nasou najvacsou slabinou su hlavne presilovky,neviem ci to netrenuju alebo je*u nato myslia...ze to padne samo.a dalsou vecou je slaba efektivita chcu to hrat az do brany a keby si to davali ako pri tom hossovom gole tak by bol vysledok inyZaxman napísal:ty si zvedavy aky bude hokej s kanadou ?? tak to si asi jediny každy vie ako to dopadne...................inač prvu tretinu sme mohli dať 3-4 goly len ty naši k***ti nevedia ani korčulovať
MS 2009 v hokeji
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Hanba, otras, tragédia. Ja sa teraz začínam obávať, aby sme vôbec hrali MS 2011 doma, aby sme nezostúpili.. Kto povie, že prehra bola smola, trepe somariny, BLR malo viac šancí, naši sa nedostávali cez modrú, obrancovia si radšej chvíľku postoja za bránkou, ako keby mali rozmýšľať a rýchlo rozohrať.. Proste tragédia, týmto zápasom sa pre nás, bohužiaľ, zavreli štvrťfinálové brány.
jankyi: To ako myslíš?
jankyi: To ako myslíš?
-
makaveli
King
s tymto absolutne suhlasim, je to presne tak ako si napisal.. toto bola zo slovenskej strany parodia na hokej, az na par vynimokaudiotrack napísal:som zvedavý dokedy vás to bude baviť nazývať to smolou a šťastím. Jednoducho máme slabý hokej, treba sa s tým zmieriť. Pár rokov sme boli v špi*ke a teraz si každý slovák myslí aký dobrý hokej máme. Mali sme viac striel, ale naše "akcie" vôbec neboli tak nebezpečné ako ich, tak neviem či to má zmysel porovnávať.
Takreálne na Kanadu nemáme, ale ak budeme mať šťastie ako Maďari proti nám, tak aspoň nedostaneme kefu. Mali by sme sa skôr sústrediť na zápas proti Nórsku alebo Dánsku v osemfinálovej skupine a jedine dúfať, že Bielorusi ho prehrajú. Alebo vyhrať proti Čechom
Idem si teraz radšej pozrieť debakel Maďarov a nejaké pekné hokejové akcie, lebo dnes som ich veľa nevidel
Idem si teraz radšej pozrieť debakel Maďarov a nejaké pekné hokejové akcie, lebo dnes som ich veľa nevidel
Naši sa nevedia dostať k bráne a nejak vážnejšie ohroziť brankára. Všetko ťahajú po rohoch odkiaľ sa vystreliť nedá. Ku koncu zápasu to aj začali nahadzovať, ale nikto nešiel po puku... Keď chcú kombinovat tak im ujde puk, alebo zle nahrá. Strašne málo strielajú. Keď majú priestor, tak akurát naznačí strelu a v lepšom prípade nahrá. V horšom dostanú puk súperi.
A čo sa týka presiloviek... nemá sa cez ne náhodou strielať? Nahrávkami sa góly nedávajú.
Nechcem vidieť tú nakladačku od Kanady.
A čo sa týka presiloviek... nemá sa cez ne náhodou strielať? Nahrávkami sa góly nedávajú.
Nechcem vidieť tú nakladačku od Kanady.
-
Soviet
Darca
Praveze ty si asi pozeral iny zapas.Calligen09 napísal:Chlače, najprv si pozri hokej a potom sem niečo píš... Alebo navštív nejakého očného odborníka. Lebo čo si napísal mi nejako s realitou nesedí...
Tento zapas stal za velke H..Vsak ti hraci prisli na verejne korculovanie cico? Nahravky nula bodov, presilovky nula bodov. A este ked musi Handzus mesto trenera "kreslit taktiku" pri situacii 4 na 3, tak uz neviem. Cakal som, ze Filc sa bude snazit nieco spravit tento rok, ale je rozdiel vybrat mladych a kvalitnych hracov ako mladych hracov..Bohuzial on vybral podla tychto dvoch zapasov tu druhu skupinu.
