Slovenská Pospolitosť
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ale aspon nieco sa robi. http://www.hojko.com/post788782.html?highlight=#788782Key5ers0ze napísal:uprimne AA, myslis, ze ta demonstracia k niecomu prispeje?
No vidis a za robotnikov ich nikto nepovazuje.pinacolada napísal:btw jj ich uniforma pripomina aj monterky
Co sa tyka riesenia ciganskej otazky tusim mali nieco o tom v programe, mozes sa kuknut.
Neviem kto to pisal ale tu je odpoved :hmm a mozem sa opytat preco tomu veris? myslis ze "verim" len tomu co sa mi hodi ako ty? a za dalsie co ti dava pravo tych ludi nazyvat obmedzencami? len preto ze dokazu vyjadrit svoj nazor a prist na demonstraciu? a preto ze telka tam strihne 10 ludi co zrovna nevedia kde to kosovo je aj ked dalsich 100 ludi okolo to vie? uz fakt zacnite pouzivat mozog ludia a nezerte kazdu kravinu co vam povedia v telke
A ty odkial vies ze zrovna tych dalsich 100 ludi vedelo?Nazyvam ich obmedzencami lebo ani nevedia po co isli na tu demonstraciu
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
ako ty najlepsie vies co aj chcem a co ja nechcem...lolAryan Angel napísal:ved ty ani ziadnemu kosovu pomoct nechces..
jediny dovod preco sa zapajas do tychto diskusii su tvoje komplexy z 'nackov'![]()
ver mi ze ak by som mal dosah na situaciu okolo kosova tak by som srbom pomohol.zial nemam.to vsak neznamena ze mi to jedno no odmietam pochodovat niekde spolu s neonacistami,SP a pod.(ofc nie len oni tam boli).
skusme to opacne.isiel by si protestovat hoci aj za dobru vec naprikald s Galom,Hribom, a pod ?
-
tomo.za
Light Star
samozrejme ze oni sa tam privtreli... smutne je ze to telka hned zaskatulkovala ako demonstraciu tupych nackov(pospolitost+par debilov co ani nevedelo kde Kosovo je) pritom to ale organizovali normalni ludia co len chceli vyjadrit svoj nazor... pospolitost pokial viem planuje svoju demonstraciu v BB niekedy terazKey5ers0ze napísal:kali: a ja si myslim, ze pospolitaci tam prisli len kvoli tomu, aby sa zviditelnili..(vid transparenty, s ktorymi prisli tebou spominane organizacie)
a ako som uz povedal pred tym ma podla teba az taky vyznam ze ti ludia nevedia kde Kosovo lezi? mozes mi laskavo vysvetlit ako z teba znalost geografickej polohy Kosova robi vacsieho odbornika na vec? boli porusene principy medzinarodneho prava a je uplne jedno kde sa to stalo to je irelevantne podstatne je CO sa stalo... inak samozrejme suhlasim ze ked uz ludia idu za nieco demonstrovat mohli by mat v probleme trochu sirsi prehlad vratane polohy tohto statu ale predsa len su tam aj podstatnejsie veci...
ved prave ze taka pospolitost veci skor ublizi... keby sa tam neukazali verim ze by bolo doslo ovela viac normalnych ludi a aj cela ta demonstracia by mala "vyssi" kredit... uz by sa mali nad sebou fakt zamysliet chlapcipinacolada napísal:to vsak neznamena ze mi to jedno no odmietam pochodovat niekde spolu s neonacistami,SP a pod.(ofc nie len oni tam boli).
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ano, robi to zo mna vacsieho odbornika na vec, alebo nie(to je snad uplne logicke)?tomo.za napísal: a ako som uz povedal pred tym ma podla teba az taky vyznam ze ti ludia nevedia kde Kosovo lezi? mozes mi laskavo vysvetlit ako z teba znalost geografickej polohy Kosova robi vacsieho odbornika na vec?
ovela smutnejsie ako to, ze nevedeli kde je Kosovo je to, ze si z toho spravili agitku...
kali: ak sa nemylim v programe sa ziadne konkretne(realne vykonatelne)riesenie neobjavilo, ale budem velmi rad ak ma opravis
absolutny suhlas...tomo.za napísal:ved prave ze taka pospolitost veci skor ublizi... keby sa tam neukazali verim ze by bolo doslo ovela viac normalnych ludi a aj cela ta demonstracia by mala "vyssi" kredit... uz by sa mali nad sebou fakt zamysliet chlapci
-
Panzerfaust
Expert
Panzerfaust
Bratislava November 2008 - pochod za slobodu prejavu.
