Bojove umenia a pod.
Bit sa naucis s kazdym bojovym sportom, len to chce cas, pevnu volu, neflakat treningy. Si myslis, ze nejaky napr. Muai- thai kop je silnejsi ako taekwondo kop? To sa proste porovnavat neda. A dost zalezi aj od trenera, aky ma k tomu prisup a ci naozaj nieco nauci alebo si len odtrenuje trening nech to ma zasebou.
Re: lol
sorry ale ty si maximálne vygumovanýdair napísal:co mas ban na GOOGLI? (30 sekund)![]()
Dojo Shotai Martin
Adresa klubu
Športová hala Judo clubu, Gorkého 1, Martin (Podháj)
Učitelia
Dušan Dreisig (4. dan aikidó, tréner 2. triedy)
Richard Doležal (1. dan aikidó)
Richard Šuška (1. dan aikidó)
Pavol Korček (1. dan aikidó)
Kontakt
Dušan Dreisig, Izabely Techtorisovej 3/15, 036 01 Martin, email: [email protected]
mobil 0905 793 225
Richard Doležal, mobil 0905 514 634
a zatial čo ty možno ovládaš rozne Men uchi,Chudan tsuki,Ryote dori,... boxer s nadrilovanými 3 údermi ti dá sériu a lahneš
a na záver:dojdi si do napríklad do aresu v žiline a uvidíš že prehodnotíš názor
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
za prve, ja ta neurazam takze by som sa na tvojom mieste ukludnil a za druhe, ANO, dokazem zlomit ruku jednoduchou technikou ale VSETKO a KAZDE umenie je v schopnosti vediet to co si sa naucil APLIKOVAT v praxi... A ze aikido sa nevyvija? V zivote si aikido netrenoval a urcite netrenoval s ludmi co trenujem JA. Uz len koli tomu planujem cely september v Tokiu atd ale to ti aj tak moze byt jedno. Je to KOLI MNE a nie koli tomu sa bit na ulici atd..Fondo napísal:sorry ale ty si maximálne vygumovanýaspoň si prečítaj poriadne čo som napísal kym začneš rozprávať že som sa k niečomu nevyjadril.A zbožnujem expertov ako ty,ktorým sensei do hlavy natlačí kaleráby ako dokážu jednoduchou technikou zložiť nejakého borca.Aikido je pekné bojové umenie ale tvrdiř že dokážeš jednoducho niekomu zlomiř chrbticu alebo rameno je blbosť.Podarí sa ti to možno niekde na tréningu lenže v normálnom súboji nikto okolo teba poskakovať nebude ale rovno sa do teba pustí.Choď na tréning Muay Thai alebo klasického boxu a potom uvidíš čo to je prechádzať bolesťou.Mnoho umení ako aikido sa nevyvýja
a zatial čo ty možno ovládaš rozne Men uchi,Chudan tsuki,Ryote dori,... boxer s nadrilovanými 3 údermi ti dá sériu a lahneš
a na záver:dojdi si do napríklad do aresu v žiline a uvidíš že prehodnotíš názor
A co sa tyka tych nadrilovanych uderov... tu plati stale uz spomenuta schopnost aplikovat.... (zhod ho na zem tak som zvedavy na tie kombinacie haha)
BTW ked uz sme pri tom boxe, si predstav ze trenujem aj ten a vzhladom na tvoj prejav.... skus kamo vyrast a potom sa porozpravame ako rovny s rovnym.... (a uz neotravuj)
Na 17rocne geno co zacalo boxovat a zrazu mu to stuplo do hlavy si velmi dovolujes. Haha, ze prid do Ziliny... Ty nic nezmozes tak co tam? 5 kamaratov na mna posles ako si sa vyjadril v inej teme? Ty trapny pseudo gangster. Nic si nezazil nikde si nebol a si expert. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
-
vendo
Guru
jasne a potom ju svist balil do folieBobala napísal:fondo ahaaaaaaaaa a preto potom karatisti a aikidisti co maju 70 rokov uz poriadne nevidia meter pred seba ta daju dole desiatich naraz ne ?
deti fakt by ste mali prestat mysliet o bojovych umeniach ako o nastroji ako sa bit a skor to brat ako "umenie"
No dobre nejdem sa už hádať lebo s niekym ako ty to ide tazko.....Nauc sa citat.Ja sa na ziadneho gangstra nehram a nemam potreba sa s niekým kvôli takýmto blbostiam biť.Povedal som že príd do Žiliny do ARESU čo je športový klub.Takže nerob tu zo mňa nejakého agresívneho idiota čo chce všetko riešiť bitkou.V živote som sa s nikým nepobil ak to nebola sebaobrana.A za experta sa rozhodne nepovažujem.Teraz sa do mňa zas pustite kvôli niečomu čo som nikdy nepovedaldair napísal:za prve, ja ta neurazam takze by som sa na tvojom mieste ukludnil a za druhe, ANO, dokazem zlomit ruku jednoduchou technikou ale VSETKO a KAZDE umenie je v schopnosti vediet to co si sa naucil APLIKOVAT v praxi... A ze aikido sa nevyvija? V zivote si aikido netrenoval a urcite netrenoval s ludmi co trenujem JA. Uz len koli tomu planujem cely september v Tokiu atd ale to ti aj tak moze byt jedno. Je to KOLI MNE a nie koli tomu sa bit na ulici atd..
