Liga majstrov

O športe...
Giussepe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Giussepe »

kali520 napísal:No to by som pred zaasom nepovedal ze Liverpool da na stamford bridge 4 goly a nepostupi :lol:

Inak Liverpool bol lepsi, bojovnejsi a som si isty nebyt tej Reinovej chyby tak ten 3 gol urcite da. Tak isto aj ten posledny gol Lamparda, ak by nepadol Liverpool sa urcite k tomu 5 golu vybicuje.

Prijal som si postup Liverpoolu lebo taketo obraty tu uz dlho neboli a vysledok 5:3 na stamford bridge v prospech Liverpoolu by bol fakt do oci bijuci na dlhu dobu.
no v druhom polcase bola podla mna Chelsea lepsia. a nemozes hovorit keby reina nespravil chybu alebo keby lampard nedal gol..tak isto keby Malouda nezrazil loptu do svojej brany tak by to nebolo take dramaticke. Kazdopadne bol to nadherny zapas a dovolim si povedat ze ani finale nebude take dobre. dalo sa na to pozerat celych 90 minut a opät sa potvrdilo ze anglicania hraju najlepsi futbal na svete

// ak by niekto chcel vidiet goly tak tu si ich mozete pozriet
http://futbal.eu.sk/news.php?readmore=205
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Giussepe napísal:no v druhom polcase bola podla mna Chelsea lepsia. a nemozes hovorit keby reina nespravil chybu alebo keby lampard nedal gol..tak isto keby Malouda nezrazil loptu do svojej brany tak by to nebolo take dramaticke. Kazdopadne bol to nadherny zapas a dovolim si povedat ze ani finale nebude take dobre. dalo sa na to pozerat celych 90 minut a opät sa potvrdilo ze anglicania hraju najlepsi futbal na svete

// ak by niekto chcel vidiet goly tak tu si ich mozete pozriet
http://futbal.eu.sk/news.php?readmore=205
To s tym "keby" som len tak uvazoval ze by bolo celkom zaujimave ak by sa Liverpoolu podaril taky obrat.

Inak nemyslim si ze Cheslea bola v druhom polcase lepsia, mozno tak rovnaka ale v prvom to bola uplna slabota.

A tiez nesuhlasim moc s tym nazorom ze anglicania hraju najlepsi futbal. Mozno vysledkovo ano ale myslim si ze taka barcelona hra ovela krajsi futbal ako nejaky Liverpool alebo Cheslea. Tiez aj sucasna uroven premier league klesla a nehra sa tam tak utocny a bojovny futbal ako pred takymi 5 rokmi, v tomot tiez spanielska liga napreduje, vid taketo zapasy ako vcera sa tam v tejto sezone uz parkrat odohrali, napr Villareal Atletiko Madrid tusim tiez 4:4, alebo Atletiko Madrid Barcelona 4:3 a ine.
Giussepe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Giussepe »

kali520 napísal:To s tym "keby" som len tak uvazoval ze by bolo celkom zaujimave ak by sa Liverpoolu podaril taky obrat.

Inak nemyslim si ze Cheslea bola v druhom polcase lepsia, mozno tak rovnaka ale v prvom to bola uplna slabota.

A tiez nesuhlasim moc s tym nazorom ze anglicania hraju najlepsi futbal. Mozno vysledkovo ano ale myslim si ze taka barcelona hra ovela krajsi futbal ako nejaky Liverpool alebo Cheslea. Tiez aj sucasna uroven premier league klesla a nehra sa tam tak utocny a bojovny futbal ako pred takymi 5 rokmi, v tomot tiez spanielska liga napreduje, vid taketo zapasy ako vcera sa tam v tejto sezone uz parkrat odohrali, napr Villareal Atletiko Madrid tusim tiez 4:4, alebo Atletiko Madrid Barcelona 4:3 a ine.
vies ale nie vzdy zalezi na goloch. videl som mnoho zapasov kde padlo vela golov ale celkovy dojem nulovy, kdezto v anglickej lige sa hra zo strany na stranu, hraci stale behaju a aj ked napada vela golov tie zapasy su nadherne a to sa mi paci. mne sa na anglickej lige paci ze hraju naplno a atraktivny futbal do poslednej sekundy

