Chodite na pokec? Aky mate nick?
-
Quiksilver19
Novice
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
p4ra
Redeemer
Len odbocim od temy k tym SQL injekciam. Zopar z vas mi pisalo, ze ako sa to presne robi. Nepoviem vam, lebo to potom budete zneuzivat. Dam len typ, ze sa to nachadza napr. aj vo vyhladavani uzivatelov (je tam aj viac ciest). Ako robit SQL injekcie - Google a napiste si SQL+injections a potom uz len prijemne citanie.
A len tak na upozornenie. Toto sa tiez povazuje za softwareovu kriminalitu, pretoze pri neopatrnosti, resp. sprostosti administratorov moze dost k zavaznym porucham databaz.
Uz si nevzpominam, kto to pisal, ale sa ma pytal, ako tomu predist. Na zaciatok odporucim zakazat specialne znaky a medzery v prihlasovacich alebo vyhladavacich formularoch. Viac zase na Google.
A ak by mal niekto blbe poznamky, nie je to ziadne hackovanie, ani nie som hacker.
A len tak na upozornenie. Toto sa tiez povazuje za softwareovu kriminalitu, pretoze pri neopatrnosti, resp. sprostosti administratorov moze dost k zavaznym porucham databaz.
Uz si nevzpominam, kto to pisal, ale sa ma pytal, ako tomu predist. Na zaciatok odporucim zakazat specialne znaky a medzery v prihlasovacich alebo vyhladavacich formularoch. Viac zase na Google.
A ak by mal niekto blbe poznamky, nie je to ziadne hackovanie, ani nie som hacker.
-
Panzerfaust
Expert
-
Smajlo55
Zablokovaný
Iba SEM-TAM .....aa mam nick MAhoni910
//autoeditácia príspevku ( 03 Apr 2009, 17:19 )
??? saaak kto chodi cez azet taak vzdy tam vidi ten marketingovy tah ktory azet spravil koly vetsej navstevnosti pokecu
BTW-mne to pripada trapne
ty si asi dost divny ....naco to sem pises ked ti uz aj na takuto temu dalyPanzerfaust napísal:Na pokeci som nasiel:
Peter_Sklar
Martina_Schindlerova
Tomas_Bezdeda
Iveta_radicova
Viete este o niekom znamom tak napiste sem
-
mihalswk
Medium Professional
. http://www.hojko.com/herci-a-znami-ludi ... 16703.html --- to bola tema ze herci a znami ludia na azete ,.,.,.teda ich nicky a toto su nase nicky ale to vobec nevadiiSmajlo55 napísal:Iba SEM-TAM .....aa mam nick MAhoni910![]()
ty si asi dost divny ....naco to sem pises ked ti uz aj na takuto temu daly??? saaak kto chodi cez azet taak vzdy tam vidi ten marketingovy tah ktory azet spravil koly vetsej navstevnosti pokecu
![]()