UFO!!!
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
hm myslim ze my alebo maroko sme pre nich nedostatocny ak si cital ten clanok tak oni maju vraj 12 zakladni po USA a americania ich drzia v absolutnej tajnosti a este im ponukaju ludi na pokusy to si myslim ze su schopny iba tie vymyte americke mozgy len aby dostali nejaku technologiu na zabijanie....moze to byt pravda a nemusi...fikotek napísal:Kua a zase ta Amerika a oblast 51. Proc neuzavreli nejakou dohodu s Nama nebo s Marokem proc zrovna USA?? Vzdycky kdyz se neco deje je to v Americe. Jinak si myslim ze ve vesmiru nejsme sami. Nejvic me udivujou ty fotky UFO kde je vychrtla postava s velkou hlavou a obrima ocima .. je to smesne.
inak ta anketa je trochu hlupa ze ci verite na UFO ? UFO popierat totiz nemozno, je len druha vec co to UFO je. Ci sa bavime o "mimozemskych vesmirnych lodiach" alebo o...ufo ... neidentifikovatelnom objektu.
Myslim ze ten kto popiera cele UFO ako celok, ze vsetko su to iba faky a podobne je naozaj hlupak.
Dalsia skupina ludi je co vravia ze su to lomy svetla, komety, meteority, a neviem co vsetko este
Mne pride najpravdepodobnejsia verzia s mimozemstanmi, tie objekty povedla by som sa inteligentne pohybuju co samozrejme znamena ze ich riadi nieco inteligentne...
TheK SVK, 21/09/2008 22:10:44:
http://televizia.joj.sk/tv-archiv/noviny.html dajte 21.9 a asi 9 minuta
vyzera to celkom zaujimavo, chlapik vyzera tiez celkom doveryhodne, tak nech mi tu niekto nepovie ze je to fake alebo lom svetla... tak by ma trebars zaujimalo ako vsetci anti existecny mimozemsky fans vysvetlia napr toto.... ze co to podla vas je...
/edit par hodin neskor
zacinam uvazovat o faku ale neviem neviem....
Myslim ze ten kto popiera cele UFO ako celok, ze vsetko su to iba faky a podobne je naozaj hlupak.
Dalsia skupina ludi je co vravia ze su to lomy svetla, komety, meteority, a neviem co vsetko este
Mne pride najpravdepodobnejsia verzia s mimozemstanmi, tie objekty povedla by som sa inteligentne pohybuju co samozrejme znamena ze ich riadi nieco inteligentne...
vyzera to celkom zaujimavo, chlapik vyzera tiez celkom doveryhodne, tak nech mi tu niekto nepovie ze je to fake alebo lom svetla... tak by ma trebars zaujimalo ako vsetci anti existecny mimozemsky fans vysvetlia napr toto.... ze co to podla vas je...
/edit par hodin neskor
-
Betarik
Professional
FAKE podla mna je to blbost ...Thek_SVK napísal:inak ta anketa je trochu hlupa ze ci verite na UFO ? UFO popierat totiz nemozno, je len druha vec co to UFO je. Ci sa bavime o "mimozemskych vesmirnych lodiach" alebo o...ufo ... neidentifikovatelnom objektu.
/edit par hodin neskor
-
axxis
Addict
pocul som o viacerych UFO incidentoch v byvalom soviet. zvaze a globalne su brane ako doveryhodnejsie ako zo zvysku sveta, preotze ZSSR pristupovalo k tymto veciam daleko skeptickejsie ako zapad. takze ked sa uz nieco udialo bolo to dokladne presetrene a dokumentovane.
na to videu znacne nesedi jedna vec: podla tej pocitacovej simulacje sa objekt zapichol do zeme v protismere padu co nieje mozne. jedine zeby bl tak neuveritelne tazky, ze sa po zastaveni do zeme vnoril, ale v tom pripade by vsak urcite zlomil ten strom, o ktory sa zastavil.
na to videu znacne nesedi jedna vec: podla tej pocitacovej simulacje sa objekt zapichol do zeme v protismere padu co nieje mozne. jedine zeby bl tak neuveritelne tazky, ze sa po zastaveni do zeme vnoril, ale v tom pripade by vsak urcite zlomil ten strom, o ktory sa zastavil.
Len chcem dať do pozornosti novú knihu:
Ufo na Slovensku od M. Karlíka
http://www.martinus.sk/?uItem=64093
Je výborná, popísané najzaujímavejšie pozorovania UFO na Slovensku a na konci sa venuje aj Piktogramom.
Ufo na Slovensku od M. Karlíka
http://www.martinus.sk/?uItem=64093
Je výborná, popísané najzaujímavejšie pozorovania UFO na Slovensku a na konci sa venuje aj Piktogramom.
-
twardykamen
Medium Professional
23:53 21.Máj 2009 Až ste niekto pozerali na oblohu v Bratislave alebo aj inde(ja som momentálne v blave) nevšimli ste si na oblohe takú pomaly letiacu oranžovú guľu ? Neviem čo to je, ale lietadlo mi to nepripomína.
Pripomína mi to svetlicu vystrelenú z pištole. Čo to mohlo podľa vás byť ?
A ešte miesto pozorovania: Internát Družba
Pripomína mi to svetlicu vystrelenú z pištole. Čo to mohlo podľa vás byť ?
A ešte miesto pozorovania: Internát Družba