Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

brm napísal:A teraz budeš držať manželke a budeš deti proti ich vôli nútiť alebo budeš držať deťom a pôjdeš proti manželke?;)
nie v takomto prípade bude na rade manželka aby sa v tomto prispôsobila - o týchto veciach sme sa už bavili a našli sme kompromis 8)
triple, pre niekoho je vierovynanie podstane..rozdiel obmedzuje a dava BARIERY. 2 nekorespundujuce svety.. Podla mna uvazujes nie hlavou ale srdcom.
práveže hlavou. považujem za nelogické robiť bariery medzi veriacimi a neveriacimi - žijeme na jednom svete spoločne bez rozdielu na vieru
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A dost. Par prispevok uplne mimo temy premazanych, vratte sa pls k teme. Uz ziadne prispevky o nabozenstve a vierovyznani...
Lukas.229
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukas.229 »

no mna osobne odradzuje od zien to, ze nedokazu byt verne a to ze vidia len to co chcu ony a pritom ani vobec nevedia co chcu nemaju svoj vlastny ciel....
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Lukas.229 napísal:no mna osobne odradzuje od zien to, ze nedokazu byt verne a to ze vidia len to co chcu ony a pritom ani vobec nevedia co chcu nemaju svoj vlastny ciel....
mňa osobne odrádza od mužov to, že nedokážu byť verní a to, že vidia len to, čo chcú oni a pri tom ani vôbec nevedia čo chcú, nemajú svoj vlastný cieľ...

... a okrem toho ešte to, keď si muž o sebe myslí, že je dokonalý
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hh hádam nevravíš o mne :) heh
muži dokážu byť verní ale potrebujeme istotu že naše polovička tiež nebude neverná :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pantinela napísal:mňa osobne odrádza od mužov to, že nedokážu byť verní a to, že vidia len to, čo chcú oni a pri tom ani vôbec nevedia čo chcú, nemajú svoj vlastný cieľ...

... a okrem toho ešte to, keď si muž o sebe myslí, že je dokonalý
Toto je tema presne o tom, ze napiseme nieco skarede o zenach, ak na to nemas nervy tak sem prosim nechod citovat.

//owgh, piss off ladies..
Pantinela
Star
Star

Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Príspevok od používateľa Pantinela »

mi-chau napísal:Toto je tema presne o tom, ze napiseme nieco skarede o zenach, ak na to nemas nervy tak sem prosim nechod citovat.
nemám ten pocit, že by to bola téma o tom, čo píšeš, pretože:

//autoeditácia príspevku ( 07 Apr 2009, 18:38 )
kafiatko napísal:kludne sa vyjadrite..... čo také nemáte radi až by vás to dokázalo odradiť... všetky vaše príspevky sú vítané ....baby a chalani....dakujem... :D
tiež len vyjadrujem svoj názor :wink:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Keď má dvojitý meter...
Nika777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika777 »

mne sa nepáči na chalanoch, keď pijú, fajčia a drogujú a keď neustále hovoria vulgárne a ešte si pri tom myslia, akí sú machri, ... niektorí chalani sa tvária ako majstri sveta a sú strašne namyslení... viem, možno si poviete, že som náročná, ale jednoducho ma vedia tieto veci odradiť od chalanov.....ale tí chalani, ktorí neoplývajú týmito vlastnosťami tak tým patrí moja hlboká úcta...
ddd
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ddd »

no len realita je taka, ze ty co piju, fajcia a robia zo sebou machrov tak tych uprednostnuju baby
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Tiez ma dost odradzaju tazke hiphoperky :D Vcera som bol von a som videl babu na ten styl: dole gate, frajerska chodza :evil: Strasne nieco!
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

ddd napísal:no len realita je taka, ze ty co piju, fajcia a robia zo sebou machrov tak tych uprednostnuju baby
Ano, ale ake ... :)

