Vraj urciteFlipperr napísal:Choď zistiťale 75% q vraj určite
Vsak ty prides na to ze to bola chyba ..._hOOk!_ napísal:Jaaj. Tie starosti s WoWkom
je to karta na ktorej je cislo, to zadas vo svojom account managmente a kartu vyhodis...kostak napísal:Cus, mam taku blbu otazku chcem si kupit game card na offik na 60 dni zadarmo LINK>>> http://www.progamingshop.sk/world-of-wa ... -1365.html ale nwm ako to funguje ci je to na tom len naky kod na 60 dni zadarmo alebo je to ako kreditka ci sa tam daju doplnat prachy alebo nieco take
ked mozem poradit, kup si gamekartu racej tu http://g2play.pl/p/en/35/world+of+warcr ... id+eu.html vvychadza to este lacnejsie ako ked paltis kartoukostak napísal:Cus, mam taku blbu otazku chcem si kupit game card na offik na 60 dni zadarmo LINK>>> http://www.progamingshop.sk/world-of-wa ... -1365.html ale nwm ako to funguje ci je to na tom len naky kod na 60 dni zadarmo alebo je to ako kreditka ci sa tam daju doplnat prachy alebo nieco take
tak rychlo tam idem spravit postavu s takym menom muhehekostak napísal:oooo takze to je na prd -.- to si radsej budem platit kreditkov ako taku kartu uz aj viem co si spravim takze budem hrat na burning blade meno mojej postavy bude paladinaka a bude to female paladinuz som skoro posraty ked sa dostanem na offik
Väčšina prechádza na wotlk, ja hrám momentálne na 3.0.9 , ale nájdeš aj TBC servery, stále ich je veľa, hlavne blizzy ktoré sa boja bugov tak ešte ostávajú na starej verzii .*****HERO***** napísal: neviem ako je to s rozsireniami, ja som naposledy mal Burning crusade, stale je na free iba to ? ci treba aj nieco nove tahat ?
www.mightandmagic.cz - Equilibrium aj Anathema su jedinecne CZ/SK Free servery*****HERO***** napísal:aky je najlepsi, najkvalitnejsi server s dobrou navstevovanostou ? samozrejme free a cz/sk .. hraval som na sargerase asi pred rokom, ten bol celkom kvalitny, mozno tam este aj mam ucet, ako je to s nim ? pocul som ze upada ..
neviem ako je to s rozsireniami, ja som naposledy mal Burning crusade, stale je na free iba to ? ci treba aj nieco nove tahat ?
Anthoria - www.anthoria.net , blizzlike server, populacia cca 2000 (ako kedy) a hlavne dobry team Developerov ktory sa staraju o ten server, instancie sa otvaraju az ked su bossovia podla ofiku(nenarazis na bossa ktory bud len seka alebo hadze 1 spell), patch 3.0.9, northrend vo vyvoji, zatial max level 70, co musim podotknut Mind Control uz skoro na 100% funkcny (nas vlastny script), upravovali sme Arena system za co nam moze dakovat kopec inych serverov pretoze sme to hadzali aj na mangos forum(jednalo sa o crashe v arene + lepsi queue system)*****HERO***** napísal:aky je najlepsi, najkvalitnejsi server s dobrou navstevovanostou ? samozrejme free a cz/sk .. hraval som na sargerase asi pred rokom, ten bol celkom kvalitny, mozno tam este aj mam ucet, ako je to s nim ? pocul som ze upada ..
neviem ako je to s rozsireniami, ja som naposledy mal Burning crusade, stale je na free iba to ? ci treba aj nieco nove tahat ?