Baby: Ake témy nemáte rady?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

no neviem ci by to bol najlepsi napad bo ja ked som opita taram viac ako obycajne a strasne sa lepim na chalanov.........preto musim mat vzdy doprovod kamosku :oops:
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

mariska napísal:no neviem ci by to bol najlepsi napad bo ja ked som opita taram viac ako obycajne a strasne sa lepim na chalanov.........preto musim mat vzdy doprovod kamosku :oops:
KAMOSKE GARDE NAJDEM XD :twisted:
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Za normálnych okolností neexistuje téma o ktorej by som sa prijateľný čas nedokázala rozprávať. Je kopec vecí, ktorým absolútne nerozumiem, ale dokážem prejaviť záujem, spýtať sa, nechať si vysvetliť atď.
Samozrejme, rozprávať sa tri hodiny o kvantovej fyzike, pestovaní laktobacylov na umelom médiu, prípadne o ťahu motora servisného modulu kozmickej rakety je tiež nad moje sily, ale každý aspoň trošku vnímavý človek dokáže spozorovať, že daná téma je už priveľa na konverzačné schopnosti spoludiskutujúceho, či už je to dievča alebo chlapec. :) (osobne sa nerada bavím o témach o ktorých sama viem, že by som mala vedieť viac ako naozaj viem :D )
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:D to myslim ze by nebol ani taky problem len aby sme medzi tym neskoncili aj 5x na zemi bo ked mame fakt uz moc v sebe tak niekedy viac lezime na zemi ako stojime
Axelik.m
Star
Star

mariska napísal::D to myslim ze by nebol ani taky problem len aby sme medzi tym neskoncili aj 5x na zemi bo ked mame fakt uz moc v sebe tak niekedy viac lezime na zemi ako stojime
na jakej zemi ja mam doma aj postel xD
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

zem alebo postel aj tak bych nevedela kde som.........ako na to ze je toto verejne forum tu zo seba robim dost alkoholika a pomaly uz skoro aj stetku :oops: ...........a ece aj od temy odbocujem
Axelik.m
Star
Star

mariska napísal:zem alebo postel aj tak bych nevedela kde som.........ako na to ze je toto verejne forum tu zo seba robim dost alkoholika a pomaly uz skoro aj stetku :oops: ...........a ece aj od temy odbocujem
neodbocujeme len sme to troska pozmenili na to co zeny maju radi :aasmile23:
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

No ale tak to uz by malo byt na dalsi temu.........a neviem ci by sa nemala skorej volat co maju chalani najradsej
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

mariska napísal:ale poznam aj take co vedia co je RAM, gamebluju a dokonca rozoberaju PC :oops:
no toto tak ja som zatial taku babu nestretol 8)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Pantinela napísal:Za normálnych okolností neexistuje téma o ktorej by som sa prijateľný čas nedokázala rozprávať...
hh dokázala by si sa dve hodiny o obyčajnej skutke? :) Ak toto vydržíš tak si fakt charakter - som mal jednu "kamarátku" :oops: ktorú som si tak chcel vyskúšať a trepal som dve na tri o skurtkách (robím s tým) a predstav si že ma počúvala a usmievala sa.. už som nechápal ako to zvláda tak sa jej pýtam.. ona na to .. ja ťa rada počúvam, ty rozprávaš s takým nadšením aj ked o hocijakej hlúposti a to ju fascinovalo... jo som borec hehehehehehe :lol: 8)
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

triple napísal:hh dokázala by si sa dve hodiny o obyčajnej skutke? :) Ak toto vydržíš tak si fakt charakter - som mal jednu "kamarátku" :oops: ktorú som si tak chcel vyskúšať a trepal som dve na tri o skurtkách (robím s tým) a predstav si že ma počúvala a usmievala sa.. už som nechápal ako to zvláda tak sa jej pýtam.. ona na to .. ja ťa rada počúvam, ty rozprávaš s takým nadšením aj ked o hocijakej hlúposti a to ju fascinovalo... jo som borec hehehehehehe :lol: 8)
...napísala som prijateľný čas :wink: :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mno pocuvat dve hodiny o skrutkach by som dokazala.:D pri babach pocuvas aj dlhsie reci o nicom.:D ale ja by som nedokazala rozpravat tak dlho o tom co nepoznam...vydrzal by si dve hodiny pocuvat o tichej a koprovej doline, vytazeni dreva z miest postihnutych kalamitou a o lykozrutovi a jeho premnozeni? :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neviem ako triple ale ja nie. Proste by som sa tvaril ze pocuvam, a medzitym rozmyslal o svojich veciach :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mno tak vidis ..takto to robia aj zeny.:D..vlastne tak to robi vela ludi..:) jednym uchom dnu a druhym von ..este ze sa ten druhy vyrozprava ...aspon to mu pomoze :) ale zase na druhej strane nic nieje horsie ak niekomu nieco hovorite a vidite na nom ze ho to vobec nezaujima..takze treba sa tvarit ze anoo jasne..presne viem o com hovoris.:) to je lojalita .:P
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Eritrea napísal:takze treba sa tvarit ze anoo jasne..presne viem o com hovoris.:) to je lojalita .:P
Horsie je, ked padne otazka: "Co si myslis o tom ty?" :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ked sa sustredis na to aby si vyzerala tak ze pocuvas a zaujima ta to tak sa nieco z rozpravania na teba nalepi. ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja by som odpovedal: podľa mna je to svinstvo :) bo ked o tom mliaga dosť dlho tak to tú osobu isto štve :) a ak ni tak iba potmehúcky úškrn na ksichte a dačo by som vymyslel podľa situácie :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

fizz napísal:"Suhlasim s tebou" :D
Pozri sa na to takto, z globalneho aspektu je to len principialne bazirovanie na mentalitu mojho kompromisu a kedze tvoj nazor nie je benevolentny, nie som nadalej kompetentny tu s tebou o tom polemizovat nakolko mas abnormalne kvantum irelevantnych pripomienok.
(autor vyroku neznamy)

//pryja: :P
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

mi-chau ... Toto povedz a zober fotak ... Som zvedavy jak sa slecna zatvari :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nepovažujem za podstatné sa ti zdôverovať so zákutiami mojej mysle :) (Dzurinda)
Napísať odpoveď