Nemá niekto video s tým čechom, ktorý kričal proticigánske heslá? Toho, čo zatkli? Bohužiaľ na tom pochode som nebol a tak som nemal šancu si ho vypočuť. Ak hej, mohli by ste sem hodiť odkaz na video alebo sem video rovno vložiť.
Nemá niekto video s tým čechom, ktorý kričal proticigánske heslá? Toho, čo zatkli? Bohužiaľ na tom pochode som nebol a tak som nemal šancu si ho vypočuť. Ak hej, mohli by ste sem hodiť odkaz na video alebo sem video rovno vložiť.
-
Panzerfaust
Expert
Ale prosím ťa pekne. To si kde zobral?Risko napísal:Skinhead = Sharp ci chces ci nechces uz ked si skinhead si proti rasizmu.
Takze mas troska malo informacii.
Skinheads boli v minulosti nejakí angličani ktorí sa o niečo pokúšali. V dnešnej dobe je skinheads štýl hudby, obliekania a štýl neviem ešte čoho všetkého. A že sú proti rasizmu? Prečo by mali byť? Nehádž všetkých do jedného vreca. Ja napríklad poznám jedného skína z Rožnavy - nosí skinhedské tričko s nápisom A.C.A.B., ťažké boty a čiernu bomberu. Hovorí si skinhead pretože sa mu to oblečenie páči. Rasizmus ani antirasizmus ho vôbec nezaujíma a celý sharp má vieš kde. Takže ty mi chceš snáď povedať, že keď nieje antirasista, nemôže byť skín?
slovenska pospolitost, madarske zdruzenie zup ci ako sa ten nezmysel vola.. alebo ine nacionalisticke skupiny v ostatnych statoch to su vsetko vygumovane mozgy a vymetene hlavy.. nad ktorymi sa neoplati diskutovat.. ak tak len o tom zabranit mladym este hlupym chlapcom, starsim skrachovancom, alebo starym vymetencom aby sa uchylovali k takym spolkom a extremizovali seba aj svoje nazory,
pokial ide o mna, ja som despota ak ide o chamrad co vymysla <>coviny.. a najradsej by som tych zupanov aj pospolitosti zo slotom poslal na sibir na nutene prace aspon na 5 rokov.. tak ako aj vsetkych ostatnych hajzlikov ktori robia bordel..
ale ked ze je tu neaka demokracia, tak nad ich tupostou mozeme len zalamovat rukami..
ale ked ze je tu neaka demokracia, tak nad ich tupostou mozeme len zalamovat rukami..
No toto, "liberál a demokrat" sa prejavil naplno...... Takže vlastne si obyčajný pokrytec, ktorý sa demokraciou oháňa len vtedy keď mu to vyhovuje...... A ja by som zase trockistov (a iných degenerátov) Tvojho typu najradšej dal vystrieľať..... Ale ja sa aspoň neoháňam tým, že som demokrat.......slay napísal:pokial ide o mna, ja som despota ak ide o chamrad co vymysla <>coviny.. a najradsej by som tych zupanov aj pospolitosti zo slotom poslal na sibir na nutene prace aspon na 5 rokov..
Mňa zase takéto typy ako slay nezaujímajú, veď sa dokážu skôr či neskôr zdiskreditovať sami a aj svoje myšlienky. Práve kôli tomu som ja precitol pretože v mojich očiach sa pseudohumanisti sami zdiskreditovali. Pretože ich vzletné myšlienky slúžia len ako klapky na oči pre ľudské kone. Osobne nemám potrebu nikoho zatvárať ani vraždiť. Avšak svojho národvectva sa nevzdám, pretože si myslím, že som stokrát lepší človek ako niekto kto mi o tolerancii tára v TV.
Ale aj takí medzi nami chodia, žijú a kážu nám o tolerancii. Hlavne tí nás poučujú o tom čo je a čo nieje správne. Tí ktorí by najmenej mali. Nuž tak to už chodí, my ostatní ktorí nechceme nikomu ubližovať, musíme znášat tieto trampoty, ponižovanie či označovanie za extrémistov a veriť, že raz ľudia pochopia, čo je dobré a čo sa na dobré iba hrá.
Ale aj takí medzi nami chodia, žijú a kážu nám o tolerancii. Hlavne tí nás poučujú o tom čo je a čo nieje správne. Tí ktorí by najmenej mali. Nuž tak to už chodí, my ostatní ktorí nechceme nikomu ubližovať, musíme znášat tieto trampoty, ponižovanie či označovanie za extrémistov a veriť, že raz ľudia pochopia, čo je dobré a čo sa na dobré iba hrá.