pijem len príležitostne, ale jak sa vravi, prilezitost sa vzdy najde ... ale ne ... to je take spontanne nemam presny plan ze teraz budem a dva tyzdne nebudem .. niekedy cely mesiac kazdy paitok kazdu sobotu ... niekedy nie ... pitie piva neratam, lebo pivo je všeliek ... ale s pribudajucimi rocikmi zistujem ze krivka vykonnosti upada ...
Hmm...chodim zavse s partiou...do krcmi ja pivko a mozno jedno pol deci...niecoho draheho...a mozno na akcii zavse daco...kesze zatial rano nesoferujem ja..tak este mozem
V poslednej dobe cca raz do tyzdna. Neriadim sa tym ze je to pravidlo. Proste to tak samo vzdy pride ze jeden den sa kusok uvolnim .... No kedysi to bolo tazsie,a som rad ze to viem ovladat a neprepadam tomu
Nepijem vôbec. Keď vidím ožratých spolužiakov, tak som rád, že nie som na chlaste závislý ako oni. Niektorí chlastajú celý víkend. Som zvedavý, kde sa takýmto prístupom dostanú
Pilifo. Neberto zas tak katastrofálne.
Ja pijem takmer vždy keď je príležitosť a mám na to náladu, chuť či peniaze. Niekedy sa vychytíme v stredu, či vo štvrtok. Piatok je klasika atď... ťažko povedať.
Kedy ako. Niekedy, ked nie je prilezitost, tak dva tyzdne nic, maximalne 2 piva k veceri. Niekedy (aj ked take uz davno nebolo) bolo za tyzden aj 5 akcii kde sa pilo. Ale vzdy som sa snazil udrzat sa v stave, ked som bol nielen schopny samostatneho navratu domov, ale aj asistencie inym, ktori sa v takomto stave neuchovali.
mam medzi 15 a 18 ....aaa pit nwm specialne prilezitosti tj narodky meniny a podobme...to heej aaa ostatok keeed si nekam sadneme dee je vacej ludi si dame aj my D hh alee snazim saa to az tak neprehanat hh