Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Gran Torino
Eastwoodove filmy su jedinecne, tento patri k nim.. fakt, necakal som taku kvalitu.. ani sa necudujem, ze tolko ten film zinkasoval $.. uznavam, ze Eastwood je jak dobry herec, tak aj reziser.. urcite odporucam si pozriet tento kusok... 9/10, 5*
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

tropa de elite 10/10 vynikajuci film. BTW mimo vsetkeho na mna dost zaposobili aj herecke vykony...odporucam kazdemu..
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Knowing

9/10!

celkom zaujimavy film, velmi zaujimavy koniec, prinuti porozmyslat :cajicek:
odporucam : )
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Pockal som si par mesiacov naviac a dnes som si pozrel Madagaskar 2 Utek do Afriky v ceskom dabingu.Film sa mi v podstate celkom pacil, bolo tam dobre graficke a zvukove spracovanie.Pekny pribeh a vyvoj deja v ktorom sa naslo par vtipnych momentov, podobne ako v prvej casti.
Takze moje hodnotenie je 7/10. :)
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

Mna v poslednej dobe zaujal francuzsko-rumunsky film Ils (Oni) http://www.csfd.cz/film/223460-ils/ Napinavy film, odporucam pozerat v noci :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Šu-Do napísal:nedalo mi pozriet si À l'intérieur alebo Inside
podla mi-chau je tam vela krutosti etc etc... jo je toho po kkt, ze fuj.. nechcel by som (kazdopadne uz som videl aj horsie filmy).. ale az podivne, ze tolko ludi tam a nic.. kazdopadne nieco nenormalne :? 7/10
Daj nejake tipy na horsie filmy ako bol fim Inside, rad si ich pozriem, pri takych filmoch sa clovek aspon nenudi. :)
Inak bol vlastne Inside predabovany do ceskeho jazyka? :hmm:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nie, nie je to dabovane
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Definitely maybe, pekne, velmi pekne :) nieco ako HIMYM vo filme, odporucam pozriet 8/10 :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Z posledneho mojho hladiska

Strictly Sexual 7/10
Pekny pribeh..Nic erotickeho..Taka prijemny film na pozeranie.

The Escapist 7-8/10

Tazko hodnotit. Film je o vazeni, z ktoreho sa pokusa jeden clovek dostat.
Pribeh mi kusok pripominal Prison Break. Celkom chytlave a pekne spracovane.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

momentálne som dopozeral Pride and Glory, v pohode film na policajnú tématiku.. sice je vela podobných, ale podla mňa jeden z tých lepších.. ukazuje aká je špinavosť v policii.. tak odporúčam :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

BoBor89 napísal:momentálne som dopozeral Pride and Glory...
Vcera som to kukol a suhlasim, je to vyborny film. Osobne sice filmy s policajnou tematikou moc nemusim, ale kedze tam je zapletka s drogami, tak som to pozrel. Velmi pekne vymysleny pribeh, ktory ma co povedat. Jop, a Norton v hlavnej roli bol uzasny tah.
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

Milionar z chatrce......je to uzasny film :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

http://www.csfd.cz/film/156707-hele-kam ... i-waiting/
co ja viem, 50% je podla mna trosku malo... urcite ho neoznacujem ako naj. film v poslednej dobe (vlastne tato tema o tom snad vobec nie je), len chcem upozornit, ze kto nevidel a nema nic dolezite na robote, nech si pozrie tento film.. celkom pobavil, dej nebol tiez na zahodenie.. moje hodnotenie je 6,5/10 :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

2Pacaveli napísal:http://www.csfd.cz/film/156707-hele-kam ... i-waiting/
co ja viem, 50% je podla mna trosku malo... urcite ho neoznacujem ako naj. film v poslednej dobe (vlastne tato tema o tom snad vobec nie je), len chcem upozornit, ze kto nevidel a nema nic dolezite na robote, nech si pozrie tento film.. celkom pobavil, dej nebol tiez na zahodenie.. moje hodnotenie je 6,5/10 :wink:
moje hodnotenie aj vyssie.. o jeden bod, pretoze si dovolim takto hodnotit film pri ktorom som sa naozaj nenudil :) , pozeral som to v CZ dub a wau dobry dabing :P
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

