MS 2009 v hokeji

O športe...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Zaxman napísal:ty si zvedavy aky bude hokej s kanadou ?? tak to si asi jediny každy vie ako to dopadne :D ...................inač prvu tretinu sme mohli dať 3-4 goly len ty naši k***ti nevedia ani korčulovať
nasou najvacsou slabinou su hlavne presilovky,neviem ci to netrenuju alebo je*u nato myslia...ze to padne samo.a dalsou vecou je slaba efektivita chcu to hrat az do brany a keby si to davali ako pri tom hossovom gole tak by bol vysledok iny :roll:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Calligen09 napísal:Chlače, najprv si pozri hokej a potom sem niečo píš... Alebo navštív nejakého očného odborníka. Lebo čo si napísal mi nejako s realitou nesedí...
:smt044 :smt080 takychto reprezentacnych zaslepencov ako ty mam najradsej..ano my sme vzdy ti lepsi a nikdy si prehrat nezasluzime :D
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

jasne ze sme najlepsi, budeme majstri:P!!!chalani kaslite sa na realitu, hlavne si uzivajte fandenie nech hrame akokolvek, to je ta najvacsia zabava!!!

//:ak by sme aj zostupili, na domacom sampionate hrat budeme...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Hanba, otras, tragédia. Ja sa teraz začínam obávať, aby sme vôbec hrali MS 2011 doma, aby sme nezostúpili.. Kto povie, že prehra bola smola, trepe somariny, BLR malo viac šancí, naši sa nedostávali cez modrú, obrancovia si radšej chvíľku postoja za bránkou, ako keby mali rozmýšľať a rýchlo rozohrať.. Proste tragédia, týmto zápasom sa pre nás, bohužiaľ, zavreli štvrťfinálové brány.

jankyi: To ako myslíš?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Calligen09 napísal:....čo si napísal mi nejako s realitou nesedí...
Jasne....to, ze sme prehrali svedci o tom, ze sme stale lepsi a aj sme dobre hrali...len proste....nepovedlo se.....
Fakt nechapem ako mozme byt lepsi ako super aj napriek tomu, ze sme prehrali.... :roll:
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

budem sa smiat ak vyhrame z kanadou tipicky slovaci este sme ani nezacali hrat a prehrali sme kanada nebude hrat takto dozadu cize nam to bude viacej vyhovovat do brany pojde halak a potom to bude zabava
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

audiotrack napísal:som zvedavý dokedy vás to bude baviť nazývať to smolou a šťastím. Jednoducho máme slabý hokej, treba sa s tým zmieriť. Pár rokov sme boli v špi*ke a teraz si každý slovák myslí aký dobrý hokej máme. Mali sme viac striel, ale naše "akcie" vôbec neboli tak nebezpečné ako ich, tak neviem či to má zmysel porovnávať.
s tymto absolutne suhlasim, je to presne tak ako si napisal.. toto bola zo slovenskej strany parodia na hokej, az na par vynimok
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

ozaj ludia, preco vlastne chyta stana a nie lasak?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Lebo má lepšiu formu.. v zápase chytal dobre, naňho sa skutočne vyhovárať nedá.. Dostal gól po chybe Hossu a Valábika.. Skôr by som zdrbával obranu..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Gajdy napísal:budem sa smiat ak vyhrame z kanadou tipicky slovaci este sme ani nezacali hrat a prehrali sme kanada nebude hrat takto dozadu cize nam to bude viacej vyhovovat do brany pojde halak a potom to bude zabava
Videl si ako hrame? S touto hrou chces proti Kanade vyhrat?
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

chcem a preco by som nechcel mam rovno povedat je*em nato idem do pi*e domov tak ak neveris ze vyhrame tak to ani nepozeraj
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Takreálne na Kanadu nemáme, ale ak budeme mať šťastie ako Maďari proti nám, tak aspoň nedostaneme kefu. Mali by sme sa skôr sústrediť na zápas proti Nórsku alebo Dánsku v osemfinálovej skupine a jedine dúfať, že Bielorusi ho prehrajú. Alebo vyhrať proti Čechom :)