Nemam rad ked si dievca nevie predstavit inak vyplnenie volneho casu ako celodennym presusanim v nejakom obchodnom centre, nemam rad ked sa prilis maluje, nemam rad ked smrdi tabakovym dymom, ked sa predvadza pred kamaratkami, ked flirtuje s chalanmi nie preto ze chce ale preto aby dokazala aka je strasne ziadana, ked nadava viac ako dlazdic na stavbe, ked ma mastne vlasy... a este kategoria hiphoperky a emacky a inac zhovadene magorky, tak to uplne obchadzam...
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Keď je neoholená. :lol: :lol:
ddd
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ddd »

k6 napisal:
Ano, ale ake ... :)

Nemam rad ked si dievca nevie predstavit inak vyplnenie volneho casu ako celodennym presusanim v nejakom obchodnom centre, nemam rad ked sa prilis maluje, nemam rad ked smrdi tabakovym dymom, ked sa predvadza pred kamaratkami, ked flirtuje s chalanmi nie preto ze chce ale preto aby dokazala aka je strasne ziadana, ked nadava viac ako dlazdic na stavbe, ked ma mastne vlasy... a este kategoria hiphoperky a emacky a inac zhovadene magorky, tak to uplne obchadzam...[/quotep

S tymto tvojim nazorom plne suhlasim
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Keď nie je bohatá (duchom). :smt022
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

ja osobne nemám rád hip-hoperky, punkáčky, emáčky, hlupane(čo doslova nevedia základy typu čo je to improvizovanie alebo čo to znamená ja neviem proste niečo základné ako telekinéza skrátka takéto čo počujú každý deň ale nezapamäatjú si takú banalitu lebo im to bude v živote na pi*u), nemám rád samozrejme namyslené dievčatá, nemám rád také čo fajčia a pri tom ohovárajú každého kto ide okolo, nemám rád také čo sa nahlas smejú každému kto ide okolo že je taký a taký lebo to sa cítim naozaj trápne keď som v spoločnosti takej baby .. nemám rád perfektné dievčatá pretože také chcú perfektných chlapcov a to ja nie som, oholená nemusí byť tam dole (vlastne sa mi páči keď tam má jemnejšieho "bobra" :D ), nemám rád premachlené tváre, nalakované nechty, dievčence ktoré si obhrýzajú nechty, potom také, ktoré mensia stále chalanov, také tie naozaj 15-ky čo chodia s 20 neviem koľko ročným lebo chcú byť ako ostatné alebo neviem čo a hrajú sa na najväčšiu lásku a cmukajú každého a podobne ... je toho veľa, ale dnes je skoro každá taká a poznám len málo normálnych dievčat a tie si naozaj vážim
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nemam rad zeny, ktore nemaju vstah k prirode, skratkaide sa na opekacku ona ide v lodickach a ket vidi pavuka posere sa od strachu, v stane by nespala ani keby cigani padali, a nerozozna ovcu od jelena.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Keby nakoniec vysvitlo ze ma penis medzi nohama :D:D:D:D..ale nie :) ..samozrejme vulgarizmy a podobne :o
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

SlimEm napísal:no triple. Ja som tiez neveriaci a veru by som nechcel nejaku silne veriacu ktora by to brala dost vazne a 5x do tyzdna by chodila do kostola atd :roll: ale s takymi, ktore len veria a neprehanaju to, nemam problem :)
hm, som si prave spomenul ze ja som vlastne taku mal :D . Ale vydrzalo to len mesiac.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Neznasam, neznasam...ked uz na holku zabudam, mam pocit, ze je to v pohode a potom ju uvidim po par dnoch, holka mierne zmeni imidz, uces, je skratka uplne nadherna a ja som opat uplne v prdely....ach!!!

Je to sice uplne mimo temy ale mam chut to dakam vykricat, ako je to na hovno. Mal som uplne uzasny den, jeden pohlad a zas sa to vo mne zlomilo ten stav pohody, ktory som si tyzdne budoval je zase v riti.
Napísať odpoveď