//autoeditácia príspevku ( 15 Apr 2009, 19:55 )
kali520 napísal:No, uz pomaly zacinam verit na vysnivane finale Barcelona Arsenal :D
moje vysnivane finale by bolo Chelsea - Manchester a samozrejme vyhra manchestru :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Giussepe napísal:moje vysnivane finale by bolo Chelsea - Manchester a samozrejme vyhra manchestru :D
to si mal minuly rok :) stacilo..prisiel cas na zmenu :wink:
chire
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chire »

Key5ers0ze napísal:to si mal minuly rok :) stacilo..prisiel cas na zmenu :wink:
Presne, tento rok vo finale s Manchestrom vyhra Chelsea, Miňo Stoch nastupi v predlzeni a vsieti rozhodujuci gol, ktory ho vynesie az na samotny futbalovy Olymp 8) 8)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Giussepe napísal:vies ale nie vzdy zalezi na goloch. videl som mnoho zapasov kde padlo vela golov ale celkovy dojem nulovy, kdezto v anglickej lige sa hra zo strany na stranu, hraci stale behaju a aj ked napada vela golov tie zapasy su nadherne a to sa mi paci. mne sa na anglickej lige paci ze hraju naplno a atraktivny futbal do poslednej sekundy
Praveze v tejto sezone vobec. Chyba to typicke nasadenie a bojovnost (mozem menovat len par tymov ktore este hraju typickym anglickym stylom a su to zvacsa tymi z dolnej polovice tabulky s malym poctom legionarov). Do anglicka pribudlo uz mnoho cudzinocov a aj treneri, zacalo to hlavne s Mourihom, presadzuju viac obranny futbal kde je prioritne spekulovanie nad tym ako gol nedostat nie ako ho dat.

Tiez aj divacka kulisa neni to co byvala. Liverpool mal vzdy tych najlepsich fanusikov, tento rok ked sa nejedna o nejaky vacsia zapas tak na anfielde je nevydane ticho.

Ci sa ti to paci alebo nie jednoducho anglicka liga sa uz poeuropcila a neni vobec to co byvala (na velku skodu prebral strasne vela z talianskych stylov futbalu). Naopak obcas ked kuknem tak bundes liga prebrala to typicke anglicke povzdbudzovanie a na ihrisku to v nemecku fakt zije a spanielska liga zase prebrala tu rychlost.

Premier leaugue je stale moja oblubena liga ale bohuzial v tejto sezone podla mna neni najlepsia.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

chire napísal:Presne, tento rok vo finale s Manchestrom vyhra Chelsea, Miňo Stoch nastupi v predlzeni a vsieti rozhodujuci gol, ktory ho vynesie az na samotny futbalovy Olymp 8) 8)
:lol: Mino Stoch bude rad ak este do konca sezony vobec nastupi :wink:
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

ARSENAL - VILLARREAL
Som veľmi sklamaný z výkonu Žltej Ponorky, nulová bojovnosť a žiadne srdce.
A navyše som šokovaný z rozhodnutí Manuela Pellegriniho, ktorý ani len nepostavil Josebu Llorenteho, a Nihata až v 64.minúte.
Hlavná vec že Rossi hral, ktorý mi pripomína futbalovo a čiastočne aj výzorovo Tomáša Oravca (to hovorí asi za všetko).

FC PORTO - MAN UTD
CR krásny gól uznávam, aj keď ho neznášam.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

supa ide sa do Semi-Finale :smt003 :smt112
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Arsenal parada a z poj*banej Chelsea ma skoro trafilo vcera, skoda, ze to L'pool nedotiahol do konca :(
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Zapas Manchesteru s Portom jednoznacne poznacilo pocasie. Ten gol si zasluzi respekt. No cakal som ze nastartuje ofenzivu a dalsie goly cervenych.
Poslednych 1o min moj tep vykazoval dost vysoke hodnoty. :) Som rad ze udrzali ten najtesnejsi vysledok.

A btw tesim sa na finale ManU vs. Barca.

