Tak OSP vyzerajú dosť nádejne, mohol by som sa aj o dosť zlepšiť oproti minulému testu. No a z matiky som očakával asi takýto výsledok - 19 príkladov mám dobre, čo sa mi nezdá až tak veľa, keďže to bol pomerne ľahký test
no osp aj u mna vyzeraju nadejne..uvidime ci to vyjde ale veru tie zsv radsej nekomentovat..nieco co som tipovala bolo dobre a nieco zle..takze chcem vidiet ten vysledny percentil
Percentil 81, takze som nesklamal .. prvy som mal totiz 78 ... jedine co ma stve je to, ze vyradili 6. priklad z hodnotenia, takze mam o cely bod dole (mal som ho spravne)... mne to uskodilo a takym co ho mali zle zas polepsilo... no co uz, mohol som mat vacsii percentil
Uf, no podľa ich požiadaviek by to malo stačiť, veď pošli im žiadosť o odpustenie prijímačiek a uvidíš, ale ako tu už maskov1 písal, tak na 99% Ťa zoberú
mariska napísal:Hej z STU boli rychli to prislo do tyzdna a z VUT mi prislo len z FP, co som mala dane ako istotu.
No a samozrejme Komenskeho pozvala na primacky
na aky odbor na vut si dala , ze si si ho davala ako istotu ?
mariska napísal:na fakultu podnikatelsku som si davala manazersku informatiku to bolo asi jedine co som mala istotu z prospechu
aky priemer na to potrebujes ? teda cital som tie podmienky ale neviem ake predmety myslia tym ze dva predmety zamerane na informatiku,, ja mam iba 1 predmet informatiku
Tam je podmienka, ze bud 2 predmety informatiky, kazdy v trvani aspon 1 roku alebo 1 predmet zamerany na informatiku v trvani aspon 2 roky, a potom tam su jazyky a matematika. Ako s tou informatikou je problem hlavne na gymnaziach, kde ju mame povinnu iba 1 rok