A tie najazdy? Ako Stanu nemusim, ale posadit z nicoho nic do brany nerozchytaneho Lasaka..No ci ja viem..
Vyjadrenie Stanu:
az mi je z tohto do smiechu.Po dobrom výkone nakoniec čelil Staňa len jedinému nájazdu. Po prvom, pri ktorom ho dokázal Antonenko prekonať, ho totiž v bránke vystriedal Ján Lašák. „Rozhodol o tom tréner. Prvý hráč išiel na mňa veľmi pomaly a také nájazdy sa najťažšie chytajú. Výborne to trafil, a na ďalšie už išiel Jano. Podržal mužstvo, ale my musíme dať zo štyroch nájazdov aspoň dva. Ten istý hráč dal nakoniec gól aj Janovi, vidieť, že to vie. Upozorňoval nás na neho aj tréner Filc s tým, že je to asi ich najtechnickejší hráč,“ uzavrel Rastislav Staňa.
problem je v tom ze hraci sa akosi netlacia do NHL.. a nech si hovori kto chce co chce NHL je stale na raz takej vyssiej urovni ako KHL... vsetci hraci ostavaju v europe kde su hokejsti taky, lezerny a kedze je tu velke ihrisko tak to kuskuju. v Nhl sa naucia rychlo korculovat ( vid Bondra bol svojho casu jeden z najlepsich ak nie najlepsi )...
-
djxtreme
Light Professional
to,co nasi ukazali dnes,bolo viac ako utrpenim...tazkopadne prechody do utocneho pasma,nepresne prihravky,fatalne chyby v rozohravkach a pri tom "vymakanom" kanadskom style hokeja ala nahodme to dopredu,hadam nejako bude sa mi naozaj dalo plakat...je hanbou,to co nasi predvadzaju,pretoze toto sa uz smolou nazvat neda...vidim to tak ze v nasom hokeji musia nastat konecne poriadne zmeny,lebo sa to bude opakovat kazdy rok
na tieto MS som sa tesil a dufal som ze si napraviem ten nepodareny minuly rok,ale vidim ze sa tak s najvacsou pravdepodobnostou nestane...jedine + vidim hadam v tom ze tento rok uz aspon nemozme vypadnut...HURAA
na tieto MS som sa tesil a dufal som ze si napraviem ten nepodareny minuly rok,ale vidim ze sa tak s najvacsou pravdepodobnostou nestane...jedine + vidim hadam v tom ze tento rok uz aspon nemozme vypadnut...HURAA
Naši hráči mi už pár rokov pripadajú tak, že sa im vôbec nechce hrať - česť výnimkám ako Bartečko alebo Ružička. Ale keď som videl dnes Handzuša ako sa na ľade "prechádzal", tak som si hneď spomenul na Demitru, ktorý keď prišiel na MS, tak bol dobrý akurát tak na prihrávky, ale žiadnu snahu som u neho nevidel.
Dnes som si zo zápasu zapamätal 1 situáciu, keď bol puk nahodený do nášho obranného pásma a tuším Smrek si poň v pohode korčuľoval a vedľa neho tam preň šprintoval Bielorus a jediné, načo sa Smrek zmohol, bolo iba narazenie hráča na mantinel. S takýmto prístupom hráčov sa lepšie výsledky proste dosiahnuť nedajú
Dnes som si zo zápasu zapamätal 1 situáciu, keď bol puk nahodený do nášho obranného pásma a tuším Smrek si poň v pohode korčuľoval a vedľa neho tam preň šprintoval Bielorus a jediné, načo sa Smrek zmohol, bolo iba narazenie hráča na mantinel. S takýmto prístupom hráčov sa lepšie výsledky proste dosiahnuť nedajú
takychto reprezentacnych zaslepencov ako ty mam najradsej..ano my sme vzdy ti lepsi a nikdy si prehrat nezasluzime