jj, Strongbow je celkom fajn. v Irsku som ho nevidel ale v New Castle na bowlingu ho urcite mali...pryja napísal:A nie je Strombow nieco podobne ako Cider? Pocul si o tom? Predavalo sa to v 2l plastovych flasiach. Je to nieco medzi pivom a vinom, tiez bublinkove, ak si dobre spominam. To som pila v Anglicku a chutilo mi to ovela viac ako pivo alebo ciste vino.
Kupovali by ste si Bulmers,keby sa dal zohnat na Slovensku?
nejde o cenu.tu som hodila len tak od brucha,mne skor slo o to,ze by to tu ludia pili a ci by mali o to zaujem,pozerala som v Irish pube ze cider tam stoji 115SK (daky stary cennik som nasla) neviem co je na tom pravda...
islo mi o to ze som dneska tak rozmyslala nad tym ze preco nemame daco podobne aj doma...a chcela som som vediet co si o tom myslia ostatni...
neviem
Sla by som sa spytat do Clonmelu ze ci nechcu prist aj na slovensky trh,ludia by si to oblubili,niektori sice mozno z toho ze je to IN pit veci,ktore nepoznaju,niektori prave preto ze to poznaju...podla mna bulmers je najlepsi zo ciderov...
Uvidime co to da...ale rada by som si v lete dala len tak bulmersik an teraske....mnam
islo mi o to ze som dneska tak rozmyslala nad tym ze preco nemame daco podobne aj doma...a chcela som som vediet co si o tom myslia ostatni...
neviem
Sla by som sa spytat do Clonmelu ze ci nechcu prist aj na slovensky trh,ludia by si to oblubili,niektori sice mozno z toho ze je to IN pit veci,ktore nepoznaju,niektori prave preto ze to poznaju...podla mna bulmers je najlepsi zo ciderov...
Uvidime co to da...ale rada by som si v lete dala len tak bulmersik an teraske....mnam
Ale somariny pises ty....CIDER je hroznovy alkoholovy napoj....s bublinkami....je to len nazov ako keby si povedal 'pivo'Key5ers0ze napísal:pises kravovinyanglicky bulmers je iny ako irsky bulmers, irsky bulmers sa v anglicku vola magners, anglicky bulmers je o dost sladsi..ak je irsky bulmers(magners) zenske pitivo tak ja som ovca
![]()
No a potom mas rozne znakcy ciderov....rozne chute, ako hruskove, jablkove atd....mas cider znacky StrongBow...tuna spominane v teme a este kopec dalsich....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Silmer
Darca
//autoeditácia príspevku ( 28 Mar 2009, 1:37 )
vid
http://www.ciderclub.com/co-je-cider/
http://en.wikipedia.org/wiki/Cider
ale ty skor pises hluposti , cider je jablcny must.., a nie hroznovyLub0$ napísal:Ale somariny pises ty....CIDER je hroznovy alkoholovy napoj....s bublinkami....je to len nazov ako keby si povedal 'pivo'
No a potom mas rozne znakcy ciderov....rozne chute, ako hruskove, jablkove atd....mas cider znacky StrongBow...tuna spominane v teme a este kopec dalsich....
vid
http://www.ciderclub.com/co-je-cider/
http://en.wikipedia.org/wiki/Cider
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
to ti nikde nevyvraciam, ale to si si asi nevsimolLub0$ napísal:Ale somariny pises ty....CIDER je hroznovy alkoholovy napoj....s bublinkami....je to len nazov ako keby si povedal 'pivo'
reagoval som na to, ze je to napoj pre zeny..
ano cider mozes zrobit aj s prichutou topanok..ale tato tema je o bulmerse, irskom bulmerse z clonmelu. Tak si nemyl pojmy s dojmami
+plus silmerov prispevok
HH.....ved Bulmers je jablkovy napoj ked sa nemyslim, takze to je cider....ja som to len nazval cider, nechapem o com sa to vubec bavime.
Tym, ze som napisal, ze to je 'zensky' napoj, som mieril na to, ze ked skocis niekde do pubu....vacsina muzov pije pivo a vacsina zien pije cider....a dalsia vec, ako som spominal, ked toho vylogas dost tak na druhe rano mas o bolesti hlavy postarane.
Tym, ze som napisal, ze to je 'zensky' napoj, som mieril na to, ze ked skocis niekde do pubu....vacsina muzov pije pivo a vacsina zien pije cider....a dalsia vec, ako som spominal, ked toho vylogas dost tak na druhe rano mas o bolesti hlavy postarane.
-
pryja
Darca
Podla mna co sa tyka alkoholu, tak kazda novinka ma na Slovensku sance na uspech.stilla napísal:nejde o cenu.tu som hodila len tak od brucha,mne skor slo o to,ze by to tu ludia pili a ci by mali o to zaujem,pozerala som v Irish pube ze cider tam stoji 115SK (daky stary cennik som nasla) neviem co je na tom pravda...
neviem