2Pacaveli napísal:http://www.csfd.cz/film/156707-hele-kam ... i-waiting/
waiting som už videl veľa krát, zaslúži si viac :]

Body of Lies 9/10
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Tak dneska mne dostal totalne do kolen film JCVD a hlaska na zacatku filmu: "Jednotka 27 centrále. Jean Claude Van Damme vykrádá poštu. Potřebuju posily" :)

Neveril jsem, ze by Van Damme jeste zvladl natocit dobry film, ale tenhle se opravdu povedl.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

http://www.csfd.cz/film/238187-duel-fro ... rostnixon/

Zaujimavy film, aj napriek jeho dlzke tam bolo len minimum nudnych pasazi.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

awtt napísal:waiting som už videl veľa krát, zaslúži si viac :]

Body of Lies 9/10
:shock: 9/10?! Leonardo DiKarfiol sklamal v tomto filme. Jeho vykony su mizerne. A v kombinacii s Russellom Crowe je to uplna katastrofa. Jediny kto zapada do kompozicie celeho filmu a kto mi tam vyslovene sedi je Mark Strong.
Cize film ma moje - za herecke obsadenie a dalsie - si zasluzilo za ustavicne kuskovanie deja a nepodsatne udaje o miestach kde sa dana scena odohrava. Pôsobi to rusivo a nema to vypovednu hodnotu.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

pHysIQ napísal::shock: 9/10?! Leonardo DiKarfiol sklamal v tomto filme. Jeho vykony su mizerne.
WTF??? Caprio? Capriove výkony sú teda presne také, aké byť majú. Veľa ľudí ho nemá rado, pretože keď má Caprio hrať "padoucha", tak ho zahrá tak, že je padouch. Keď má byť romantik, tak je romantik. Keď má zdrhať pred vytrvalím Hanksom, ta zdrhá. V body of Lies mal hrať mladého, avšak skúseného detektíva. Ukáž či opíš mi jedinú situáciu, kde zahral v tom filme niečo zle.
paracentesis napísal:Tak dneska mne dostal totalne do kolen film JCVD a hlaska na zacatku filmu: "Jednotka 27 centrále. Jean Claude Van Damme vykrádá poštu. Potřebuju posily" :)

Neveril jsem, ze by Van Damme jeste zvladl natocit dobry film, ale tenhle se opravdu povedl.
Veru tak. Už som o tom filme veľa ľuďom hovoril. A musím povedať že som mu nenašiel slabú stránku. Lenže niekto nedokáže upustiť od mena "JCVD" a tak je pre neho každý film odpadom. Proste sa na ten film pozerá s odporom už od začiatku do konca a tak nevníma film takým aký je. Dokonca aj ten jeho "slávny" kop na konci /ktorý je tam z určitého dôvodu a potom ......... [nebudem spojlerovať]/ je tam tak dobre vsadený, že dovidenia. JCVD. Jednoznačne fajný filmýk.

Mno a teraz som dopozeral Changeling. Dávam mu 11/10... Tiež bezchybný film pre mňa. Eastwood, klouk dolu. Ale Angelina? Aj sa celý vyzlečiem. Výborný výkon. Skutočne som bol do filmu vtiahnutý, kričal som od zlosti keď som videl tú skorumpovanosť a takmer plakal pre poslednej výpovedi. Nádherný film. Kto má rád srdcervúci a spravodlivosť - víťazujúci film, jednoznačne si tu príde na svoje :-P

//s tým ochotníckym divadlom mi ten tvoj názor subjektívny nepríde. Akoby si ho nemusel už dlhšiu dobu...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

lekoklatik tento film uz nemam na kopme. Vymazal som ho.
Ale aj keby som mal urcite by som nerobil rozbor kazdej sceny, kde sa ako tvaril. :roll:
Je to moje subjektívne hodnotenie ze drvivu väcsinu jeho scen by lepsie zahral hociaky herec z ochotnickeho divadla. Mne proste nesedi v tejto role.
Tvoje hodnotenie kludne moze byt ze je za tento film hodny oscara. Ja ti tvoj nazor neberiem a ty respektuj ten moj. :wink:
Napísať odpoveď