Kupovali by ste si Bulmers,keby sa dal zohnat na Slovensku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Pili by ste bulmers keby stal 3E za pol litra?

ANO
18
31%
NIE
40
69%

Celkom hlasov: 58

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

pryja napísal:A nie je Strombow nieco podobne ako Cider? Pocul si o tom? Predavalo sa to v 2l plastovych flasiach. Je to nieco medzi pivom a vinom, tiez bublinkove, ak si dobre spominam. To som pila v Anglicku a chutilo mi to ovela viac ako pivo alebo ciste vino.
jj, Strongbow je celkom fajn. v Irsku som ho nevidel ale v New Castle na bowlingu ho urcite mali...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Cider som mal, obcas si ho kupim, tu v obchode stoji 75cl flaska od cca 1,3€ az po nejakych 7-9€. To mas jak s vinami , mas lacne a aj draheee

3€ za 1liter sa mi zda moc vela..hlavne pre slovensky trh...a este v case krizy...

a pokial viem, tak cider sa skor robi z jablk ako z hrozna
stilla
Novice
Novice

Príspevok od používateľa stilla »

nejde o cenu.tu som hodila len tak od brucha,mne skor slo o to,ze by to tu ludia pili a ci by mali o to zaujem,pozerala som v Irish pube ze cider tam stoji 115SK (daky stary cennik som nasla) neviem co je na tom pravda...
islo mi o to ze som dneska tak rozmyslala nad tym ze preco nemame daco podobne aj doma...a chcela som som vediet co si o tom myslia ostatni...
neviem
Sla by som sa spytat do Clonmelu ze ci nechcu prist aj na slovensky trh,ludia by si to oblubili,niektori sice mozno z toho ze je to IN pit veci,ktore nepoznaju,niektori prave preto ze to poznaju...podla mna bulmers je najlepsi zo ciderov...
Uvidime co to da...ale rada by som si v lete dala len tak bulmersik an teraske....mnam
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Key5ers0ze napísal:pises kravoviny :) anglicky bulmers je iny ako irsky bulmers, irsky bulmers sa v anglicku vola magners, anglicky bulmers je o dost sladsi..ak je irsky bulmers(magners) zenske pitivo tak ja som ovca :roll:
Ale somariny pises ty....CIDER je hroznovy alkoholovy napoj....s bublinkami....je to len nazov ako keby si povedal 'pivo'
No a potom mas rozne znakcy ciderov....rozne chute, ako hruskove, jablkove atd....mas cider znacky StrongBow...tuna spominane v teme a este kopec dalsich....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

len tak btw. plzenske Frisco (co je tiez v podstate nizkoalkoholicky perlivy napoj vyrobeny z jablka a citronu) sa na slovensku predava ? ? ? ... lebo uz dost davno som sa pomedzi regaly s chlastom neprehnal a v hospach kam chodim ked som doma ho nemaju :-) ...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

//autoeditácia príspevku ( 28 Mar 2009, 1:37 )
Lub0$ napísal:Ale somariny pises ty....CIDER je hroznovy alkoholovy napoj....s bublinkami....je to len nazov ako keby si povedal 'pivo'
No a potom mas rozne znakcy ciderov....rozne chute, ako hruskove, jablkove atd....mas cider znacky StrongBow...tuna spominane v teme a este kopec dalsich....
ale ty skor pises hluposti , cider je jablcny must.., a nie hroznovy
vid
http://www.ciderclub.com/co-je-cider/
http://en.wikipedia.org/wiki/Cider
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Lub0$ napísal:Ale somariny pises ty....CIDER je hroznovy alkoholovy napoj....s bublinkami....je to len nazov ako keby si povedal 'pivo'
to ti nikde nevyvraciam, ale to si si asi nevsimol :wink:
reagoval som na to, ze je to napoj pre zeny..
ano cider mozes zrobit aj s prichutou topanok..ale tato tema je o bulmerse, irskom bulmerse z clonmelu. Tak si nemyl pojmy s dojmami :)

+plus silmerov prispevok :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

HH.....ved Bulmers je jablkovy napoj ked sa nemyslim, takze to je cider....ja som to len nazval cider, nechapem o com sa to vubec bavime.
Tym, ze som napisal, ze to je 'zensky' napoj, som mieril na to, ze ked skocis niekde do pubu....vacsina muzov pije pivo a vacsina zien pije cider....a dalsia vec, ako som spominal, ked toho vylogas dost tak na druhe rano mas o bolesti hlavy postarane.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Troška drahé,tie 3E to je cena ako v supermarketoch a tak? :roll:

Nechcem si ani pomyslieť kolko by to stálo na diskotéke.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Byt v Irsku a nepit Guinness? Pivo bohov? Hlad a biedu na Vas vy dzusikari!
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

stilla napísal:nejde o cenu.tu som hodila len tak od brucha,mne skor slo o to,ze by to tu ludia pili a ci by mali o to zaujem,pozerala som v Irish pube ze cider tam stoji 115SK (daky stary cennik som nasla) neviem co je na tom pravda...
islo mi o to ze som dneska tak rozmyslala nad tym ze preco nemame daco podobne aj doma...a chcela som som vediet co si o tom myslia ostatni...
neviem
Sla by som sa spytat do Clonmelu ze ci nechcu prist aj na slovensky trh,ludia by si to oblubili,niektori sice mozno z toho ze je to IN pit veci,ktore nepoznaju,niektori prave preto ze to poznaju...podla mna bulmers je najlepsi zo ciderov...
Uvidime co to da...ale rada by som si v lete dala len tak bulmersik an teraske....mnam
Podla mna co sa tyka alkoholu, tak kazda novinka ma na Slovensku sance na uspech. :) A bol by sirsi vyber pre tych, ktorym pivo nechuti a tym padom ostava na vyber len strik/z toho menejpercentneho/. Ale asi by ste museli investovat vela do reklamy a predavat to za "ludske" ceny.
santa777
Novice
Novice

Príspevok od používateľa santa777 »

kokos, veeeeelmi by som chcel na slovensku pear cider, chyba mi to tu

najlepšie značky boli Bulmers a Gaymers...Magners mi až tak nechutil
Napísať odpoveď