Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

To ze si tu zo seba robite srandu a pindate na tych co tam boli tomu urcite nepomoze...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ani to, ze budeme diskutovat..tomu zialbohu nepomoze uz nic :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Key5ers0ze napísal:uprimne AA, myslis, ze ta demonstracia k niecomu prispeje?
Ale aspon nieco sa robi. http://www.hojko.com/post788782.html?highlight=#788782
pinacolada napísal:btw jj ich uniforma pripomina aj monterky
No vidis a za robotnikov ich nikto nepovazuje.

Co sa tyka riesenia ciganskej otazky tusim mali nieco o tom v programe, mozes sa kuknut.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

hmm a mozem sa opytat preco tomu veris? myslis ze "verim" len tomu co sa mi hodi ako ty? a za dalsie co ti dava pravo tych ludi nazyvat obmedzencami? len preto ze dokazu vyjadrit svoj nazor a prist na demonstraciu? a preto ze telka tam strihne 10 ludi co zrovna nevedia kde to kosovo je aj ked dalsich 100 ludi okolo to vie? uz fakt zacnite pouzivat mozog ludia a nezerte kazdu kravinu co vam povedia v telke
Neviem kto to pisal ale tu je odpoved :

A ty odkial vies ze zrovna tych dalsich 100 ludi vedelo?Nazyvam ich obmedzencami lebo ani nevedia po co isli na tu demonstraciu
kali520
Darca
Darca

Neviem o com vy stale.

Ludia tam mozu byt vseliaky ale mozem zarucit, ze ti co to organizovali a rozne obcianske zdruzenia co tam mali svojich clenov ako SHO, SP, NSS, JSM atd vedia kde Kosovo lezi.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kali: a ja si myslim, ze pospolitaci tam prisli len kvoli tomu, aby sa zviditelnili..(vid transparenty, s ktorymi prisli tebou spominane organizacie)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Aryan Angel napísal:ved ty ani ziadnemu kosovu pomoct nechces..

jediny dovod preco sa zapajas do tychto diskusii su tvoje komplexy z 'nackov' :lol:
ako ty najlepsie vies co aj chcem a co ja nechcem...lol
ver mi ze ak by som mal dosah na situaciu okolo kosova tak by som srbom pomohol.zial nemam.to vsak neznamena ze mi to jedno no odmietam pochodovat niekde spolu s neonacistami,SP a pod.(ofc nie len oni tam boli).

skusme to opacne.isiel by si protestovat hoci aj za dobru vec naprikald s Galom,Hribom, a pod ?
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

Key5ers0ze napísal:kali: a ja si myslim, ze pospolitaci tam prisli len kvoli tomu, aby sa zviditelnili..(vid transparenty, s ktorymi prisli tebou spominane organizacie)
samozrejme ze oni sa tam privtreli... smutne je ze to telka hned zaskatulkovala ako demonstraciu tupych nackov(pospolitost+par debilov co ani nevedelo kde Kosovo je) pritom to ale organizovali normalni ludia co len chceli vyjadrit svoj nazor... pospolitost pokial viem planuje svoju demonstraciu v BB niekedy teraz

a ako som uz povedal pred tym ma podla teba az taky vyznam ze ti ludia nevedia kde Kosovo lezi? mozes mi laskavo vysvetlit ako z teba znalost geografickej polohy Kosova robi vacsieho odbornika na vec? boli porusene principy medzinarodneho prava a je uplne jedno kde sa to stalo to je irelevantne podstatne je CO sa stalo... inak samozrejme suhlasim ze ked uz ludia idu za nieco demonstrovat mohli by mat v probleme trochu sirsi prehlad vratane polohy tohto statu ale predsa len su tam aj podstatnejsie veci...
pinacolada napísal:to vsak neznamena ze mi to jedno no odmietam pochodovat niekde spolu s neonacistami,SP a pod.(ofc nie len oni tam boli).
ved prave ze taka pospolitost veci skor ublizi... keby sa tam neukazali verim ze by bolo doslo ovela viac normalnych ludi a aj cela ta demonstracia by mala "vyssi" kredit... uz by sa mali nad sebou fakt zamysliet chlapci :?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tomo.za napísal: a ako som uz povedal pred tym ma podla teba az taky vyznam ze ti ludia nevedia kde Kosovo lezi? mozes mi laskavo vysvetlit ako z teba znalost geografickej polohy Kosova robi vacsieho odbornika na vec?
ano, robi to zo mna vacsieho odbornika na vec, alebo nie(to je snad uplne logicke)? :shock: preboha, ved ja uz som s tym prestal pred desiatimi prispevkami, naco sa k tomu vracias po neviem kolkykrat??vyjadril som sa ti k tomu ja, smejo, diego, ujo, kali, kazdy, naco stale dookola?ano mas pravdu vo vsetkom... :roll: uz by aj stacilo, nie?

ovela smutnejsie ako to, ze nevedeli kde je Kosovo je to, ze si z toho spravili agitku...

kali: ak sa nemylim v programe sa ziadne konkretne(realne vykonatelne)riesenie neobjavilo, ale budem velmi rad ak ma opravis :)
tomo.za napísal:ved prave ze taka pospolitost veci skor ublizi... keby sa tam neukazali verim ze by bolo doslo ovela viac normalnych ludi a aj cela ta demonstracia by mala "vyssi" kredit... uz by sa mali nad sebou fakt zamysliet chlapci :?
absolutny suhlas...
kali520
Darca
Darca

Key5ers0ze napísal:kali: ak sa nemylim v programe sa ziadne konkretne(realne vykonatelne)riesenie neobjavilo
Ano mas pravdu, konkretne tam neni nic ale spomina sa tam zastavenie socialnej pomoci prizivnikom, co uz je aspon nejaky krok s porovnanim ostatnych politickych stran.
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Panzerfaust

Príspevok od používateľa Panzerfaust »

Bratislava November 2008 - pochod za slobodu prejavu.

