MS 2009 v hokeji

O športe...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

djxtreme napísal:potrebujeme ho ako sol,treba mat poriadnu oporu v time a dufam ze aj so Zednikom to dopadne dobre :)
a seria medzi Bostonom a Montrealom snad prebehne hladko 4:0 a mame aj golmana :D
Alebo obráncu :D :D :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

audiotrack napísal:gáborík bude veľká posila ak bude na ms v takej forme akú mal v zámorí. Ale mňa dnes potešilo keď som niekde v telke zahliadol že čechom tiež dosť veľa hráčov nepríde, dokonca ani vokoun :)
No MS by zatiaľ malo ísť 6 Čechov z NHL, ale majú aj dosť dobrých hráčov KHL: Jágr, Marek ale obrana nič moc, ešte im má prísť Židlický, ale s brankármi ešte asi zle na tom české mužstvo nebolo ako je teraz http://hokej.cz/index.php?lng=CZ&view=clanek&id=43449
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

radek21 napísal:Alebo obráncu :D :D :D
dost nepravdepodobne na tim ktory vyhral vychodnu konferenciu :D ,ale motyka moze vystrelit...jedno je vsak iste...jeden bude moct ist :D
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Česi tento rok šport OFFli. Najprv futbal (2:1), potom prípravné zápasy. A ich tím, ktorý bude aj na MS nevyzerá bohvieako. Možno jedna 5-ka kvalitnejších hráčov a ostatok z ich extraligy. Bude to niečo podobné, ako my posledný rok. Som zvedavý, ako skončia.

K nám: ten Gáborík nech príde! Či by to bol väčší prínos po psychickej alebo fyzickej stránke je diskutabilné. Ale každopádne ak príde, tak sa nášmu tímu zvýši karma o 50 bodov :lol: . Ešte k nemu dať napríklad Zedníka a Handzuša a máme jeden kvalitný útok :-) . Škoda, veľká škoda, že nejde Pálffy. On je skutočný génius na ľade. Tímu by strašne pomohol.

Držím chalanom palce na MS a nech prídu domov s medajlami!

:)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

djxtreme napísal:potrebujeme ho ako sol,treba mat poriadnu oporu v time a dufam ze aj so Zednikom to dopadne dobre :)
a seria medzi Bostonom a Montrealom snad prebehne hladko 4:0 a mame aj golmana :D
ked bude 0:4 mame obrancu :D
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nám gólmana netreba, Janko podáva na Majstrovstvách sveta tradične stabilné výkony. Skôr by som privítal Cháru.

Dúfam, že na MS pricestujú Zedník (najlepší hráč MS 2001 ak sa nemýlim) a aj Gabby. To by bolo obrovským prínosom pre tím. A možno si o mne teraz pomyslíte neviem čo, ale k nim do formácie by som ako centra hodil Ďura Mikuša.. Je to talent, najlepší nahrávač extraligy, vedel by potiahnuť útok i podržať puk, prihrať na krídla atď. Ak ich teda nerozbije Ján Filc, lebo obaja sú pravé krídla tuším.. V tom prípade by som Zedníka hodil inde, ale Gáboríka by som nechal s Mikušom. Inak pozeral som teraz kanadskú nomináciu.. oproti minulému roku nič moc, v bránke Harding (dvojka Minesoty) a Roloson (ten už má najlepšie roky za sebou).. z obrancov sa mi páči len Weber a Hamhuis, s útokom však môže byť problém - samá hviezda - Colby Armstrong (Atlanta), Shane Doan, Matthew Lombardi, Scottie Upshall (všetci Phoenix), Mike Fisher, Dany Heatley, Jason Spezza (všetci Ottawa), Shawn Horcoff (Edmonton), James Neal (Dallas), Derek Roy (Buffalo), Martin St. Louis, Steven Stamkos (obaja Tampa Bay). Avšak obrana môže byť skutočne slabinou.

//autoeditácia príspevku ( 14 Apr 2009, 13:47 )
No, takže Zedníka môžeme definitívne škrtnúť..

... Richard Zedník je ďalšou výraznou stratou v plánovanom kádri slovenských hokejistov na MS. Túto Jóbovu zvesť o skúsenom útočníkovi z NHL oznámil šéftréner Ján Filc na utorňajšom zraze pred prípravnými generálkami v Lotyšsku...

http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/20132
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak toto je neuveritelne...osobne dovody?...ja vidim len jeden velky dovod a to je nenazrana Sirokeho rit vo vedeni SZLH....ten idiot by sa uz mal zamysliet a zbalit si svoje kufre...omg
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ani Vokoun nepride na MS..aspon to je potesujuce, lebo Vokoun mal vynikajucu sezonu
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

no vyzera to nadejne..a aspon budeme mat o jedneho silneho supera menej- tipujem ze Cesi tento rok poriadne klesnu
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

DarX.. len aby my sme neboli ešte pod nimi.. :/
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Chlopi nebuďte pesimisti,tohto roku hráme o kov. :smt023 :smt023
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

ano a ked sa pozries na minule MS neuveris kolky sme boli a ja som sa skoro posral ked som pocul ze Madarsko ide na MS OMG sa mi zdalo ze slovensky hokej klesol pod uroven ale tento rok to bude nadejnejsie na STVRTFINALE.......
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No podľa prípravných zápasov usudzujem, že tento rok by to už nemusela byť taká fraška ako naposledy a celkom reálne vyzerá aj postup do štvrťfinále. Klasicky sa však nechce ísť reprezentovať kope hráčov z NHL, čo je fakt škoda. Ešte šťastie, že tam je dosť hráčov z Ruska, ktorí sú podobnú kvalitní. Treba len dúfať v to, že aspoň s Maďarmi a Bielorusmi vyhráme a od toho sa odrazíme :)
Innocence
VIP
VIP

Škoda Svatoša a Budaja + zranených Meszároša a Višňovského, ktorí by na 99,9% prišli reprezentovať.. Takisto je stratou aj Zedník a možno aj Gabby.. Uvidíme no, ja to tipujem na štvrťfinále.
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Lotyšsko - Slovensko, 16.04.2009 STV3

Hmm no lotyšský fail hneď na začiatku! Dali nám SLOVINSKÚ vlajku namiesto našej SLOVENSKEJ! :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

No keď takto zaspato budeme hrat na MS tak to nevidim moc ruzovo :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

uz sme aj bez Ruzicku a Gaborika...znova pojdeme na MS zlatani a zositi na poslednu chvilu :cry:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak uz som sa tieto "vyborne" spravy dozvedel aj ja a neskutocne ma to sklamalo...na MS sa uz tak netesim ako som sa tesil...este aby sme neskoncili ako minuly rok :roll:
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

verim tomu ze ked prejdeme cez stvrfinale tak budeme mat medailu ale aby sme nemali problem do toho stvrtfinale sa vobec dostat
Innocence
VIP
VIP

Krásny začiatok dňa, neuveriteľná smola.. Teraz sa budem modliť, aby sme sa dostali do osemfinále..
Napísať odpoveď