Tento telefon bol vzdy akysi problemovy mno a teda ked som ho dostal pouzity zadarmo tak ma dost sralo ze to potrebovalo "certifikaty" na instalovanie kazdej aplikacie, vacsinou stacilo posunut rok dozadu - ale bolo mnoho aplikacii ktore s tym jednoducho nesli a dost som ich potreboval. Bol na to jednoduchy softwarovy crack (Hellocarbide), lenze ten s najnovsim firmware - ktory v nom bol nainstalovany, cize 4, EMEA - nejak nespolupracoval, tak som tam chcel tam dat o verziu starsi, cize 3 (takisto EMEA). Reku, stahnem JAF flashovac a flashnem, mno poviem dopredu ze tym som to pekne poriesil.

Telefon som nabil, zalohovat tam nebolo nic, akurat na pamatovku par veci a spustil flash. Vsetko prebehlo hladko, kabel OK, az ked ma to vyzvalo telefon odpojit sa z neho stalo efektne zavazie, pretoze po zapnuti len preblikne na par sekund a vypne sa. Opatovny reflash na najnovsi FW nepomaha ani Phoenixom, ani JAF a ani Nokia Software Updater, teda cez USB vzdycky Windows vyhadzuje "USB device not recognized" a ziadny software ten telefon nenajde po zapati. Akurat ked ho zapojim do PC spolu s nabijackou, vtedy Windows vypisuje kazdu sekundu "not recognized", inac len raz a dost.
Risk bol zisk... ach jo. Cital som ze opravit sa to da este FBUS kablom a hardwarovou flashovacou masinou, chcel by som sa spytat ci to ma cenu nejak preflashovat, v nejakom beznom mobilservise (je jasne ze by som im tak povedal ze "zrazu prestal fungovat"

:D), kolko to asi bude stat alebo ci to mam rovno zahodit...
Este by som chcel podotknut ze telefon uz davno nema zaruku...