Baby: Ake témy nemáte rady?
Za normálnych okolností neexistuje téma o ktorej by som sa prijateľný čas nedokázala rozprávať. Je kopec vecí, ktorým absolútne nerozumiem, ale dokážem prejaviť záujem, spýtať sa, nechať si vysvetliť atď.
Samozrejme, rozprávať sa tri hodiny o kvantovej fyzike, pestovaní laktobacylov na umelom médiu, prípadne o ťahu motora servisného modulu kozmickej rakety je tiež nad moje sily, ale každý aspoň trošku vnímavý človek dokáže spozorovať, že daná téma je už priveľa na konverzačné schopnosti spoludiskutujúceho, či už je to dievča alebo chlapec.
(osobne sa nerada bavím o témach o ktorých sama viem, že by som mala vedieť viac ako naozaj viem
)
Samozrejme, rozprávať sa tri hodiny o kvantovej fyzike, pestovaní laktobacylov na umelom médiu, prípadne o ťahu motora servisného modulu kozmickej rakety je tiež nad moje sily, ale každý aspoň trošku vnímavý človek dokáže spozorovať, že daná téma je už priveľa na konverzačné schopnosti spoludiskutujúceho, či už je to dievča alebo chlapec.
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hh dokázala by si sa dve hodiny o obyčajnej skutke?Pantinela napísal:Za normálnych okolností neexistuje téma o ktorej by som sa prijateľný čas nedokázala rozprávať...
...napísala som prijateľný častriple napísal:hh dokázala by si sa dve hodiny o obyčajnej skutke?Ak toto vydržíš tak si fakt charakter - som mal jednu "kamarátku"
ktorú som si tak chcel vyskúšať a trepal som dve na tri o skurtkách (robím s tým) a predstav si že ma počúvala a usmievala sa.. už som nechápal ako to zvláda tak sa jej pýtam.. ona na to .. ja ťa rada počúvam, ty rozprávaš s takým nadšením aj ked o hocijakej hlúposti a to ju fascinovalo... jo som borec hehehehehehe
![]()
-
Eritrea
Star
mno pocuvat dve hodiny o skrutkach by som dokazala.
pri babach pocuvas aj dlhsie reci o nicom.
ale ja by som nedokazala rozpravat tak dlho o tom co nepoznam...vydrzal by si dve hodiny pocuvat o tichej a koprovej doline, vytazeni dreva z miest postihnutych kalamitou a o lykozrutovi a jeho premnozeni? 
-
Eritrea
Star
mno tak vidis ..takto to robia aj zeny.
..vlastne tak to robi vela ludi..
jednym uchom dnu a druhym von ..este ze sa ten druhy vyrozprava ...aspon to mu pomoze
ale zase na druhej strane nic nieje horsie ak niekomu nieco hovorite a vidite na nom ze ho to vobec nezaujima..takze treba sa tvarit ze anoo jasne..presne viem o com hovoris.
to je lojalita .
Pozri sa na to takto, z globalneho aspektu je to len principialne bazirovanie na mentalitu mojho kompromisu a kedze tvoj nazor nie je benevolentny, nie som nadalej kompetentny tu s tebou o tom polemizovat nakolko mas abnormalne kvantum irelevantnych pripomienok.fizz napísal:"Suhlasim s tebou"
(autor vyroku neznamy)
//pryja: