GothaR napísal:Ano, za oplacanie je karma ban, ale pouziva sa az vtedy, ked je oplacanie kontinualne a nie ze ty das jednu K-, ta sa ti vrati a uz ziadas karma ban.
Dovoli si povedat, ze ak by mal dany moderator v karme toho oplacania viac, tak by sa to riesilo, ale nie v tejto teme.
ok ja som sa len pytal a zaroven chcem poukazat na to ze sa najdu moderatori popr. admini ktori davaju k- oplacanim co stoji za uvazenie..navyse po anonymnom k...
twardykamen napísal:ok ja som sa len pytal a zaroven chcem poukazat na to ze sa najdu moderatori popr. admini ktori davaju k- oplacanim co stoji za uvazenie..navyse po anonymnom k...
takze z toho vyplyva ze admini or modi sa nepodpisuju pod K?alebo ako si to myslel ze K je anonymna iba pre uzivatelov, ci to znamena ze ja si nemozem pozriet druheho karmu?
Znamená to toľko, že si môžeš pozrieť len celkový prehľad svojej karmy, a neuvidíš, kto ti karmu poslal (aj to je ochrana proti oplácianiu). Moderátori však meno darcu (myslím) vidia a môžu si prezrieť karmu akéhokoľvek uživateľa. To podpisovanie je dobrovoľné. U ostatných, ak sa pokúsiš prezrieť si ich karmu, tak ti vyskočí, že to je len pre moderátorov a administrátorov.
Ak notoricky spammer ako Smajlo55 po niekolkych takychto prispevkoch nedostane ban tak uz neviem kto ano.
A cumel30 by mal ist rovno za nim, staci si precitat aky spam a detinske vymysli sem vypiusje a kazdemu je jasne ze tu jeho prispevky budu ostatnych len obtazovat.
Vyzyvam vedenie aby konecne takychto idiotov zacala banovat, namiesto sustavnych bas a upozorneni. Kreten aj kretenom ostane, ziadna basa mu nikdy nepomoze.