Problem (ako pribrať?)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

ked nebudes cvicit, tak je ti na houby aj vsetko ostatne... alebo je tu rec o priberani ala michelin?

sluggy napísal: gainer neni ani vobec na priberanie ale na priberanie svalov cize ak
:hehe:
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

ale bez cvicenia nebudes priberat vobec z toho gainera takza tak
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

podla toho, co rozumies pod pojmom priberat... obalit sa obalis (tukom) = priberies
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

sluggy napísal:ale bez cvicenia nebudes priberat vobec z toho gainera takza tak
Takze ked nebudem cvicit a pred spanim vypijem politra gaineru absolutne nic nepriberem tuk svaly nic?

To potom ten gainer musi obsaovat specialne kalorie robene niekde na marse z ktorych sa pribera iba ked cvicim :lol:
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

kali520 napísal:Takze ked nebudem cvicit a pred spanim vypijem politra gaineru absolutne nic nepriberem tuk svaly nic?

To potom ten gainer musi obsaovat specialne kalorie robene niekde na marse z ktorych sa pribera iba ked cvicim :lol:
to zalezi od metabolizmu, u mna je jedno ci si dam pred spanim hranolky,vyprazany syr + torta, proste mi to do tukov nepojde a do svalov uz vobec nie.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

mischoo napísal:aku mas vysku?
Trocha neskorá odpoveď lebo som si ju všimol až teraz keď som listoval celou témou. No meral som sa naposledy asi pred polrokom ale typujem že nejak tých 176cm a váha už 61kg. Môžem odporučiť fakt aj malé "posilovanie" a nabranie nejakej tej svalovej hmoty dosť pomôže na nabratie váhy. Nechodil som ani do posilovne zacvičil som si len tak 1-2 krát do týždňa a nabral som nejakých 5kg nieje to bohviečo ale pri pravidelnejšom tréningu v posilovni si myslím že by to šlo dosť rapídne hore.
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

mischoo napísal:ale bez cvicenia nebudes priberat vobec z toho gainera takza tak
blbost gainer ma rovnake kalorie ako ostatne jedla, keby ho bral a stravoval sa tak ako ma tak pribere sice to bude vacsina tuk ale priberie. Ale podla mna nema vedomosti ohladom stravovania on si len mysli ze vela zozere. Ked dokaze kazde 2 hodiny zozrat plny tanier napriklad rizota potom moze povedat ze nevie pribrat. Ja som sa vzdy povazoval za cloveka ktory ma problem pribrat myslel som si ako vela zerem cvicim a nic, ale postupne som sa dostal do toho kolobehu, poznam princip a priberam
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

gainer

Príspevok od používateľa Fondo »

v prvom rade gainer sa nepije pred spaním...ak chceš priberať na večeru jedz tvaroch alebo protein a gainer ráno a po tréningu...a medzi tým samozrejme pravidelnú stravu
Neo-M
Light Star
Light Star

Re: gainer

Fondo napísal:v prvom rade gainer sa nepije pred spaním...ak chceš priberať na večeru jedz tvaroch alebo protein a gainer ráno a po tréningu...a medzi tým samozrejme pravidelnú stravu
je jedno co kedy pije alebo je pokial mu je jedno co priberie, hlavne pravidelna strava ked ju nema ani gainer nepomoze
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

Re: gainer

Príspevok od používateľa Fondo »

Neo-M napísal:je jedno co kedy pije alebo je pokial mu je jedno co priberie, hlavne pravidelna strava ked ju nema ani gainer nepomoze
máš pravdu len potom je ho škoda :D
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

zacal som pit rum. pribral som.... ttsss /vazne/
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

kali520 napísal:Takze ked nebudem cvicit a pred spanim vypijem politra gaineru absolutne nic nepriberem tuk svaly nic?

Ked nebudes cvicit, tak svaly nenaberies a mozes brat aj kilo gaineru denne. Zaklad je cvicenie + strava.... Ja som daval gainer po cviceni, ale aj tak som pribral v pomere 1:2 - svaly: tuk. Je to individualne u kazdeho. U mna najviac na svalstvo zabera protein.
Neo-M
Light Star
Light Star

energy00 napísal:Ked nebudes cvicit, tak svaly nenaberies a mozes brat aj kilo gaineru denne. Zaklad je cvicenie + strava.... Ja som daval gainer po cviceni, ale aj tak som pribral v pomere 1:2 - svaly: tuk. Je to individualne u kazdeho. U mna najviac na svalstvo zabera protein.
sak to je jasne nakolko gainer nema take mnozstvo bielkovin ako protein
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Neo-M napísal:blbost gainer ma rovnake kalorie ako ostatne jedla, keby ho bral a stravoval sa tak ako ma tak pribere sice to bude vacsina tuk ale priberie. Ale podla mna nema vedomosti ohladom stravovania on si len mysli ze vela zozere. Ked dokaze kazde 2 hodiny zozrat plny tanier napriklad rizota potom moze povedat ze nevie pribrat. Ja som sa vzdy povazoval za cloveka ktory ma problem pribrat myslel som si ako vela zerem cvicim a nic, ale postupne som sa dostal do toho kolobehu, poznam princip a priberam
OMG< si si niekedy aspon pozrel kaloricke hodnoty na weight gainers? Ved jedna davka, teda necely liter obsahuje vyse 1000kalorii....mi fakt chces tvrdit ze keby som to pil dva krat do dna, tak nepriberiem?
Neo-M
Light Star
Light Star