Idem si teraz radšej pozrieť debakel Maďarov a nejaké pekné hokejové akcie, lebo dnes som ich veľa nevidel :P
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Naši sa nevedia dostať k bráne a nejak vážnejšie ohroziť brankára. Všetko ťahajú po rohoch odkiaľ sa vystreliť nedá. Ku koncu zápasu to aj začali nahadzovať, ale nikto nešiel po puku... Keď chcú kombinovat tak im ujde puk, alebo zle nahrá. Strašne málo strielajú. Keď majú priestor, tak akurát naznačí strelu a v lepšom prípade nahrá. V horšom dostanú puk súperi.
A čo sa týka presiloviek... nemá sa cez ne náhodou strielať? Nahrávkami sa góly nedávajú.
Nechcem vidieť tú nakladačku od Kanady. :cry:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Calligen09 napísal:Chlače, najprv si pozri hokej a potom sem niečo píš... Alebo navštív nejakého očného odborníka. Lebo čo si napísal mi nejako s realitou nesedí...
Praveze ty si asi pozeral iny zapas.
Tento zapas stal za velke H..Vsak ti hraci prisli na verejne korculovanie cico? Nahravky nula bodov, presilovky nula bodov. A este ked musi Handzus mesto trenera "kreslit taktiku" pri situacii 4 na 3, tak uz neviem. Cakal som, ze Filc sa bude snazit nieco spravit tento rok, ale je rozdiel vybrat mladych a kvalitnych hracov ako mladych hracov..Bohuzial on vybral podla tychto dvoch zapasov tu druhu skupinu.
A tie najazdy? Ako Stanu nemusim, ale posadit z nicoho nic do brany nerozchytaneho Lasaka..No ci ja viem..

Vyjadrenie Stanu:
Po dobrom výkone nakoniec čelil Staňa len jedinému nájazdu. Po prvom, pri ktorom ho dokázal Antonenko prekonať, ho totiž v bránke vystriedal Ján Lašák. „Rozhodol o tom tréner. Prvý hráč išiel na mňa veľmi pomaly a také nájazdy sa najťažšie chytajú. Výborne to trafil, a na ďalšie už išiel Jano. Podržal mužstvo, ale my musíme dať zo štyroch nájazdov aspoň dva. Ten istý hráč dal nakoniec gól aj Janovi, vidieť, že to vie. Upozorňoval nás na neho aj tréner Filc s tým, že je to asi ich najtechnickejší hráč,“ uzavrel Rastislav Staňa.
az mi je z tohto do smiechu.
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

problem je v tom ze hraci sa akosi netlacia do NHL.. a nech si hovori kto chce co chce NHL je stale na raz takej vyssiej urovni ako KHL... vsetci hraci ostavaju v europe kde su hokejsti taky, lezerny a kedze je tu velke ihrisko tak to kuskuju. v Nhl sa naucia rychlo korculovat ( vid Bondra bol svojho casu jeden z najlepsich ak nie najlepsi )...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

to,co nasi ukazali dnes,bolo viac ako utrpenim...tazkopadne prechody do utocneho pasma,nepresne prihravky,fatalne chyby v rozohravkach a pri tom "vymakanom" kanadskom style hokeja ala nahodme to dopredu,hadam nejako bude sa mi naozaj dalo plakat...je hanbou,to co nasi predvadzaju,pretoze toto sa uz smolou nazvat neda...vidim to tak ze v nasom hokeji musia nastat konecne poriadne zmeny,lebo sa to bude opakovat kazdy rok
na tieto MS som sa tesil a dufal som ze si napraviem ten nepodareny minuly rok,ale vidim ze sa tak s najvacsou pravdepodobnostou nestane...jedine + vidim hadam v tom ze tento rok uz aspon nemozme vypadnut...HURAA :roll:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

strasne tazko sa mi pozeralo na ten zapas aj ked som veril do poslednej sekundy ze to uhrame ale bohuzial nestalo sa tak.
kanada dava madarom uz 8micku. dalsi sampionat dalsie fiasko. jednoducho uz na to nemame aby sme hrali s elitou.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Naši hráči mi už pár rokov pripadajú tak, že sa im vôbec nechce hrať - česť výnimkám ako Bartečko alebo Ružička. Ale keď som videl dnes Handzuša ako sa na ľade "prechádzal", tak som si hneď spomenul na Demitru, ktorý keď prišiel na MS, tak bol dobrý akurát tak na prihrávky, ale žiadnu snahu som u neho nevidel.

Dnes som si zo zápasu zapamätal 1 situáciu, keď bol puk nahodený do nášho obranného pásma a tuším Smrek si poň v pohode korčuľoval a vedľa neho tam preň šprintoval Bielorus a jediné, načo sa Smrek zmohol, bolo iba narazenie hráča na mantinel. S takýmto prístupom hráčov sa lepšie výsledky proste dosiahnuť nedajú :roll:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Pilifo napísal:Dnes som si zo zápasu zapamätal 1 situáciu
takych situacii bolo viac :?
Inac dufam, ze nam Kanada neda viac ako Madarom...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Madari podla ocakavania lata od Kanady
Napísať odpoveď