A co sa tyka tych nadrilovanych uderov... tu plati stale uz spomenuta schopnost aplikovat.... (zhod ho na zem tak som zvedavy na tie kombinacie haha)
BTW ked uz sme pri tom boxe, si predstav ze trenujem aj ten a vzhladom na tvoj prejav.... skus kamo vyrast a potom sa porozpravame ako rovny s rovnym.... (a uz neotravuj)
Na 17rocne geno co zacalo boxovat a zrazu mu to stuplo do hlavy si velmi dovolujes. Haha, ze prid do Ziliny... Ty nic nezmozes tak co tam? 5 kamaratov na mna posles ako si sa vyjadril v inej teme? Ty trapny pseudo gangster. Nic si nezazil nikde si nebol a si expert. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
-
dair
Guru wannabe
ja hovorim to o com viem z vlastnych skusenosti, ty (neviem na com podlozenych faktoch) sa hadas o tvojej milnej mienke atd... Za druhe, urazat si zacal ty prvy a som si isty ze do tvare by si sa mi to neodvazil (a ak ano, kludne ta stretnem, ja si za slovom stojim).Fondo napísal:No dobre nejdem sa už hádať lebo s niekym ako ty to ide tazko.....Nauc sa citat.Ja sa na ziadneho gangstra nehram a nemam potreba sa s niekým kvôli takýmto blbostiam biť.Povedal som že príd do Žiliny do ARESU čo je športový klub.Takže nerob tu zo mňa nejakého agresívneho idiota čo chce všetko riešiť bitkou.V živote som sa s nikým nepobil ak to nebola sebaobrana.A za experta sa rozhodne nepovažujem.Teraz sa do mňa zas pustite kvôli niečomu čo som nikdy nepovedalalebo ešte lepšie zas ma kvoli niečomu zdrb aj ked som ti podal vysvetlenie čo ?absolútne ignoruješ čo ja píšem a stále si opakuješ len to svoje.
Mas stupidny prejav a urazas mna, to co robim a ludi co so mnou trenuju bez dovodu, co dodat... To co ARES je ja viem a tazko tam uvidim nieco co som nevidel alebo nezazil. Ludia z okolia a kamarati sa pohybuju okolo martial arts a to dokonca aj o takych o ktorych si v ziline nepocul (a to sa ta nesnazim urazit, proste svk je svk), dokonca ja sa priznam ze som ani nevedel ze take nieco existuje a som rad ze som take nieco zazil. Stretol som majstrov ktorych je iba par na svete a to co z tych ludi citit je tazko slovami opisatelne. Kazdopadne vsetky umenia su pekne a maju nieco do seba no aikido ma nieco plnohodnotne ktore inde nenajdes. A to nie som prvy ani posledny co sa takto vyjadril.
Nemas fakty, nemas skusenosti, chaby prejav a ani nie 18 rokov... Sa uvedom ty decko. A ak mas s tym problem, v lete som na slovensku na nejaky ten mesiac tak sa mozme o tom porozpravat ci si taky frajer aj sam alebo len na nete...
Chcem zacat s bojovim umenim ale nemam sa to kde naucit
Zdravim chcel by som zacat s nejakym bojovym umenim len nemam ziadne moznosti kde sa prihlasit tak by som chcel trenovat sam doma... mam 16 rokou 79kg ( ale su to vecsinou svaly lebo polroka chodim do posilky ale samozreje su tam ostatky tuku ).... tak ze ci nemate nejake naucne videa pre zaciatocnikou kde je to podrobne vysvetlene atd. najlepsie by boli box, kickbox, WT alebo take podobne.. diky 
Ako my tu mame kickboxovy klub dokonca zadara lenze musel by som ist k zaciatocnikom a ty sa zakladaju az na novy rok tak dovtedy musim cakat tak preto by som potreboval tie naucne videa alebo rady bo dovtedy by som sa faaakt nudilDeFeAt napísal:myslim ze najlepsie ak budes zacinat v nejakom klube, tie zaklady aby si mal dobre, aby si cvicil priamo s niekym, kto sa vyzna a az neskor sa ucit nejake zlozitejsie veci
skus sa popozerat, co je v tvojom okoli, ake kluby tam mate atd
jednoducho sa opytat, kde by si sa take nieco mohol naucit
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=VL5Cy33RWLo-
TUCERO_SVK
Star
Re: Chcem zacat s bojovim umenim ale nemam sa to kde naucit
To skôr skus cvicit z nejakou knizkou..su take, co maju nakreslene pohyby,kroky...podla mna je to lepsie nez videa.PIGO napísal:Zdravim chcel by som zacat s nejakym bojovym umenim len nemam ziadne moznosti kde sa prihlasit tak by som chcel trenovat sam doma... mam 16 rokou 79kg ( ale su to vecsinou svaly lebo polroka chodim do posilky ale samozreje su tam ostatky tuku ).... tak ze ci nemate nejake naucne videa pre zaciatocnikou kde je to podrobne vysvetlene atd. najlepsie by boli box, kickbox, WT alebo take podobne.. diky
Ale doma sa tak dobre nenaucis..trener je lepsia moznost.