ja osobne nemám rád hip-hoperky, punkáčky, emáčky, hlupane(čo doslova nevedia základy typu čo je to improvizovanie alebo čo to znamená ja neviem proste niečo základné ako telekinéza skrátka takéto čo počujú každý deň ale nezapamäatjú si takú banalitu lebo im to bude v živote na pi*u), nemám rád samozrejme namyslené dievčatá, nemám rád také čo fajčia a pri tom ohovárajú každého kto ide okolo, nemám rád také čo sa nahlas smejú každému kto ide okolo že je taký a taký lebo to sa cítim naozaj trápne keď som v spoločnosti takej baby .. nemám rád perfektné dievčatá pretože také chcú perfektných chlapcov a to ja nie som, oholená nemusí byť tam dole (vlastne sa mi páči keď tam má jemnejšieho "bobra"

), nemám rád premachlené tváre, nalakované nechty, dievčence ktoré si obhrýzajú nechty, potom také, ktoré mensia stále chalanov, také tie naozaj 15-ky čo chodia s 20 neviem koľko ročným lebo chcú byť ako ostatné alebo neviem čo a hrajú sa na najväčšiu lásku a cmukajú každého a podobne ... je toho veľa, ale dnes je skoro každá taká a poznám len málo normálnych dievčat a tie si naozaj vážim