Nemá niekto video s tým čechom, ktorý kričal proticigánske heslá? Toho, čo zatkli? Bohužiaľ na tom pochode som nebol a tak som nemal šancu si ho vypočuť. Ak hej, mohli by ste sem hodiť odkaz na video alebo sem video rovno vložiť.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

hezo napísal:ok, takze ako to myslis ze mame stale potyčky s antifa? rozlišuj medzi skinheadmi a SP.
Skinhead = Sharp ci chces ci nechces uz ked si skinhead si proti rasizmu.
Takze mas troska malo informacii.
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Panzerfaust »

Risko napísal:Skinhead = Sharp ci chces ci nechces uz ked si skinhead si proti rasizmu.
Takze mas troska malo informacii.
Ale prosím ťa pekne. To si kde zobral?
Skinheads boli v minulosti nejakí angličani ktorí sa o niečo pokúšali. V dnešnej dobe je skinheads štýl hudby, obliekania a štýl neviem ešte čoho všetkého. A že sú proti rasizmu? Prečo by mali byť? Nehádž všetkých do jedného vreca. Ja napríklad poznám jedného skína z Rožnavy - nosí skinhedské tričko s nápisom A.C.A.B., ťažké boty a čiernu bomberu. Hovorí si skinhead pretože sa mu to oblečenie páči. Rasizmus ani antirasizmus ho vôbec nezaujíma a celý sharp má vieš kde. Takže ty mi chceš snáď povedať, že keď nieje antirasista, nemôže byť skín? :shock:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Presne tak,troska si o tom precitaj.Ten kto ma holu hlavu a povazuje sa za nacka je Bonehead.
Skinheadi su apolitici.Ale ked uz sa hovori ze su nackovia/rasisti tak to uz je riadna blbost!Skinheadi original boli biely/cierny/hispanci! vsetko.

tu mas o tom presne povedane.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Slovenska pospolitost to su teda smiesny sasovia.

Ohanaju sa slobodou a slobodou slova ale najradsej by ju inym upierali.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Ak sa nemylim, tak prapovod skinheadov je na Jamajke, kde takuto vrstvu tvorili nespokojni robotnici. Z tohoto obdobia pochadza aj kopa dobrych skinhead reggae songov. [Príklad]
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

MakeFake napísal:Slovenska pospolitost to su teda smiesny sasovia.

Ohanaju sa slobodou a slobodou slova ale najradsej by ju inym upierali.
Samozrejme toto tvrdenie by bolo potrebné aj niejako pádne dokázať.
Zatiaľ je to totižto len ohovárnie. Nič v zlom makefake.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

slovenska pospolitost, madarske zdruzenie zup ci ako sa ten nezmysel vola.. alebo ine nacionalisticke skupiny v ostatnych statoch to su vsetko vygumovane mozgy a vymetene hlavy.. nad ktorymi sa neoplati diskutovat.. ak tak len o tom zabranit mladym este hlupym chlapcom, starsim skrachovancom, alebo starym vymetencom aby sa uchylovali k takym spolkom a extremizovali seba aj svoje nazory,

:lol: pokial ide o mna, ja som despota ak ide o chamrad co vymysla <>coviny.. a najradsej by som tych zupanov aj pospolitosti zo slotom poslal na sibir na nutene prace aspon na 5 rokov.. tak ako aj vsetkych ostatnych hajzlikov ktori robia bordel..

ale ked ze je tu neaka demokracia, tak nad ich tupostou mozeme len zalamovat rukami.. :lol:
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

slay napísal: :lol: pokial ide o mna, ja som despota ak ide o chamrad co vymysla <>coviny.. a najradsej by som tych zupanov aj pospolitosti zo slotom poslal na sibir na nutene prace aspon na 5 rokov..
No toto, "liberál a demokrat" sa prejavil naplno...... Takže vlastne si obyčajný pokrytec, ktorý sa demokraciou oháňa len vtedy keď mu to vyhovuje...... A ja by som zase trockistov (a iných degenerátov) Tvojho typu najradšej dal vystrieľať..... Ale ja sa aspoň neoháňam tým, že som demokrat.......
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Mňa zase takéto typy ako slay nezaujímajú, veď sa dokážu skôr či neskôr zdiskreditovať sami a aj svoje myšlienky. Práve kôli tomu som ja precitol pretože v mojich očiach sa pseudohumanisti sami zdiskreditovali. Pretože ich vzletné myšlienky slúžia len ako klapky na oči pre ľudské kone. Osobne nemám potrebu nikoho zatvárať ani vraždiť. Avšak svojho národvectva sa nevzdám, pretože si myslím, že som stokrát lepší človek ako niekto kto mi o tolerancii tára v TV.

Ale aj takí medzi nami chodia, žijú a kážu nám o tolerancii. Hlavne tí nás poučujú o tom čo je a čo nieje správne. Tí ktorí by najmenej mali. Nuž tak to už chodí, my ostatní ktorí nechceme nikomu ubližovať, musíme znášat tieto trampoty, ponižovanie či označovanie za extrémistov a veriť, že raz ľudia pochopia, čo je dobré a čo sa na dobré iba hrá.
Napísať odpoveď