Jeminky – to je ale téma:) Ja pijem minimálne 2 litre denne (voda) A alkohol? Ono keď je príležitosť tak si dám. Niekedy je to raz za mesiac, niekedy chodím naťahaný aj pár dní po sebe keď sa niečo niekde oslavuje... Ale zasa všetko s mierou Teda aspoň sa snažím s mierou.
ja chlastam raz za pol roka.. teda pokial je nejaka chata. inde neslopem, len na chate. som sofer a nikdy netusim kedy mi zazvoni fon. na chate, kde nie je signal fon zial bohu nezazvoni aktulane som pil naposledy na silvestra...
menim predosly prispevok
alkohol mi zachutil ... ale iba občas a najradšej mam pivo v lete ked je horuco ... take chladené ale radsej mam neovocny alkohol ako whisky ... capa negra , carbero , atd a ako často ? nedá sa povedať že každý piatok ... to je ako kedy ... či už podľa financií alebo podľa toho s kým som ... mám 15
no nedá sa to presne určiť..občas každý týždeň, občas ťahám v kuse aj tri dni(festivaly-vtedy ale samozrejme z mierou.., oslavy a podobne), ale niekedy aj mesiac nič...no priemerne asi raz za dva týždne, ale v posledných mesiacoch to trochu krotím...(18 )
Ja mám všetky dni v týždni veľmi preplnené,takže len podľa chuti, keď sa nájde nejaký ten voľný večer alebo ak je nejaká narodeninová akcia..No priznám sa , pijatiku nepodnikám(e) často..
no vidis to ja som napity aj teraz a nestazujem sa a to je streda hhe ale tak berem to ako vikdendik kedze su prazdniny sa vazne cudujem ako toto dokazem pisat
Ako kedy, tak v priemere 1-2x do mesiaca. Ale niekedy sa vyskytne aj take obdobie (napriklad vela oslav) tak sa pije aj kazdy piatok v mesiaci)
A este cez leto si lubim tak podvecer sadnut na prijemne vychladene pivko. Mam 17.
Tak skoro 20 za par dni. Teraz pijem len fakt vynimocne. Som v zahranici a nemam chut len tak pit. Ked som bol mladsi tak sa pilo celkom casto ale to ma uz preslo. Radsej usetrim
rokov 17. pijem tak, že pijem asi 5x za rok a aj to len trošku. bol jeden rok, že som pil viac ale alkohol je pre mňa nič, hoci s priateľmi si dať raz za čas nie je odveci
Nie prilis casto - nepracujem preto, aby som mal za co pit. Doma si casto otvorim pivo ci vinko, ked som vonku tak vacsinou pijem s mierou. Trosku sa poznam a viem, ze ked prejdem hranicu, som dost neprijemny tak sa tomu snazim predchadzat. Inak je to rozne, niekedy idem za mesiac "von" dvakrat, inokedy je to trikrat do tyzdna. To je o nalade a podmienkach.