Lub0$ napísal:OMG< si si niekedy aspon pozrel kaloricke hodnoty na weight gainers? Ved jedna davka, teda necely liter obsahuje vyse 1000kalorii....mi fakt chces tvrdit ze keby som to pil dva krat do dna, tak nepriberiem?
takze podla teba staci 2x na den vypit a myslis ze priberies ? tak to mam pochopit ? :lol:
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

Lub0$ napísal:OMG< si si niekedy aspon pozrel kaloricke hodnoty na weight gainers? Ved jedna davka, teda necely liter obsahuje vyse 1000kalorii....mi fakt chces tvrdit ze keby som to pil dva krat do dna, tak nepriberiem?
keby si do toho nejedol tak nepriberes
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako pribrať ? Žrať vysoko bielkovinovú kvalitnú stravu + suplement + cvičiť.

Je to úplne jednoduché.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem (ako pribrať?)

Príspevok od používateľa nestik »

Za posledné 2 mesiace cca som pribral asi tých 10kg... aktuálne už 180cm 70kg ešte by to trochu chcelo nabrať :P
spect
Expert
Expert

Re:

Príspevok od používateľa spect »

skura3 napísal:kup kreatin a zacni cvicit....za 6-8 tyzdnou 6kg(svaly, nie tuk) aspon podla krabicky
Sa dovracam asi od smiechu :lol:

//autoeditácia príspevku (03 Jún 2010, 21:55)
hughito napísal:Ako pribrať ? Žrať vysoko bielkovinovú kvalitnú stravu + suplement + cvičiť.

Je to úplne jednoduché.
Akoze z bielkovin sa podla teba pribera? :lol: Preto kulturisti ked maju dietu a rysuju jedia len bielkoviny? :lol: ja by som to pozmenil ze zrat vela sacharidov aspon 700g denne .. zalezi od vahy ... pokial je clovek moc chudy moze jest co len chce nemusi sa bat ze pribere len do brucha .. ale pokial uz vyzera celkom normalne to telo tak sa treba vyhybat zlym tukom samozrejme

//autoeditácia príspevku (03 Jún 2010, 21:57)
mulatt napísal:keby si do toho nejedol tak nepriberes
aaano presne tak gainer treba brat cisto ako len doplnok ... musis jest kolko len mozes a ece navyse vypit ten gainer .. urcite je lahsie ho vypit ako by si mal do plneho zaludka este tlacit nejaku stravu dalej

Jakoze niektori to tu maju dobre pomylene :lol: :lol: gainer mozes kludne zrat aj ked necvicis a budes z neho priberat pretoze ma kalorie a sacharidy tak isto ako nejake jedlo .. len ako hovorim treba ho brat len ako doplnok lebo vela ludi nim nahradi nejake jedlo a to potom nema vyznam na priberanie

Jaaj a este som chcel ze kto nevie pribrat aj ked vela zere tak nech si nastavi budik a nech mu kazde 3 hodiny pipa ze ma ist jest ... pokal jes menej casto ako 3 hodiny tak tam je ta chyba ... na noc tvaroh nech si zasyteny a nech telo nechaaatra a bude dobre
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Problem (ako pribrať?)

Príspevok od používateľa hughito »

Akoze z bielkovin sa podla teba pribera? :lol: Preto kulturisti ked maju dietu a rysuju jedia len bielkoviny? :lol: ja by som to pozmenil ze zrat vela sacharidov aspon 700g denne .. zalezi od vahy ... pokial je clovek moc chudy moze jest co len chce nemusi sa bat ze pribere len do brucha .. ale pokial uz vyzera celkom normalne to telo tak sa treba vyhybat zlym tukom samozrejme
LOL, a z čoho sa podľa teba priberá ? Zo sachrov ? :roll:

Ak chce človek naberať kvalitnú hmotu, tak si musí dať pozor na sacharidy, určite to s nimi netreba prehánať.
Keď niekto vyzerá ako preživší z Auschwitzu, tak samozrejme, kľudne tých sachrov aj viac.

No práve že keď kulturisti rysujú (a vlastne každý iný človek) tak obmedzuje sacharidy, zatiaľ čo bielkoviny musia zostať na vysokých číslach, aby ten daný človek neprišiel o svaly.
Napísať odpoveď