co to presne znamena blizzlike ? nieco ako fun, ze zabijes jedneho a mas 70 lvl ? take nehladam .. hladam normalne raty ako su na offikoch a ake boli na saergerase napriklad ak niekto pozna
ok a tie updaty su tam ake ? mam stiahnut iba zaklad a burning crusade a opatchovat ci este nieco ? a este jedna vec k patchom .. dufam ze tam mate vzdy najnovsi a ze to mozem nechat poupdatovat cez ten WoWupdater co tam je a nebudem to musiet tahat zvlast po jednom z nejakych hostingov
toho jedineho za na offiku bojim 1x blizzke raty budem mat 20 a este nebudem mat 80 a mysilim ze moje 8 hodinove sedenie u wowka nebude statcit aby som urobil za 1.5 mesiaca 80
*****HERO***** napísal:ok a tie updaty su tam ake ? mam stiahnut iba zaklad a burning crusade a opatchovat ci este nieco ? a este jedna vec k patchom .. dufam ze tam mate vzdy najnovsi a ze to mozem nechat poupdatovat cez ten WoWupdater co tam je a nebudem to musiet tahat zvlast po jednom z nejakych hostingov
stiahni vsetko vratane wotlk okrem last updatu - patch 3.1.0, na 3.0.9 sa zastav
cawte nasiel som nejaky novy wow instant server.zatial tam hrava malo ludi ale mohol by sa rozrast.maju aj cs servery ak chcete pozrite. http://teamexon.tk tu sa da registrovat.
ok .. dufam ze nevadi, ked zakladne WoW som tahal z rapidu, TBC z toho downloaderu od Blizzard a wotlk tiez pravdepodobne budem tahat z toho .. samozrejme vsteko enUS
zdravym potreboval bysom dake skvele fun serveri co idu aj do wotlku
zhanal som ich dlho googlyl som dni a nasiel som len odpad
bol som na wotlk.cz tam ma to celkom bavylo as na tych hracov co tam boly ide mi len oto aby som rychlo na expil a potom us len chodil dungi a zhanal T7 pl nenukajte mi serveri ako je anthoria zase tolko casu nemam
Dobermann napísal:zdravym potreboval bysom dake skvele fun serveri co idu aj do wotlku
zhanal som ich dlho googlyl som dni a nesiel som len odpad
bol som na wotlk.cz tam mato celkom bavylo as na tych hracov co tam boly ide mi len oto aby som rychlo na expil a potom us len chodil dungi a zhanal T7 pl nenukajte mi serveri ako je anthoria zase tolko casu nemam
SchYzo napísal: omg chlape ty snad napises este aj pi*a s Y
omg niekto tu ma aj disgrafiju vies ale to sa taky lol nedovtypi ako ty tak daj pokoj mojmu pravopisu a odpis mi nato co zhanam pl ked budem chciet hodnotyt pravopis pojdem za profesorom
Dobermann napísal:omg niekto tu ma aj disgrafiju vies ale to sa taky lol nedovtypi ako ty tak daj pokoj mojmu pravopisu a odpis mi nato co zhanam pl ked budem chciet hodnotyt pravopis pojdem za profesorom