepojenie so svetom kam bol premiestneny Ben a Locke po otoceni kolesa?...(to bolo myslim Tunisko)
tesim sa na dalsiu epizodu :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Suhlasim s vacsinou - perfektna cast. Nemal som ani ponatia, co to monstrum ide spravit s Benom. Inak ta Alex bola pekna do chvile, kym po nom nevybehla. :)
Napísať odpoveď