Pozrel som si aj zostrih zapasu Arsenal - Villareal. Pekny zapas s mnozstvom sanci na oboch stranach. Ale Arsenal bol lepsi a zasluzene vyhral.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:Zapas Manchesteru s Portom jednoznacne poznacilo pocasie. Ten gol si zasluzi respekt. No cakal som ze nastartuje ofenzivu a dalsie goly cervenych.
Poslednych 1o min moj tep vykazoval dost vysoke hodnoty. :) Som rad ze udrzali ten najtesnejsi vysledok.

A btw tesim sa na finale ManU vs. Barca.

Pozrel som si aj zostrih zapasu Arsenal - Villareal. Pekny zapas s mnozstvom sanci na oboch stranach. Ale Arsenal bol lepsi a zasluzene vyhral.
a ako ty vies ze Man. Utd. a Barcelona budu vo finale kludne moze byt vo finale aj Chealsea aj Arsenal a neverim ze Man. Utd pojde do finale s takou hrou co vcera predviedli :evil:
aj ja by som bol rad keby sa Manchester dostal do finale ale nic nieje iste

MANCHESTER UNITED FAN :smt112 :smt023

edit: Barcelona vs. Chelsea
Man. Utd. vs. Arsenal
som fakt zvedavy
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Okrem toho ze je to moje zbozne prianie mi to prezradila vestecka gula. :lol:
Je to moj predpoklad ktoreho spravnost ukaze najblizsi cas.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

tak MANU a ARSENAL budu zapasy ako sa patri, na to sa uz neviem dockat. A co sa tyka barca vs chelsea tak tam je to take zradne, ale snad si barca poradi, verim tomu.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Arsenal nad Manchestrom podľa mňa vyhrá, jeho stav v tabuľke Premier League vôbec neodzrkadľuje jeho súčasnú formu - tak nízko sú podľa mňa preto, lebo viac ako pol sezóny im chýbali kľúčoví hráči ako Fabregas, Wallcot, Adebayor, Eduardo a spol., ktorí im teraz vyhrávajú zápasy. Takže ja to tipujem na postup Goonerov.

A k zápasu Barcelona - Chelsea? No ja neviem, Barcelona je virtuóznym tímom v tejto sezóne a asi hrajú aj najkrajší futbal s obrovskou ofenzívnou silou v trojlístku Henry - Messi - Eto'o. Takže tipujem postup Španielov. (teda španielského tímu, nie všetci sú tam Španieli)

;)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no fakt nwm preco by mal arsenal vyhrat nic ako som uz spominal nieje iste :evil:
edit: povedal som ze Arsenal nevyhra????
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ja som povedal, že na 100% vyhrá? Napísal som, že to tipujem na postup Arsenalu a za svojím si stojím. Manchester nemá optimálnu formu, Arsenal ide stále hore, a preto je to môj tip a želanie.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Asi by som to tiez tipovat na postup Arsenalu, za predpokladu ze postupia tieto dva tymi : Arsenal a Barca tak sa zopakuje finale z pred dvoch rokov v ktorom barca krasne zvratila uz takmer istu vyhru arsenalu xD
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nestik napísal:Asi by som to tiez tipovat na postup Arsenalu, za predpokladu ze postupia tieto dva tymi : Arsenal a Barca tak sa zopakuje finale z pred dvoch rokov v ktorom barca krasne zvratila uz takmer istu vyhru arsenalu xD
okrem toho, ze to bolo pred troma rokmi..mimochodom pozeral si ten zapas? :shock: ja si to pamatam trochu inac..
Geogomeogo napísal:no fakt nwm preco by mal arsenal vyhrat nic ako som uz spominal nieje iste :evil:
no fakt nwm preco by mal united vyhrat nic ako som uz spominal nieje iste :evil:

trikrat rozmyslaj raz postuj, tot moja rada do zivota :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Mojím favoritom sú jasne The Blues :) Uvidím ako sa popasuje s barcou, je to nesmierne náročný súper, tuším v tom riadny nervák. Nech to dopadne ako dopadne, ja vyhrám aj tak lebo uidím parádny zápas :salala: Čo sa týka arsenalu a man.u tak tam fandím Arsenalu. A potom sadnem niekde na pivko :smt003 a budem sa tesit z parádnej futbalovej noci.
Napísať odpoveď