Liga majstrov

O športe...
Stoffo10
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

zajtra náš čaká 1.semifinále Lm Barca-Chelsea môj tip: 3:1

som zvedavý od chelsey to bude určite hnusný betón ale čo už - dúfam že si s tým barca nejako poradí :( Boixos-odpor! :D :D góly (Henry,Messi,Xavi-Drogba)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Chelsea už dlho nehrá betón, ale určite neprídu hrať otvorenú partiu na Nou Camp, to by bola samovražda.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Steven666 napísal:Chelsea už dlho nehrá betón, ale určite neprídu hrať otvorenú partiu na Nou Camp, to by bola samovražda.
ale zajtra budú - podľa mňa - uvidíme podľa mňa to bude o prvom góle ak ho dá Barca do 20-30.minúty tak v pohode vyhrá pretože chelsea otvorí hru a to bude barce sedieť naopak ak barca do takej 30.minúty gól nedá chelsea bude betónovať ďalej a ešte hlbšie a barca sa bude trápiť o tom to bude :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Och, no dnes bude dobrý futbal, vyzerá to tak, že ho uprednostním pred hokejom.. Očakávam víťazstvo Barcelony, Chelsea má síce Hiddinka, ale to nestačí.. Inak súhlas so Stoffom.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bezgolova remiza, dost velke prekvapenie pre mna. Vecer je na programe podla mna o nieco zaujimavejsi zapas, vidim to na vyhru ManU tak o gol.
Innocence
VIP
VIP

Dnes musí vyhrať Arsenal.. Včerajší zápas som pozeral od 15 minúty, futbal to nebol zlý, šance boli, ale strelci nepremieňali.. Chelsea je ale na Stamforde silná, a tak Barcu čaká ťažká úloha, ak chce postúpiť..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Myslim si ze vcera pre Barcelonu bolo velmi nevyhodne ze hraju prvy zapas doma.

Pripadali mi byt taky posraty a hrali az moc opatrne aby nahodou nedostali gol.

Uz som to tu raz pisal, podla mna ten gol na ihrisku supera je uplna blbost. Ma to pomoct futbalu ale myslim si ze v takychto zapasoch to skorej futbalu skodi.

Inak ten vysledok 0:0 neni ani bohvie aky pre Chelsea. Doma budu muset hru trosku viac otvorit a neverim ze Barcelona dam neda ani jeden gol.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Som kukal ešte cez hokej, bo som veril že Barca vyhrá a nakoniec nič z toho. Ale bol to vyrovnaný zápas.

// 400 príspevkov
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

No som nemyslel ze to skonci 0:0 som dufal ze to bude zaujimavejsie, druhy zapas urcite bude...a ta chyba v obrane uz neviem koho z barcy co tam bolo, este ze to drogba dosral
Stoffo10
Light Star
Light Star

Tak ono sa to dalo čakať, že ak Barca nedá rýchly gól ( tak ako lyonu a bayernu) tak to potom bude mať ťažké cez ten hnusný betón chelsey, ale hlavné je čisté konto - HALA VIKY! :) ešteže drogbu vychytal. Odveta bude dramatická- predpokladám že aj keď bude hrať Barca vonku bude sa hrať podľa jej réžii , som zvedavý že či aspoň chelsea sa posnaží otvoriť to- škoda že sa vykartoval Puyol, ale aj tak stále verím v postup Barcy a aj v pekný futbal- takých 2:2 by ma potešilo :)

dnes to vidím podobne vyrovnane a podobne opatrné- viac to prajem Arsenalu ale Manchester to vie vždy nejakou haluzou dokopať tak uvidíme ale ak by bolo finále z Paríža 2006 Barca-Arsenal tak by to bolo super a za atraktívny herný štýl si to tie mužstvá aj zaslúžia narozdiel od manchestru a chelsey
kali520
Darca
Darca

lacijawa napísal:Som kukal ešte cez hokej, bo som veril že Barca vyhrá a nakoniec nič z toho. Ale bol to vyrovnaný zápas.
Vyrovnany? Chelsea mala len jednu sancu a aj tu im vypracoval Marquez (inak to jeho zranenie lol, aj nedavno hlasili ze si natiahol sval v posteli, ten bude ozaj s piskotu :lol: ).
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

kali520 napísal: Uz som to tu raz pisal, podla mna ten gol na ihrisku supera je uplna blbost. Ma to pomoct futbalu ale myslim si ze v takychto zapasoch to skorej futbalu skodi.
AJ podla mna. Je to volovina. Splachnut to :smt022 ... a co sa tykza zapasu... som rad ze Chelsea neprehrala... Barca mala navrch to uznavam :? Ale podla mna to Chelsea doma zvladne :P Dnes sa tesim na Arsenal vs. Man.Utd... fandim Arsenalu lebo by som chcel vidiet cisto londynske finale :smt009 To by len potvrdilo ze najlepsi futbal sa hraje v hlavnom meste jeho kolisky :D
kali520
Darca
Darca

Muffi napísal:To by len potvrdilo ze najlepsi futbal sa hraje v hlavnom meste jeho kolisky
No skorej by to potvrdilo ze postupi lepsie braniace sa muzstvo (pripad Chelsea). Ale uvidime ako sa bude hrat na stamford bridge.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Stoffo10 napísal:...dnes to vidím podobne vyrovnane a podobne opatrné- viac to prajem Arsenalu ale Manchester to vie vždy nejakou haluzou dokopať tak uvidíme...
Vymenuj mi aspon tri haluze :lol:
Innocence
VIP
VIP

Dnes sa fest teším na futbal, dokonca uprednostním pred hokejom, nie je o čom.. Očakávam ofenzívnu smršť v podaní Arsenalu, dúfam, že babrák Silvestre toho veľa nepokazí, naopak Nemanja Vidič by mohol zopakovať výkon zo zápasu s Liverpoolom (1:4), kde pokazil, čo sa dalo.. Barca môže mať problémy, kto teraz nastúpi vzadu, ak Puyol aj Marquez nemôžu hrať? Alebo sa budú spoliehať na parádneho Alvésa? Let's see!

Schelmy: Manchester je nevyspytateľný, dokáže rýchlo otočiť zápas, avšak rovnako rýchlo ho aj stratiť.. príklad? Manchester - Tottenham 5:2 resp. Manchester - Liverpool 1:4.. kolíše to s nimi, uvidíme, ako sa to vyvinie dnes. K "haluziam" ešte spomenúť semifinále FA Cupu? Snáď netreba, všetkým je jasné, že ManU nehrá v optimálnej forme a Arsenal ho môže prekvapiť.
;)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Schelmy napísal:Vymenuj mi aspon tri haluze :lol:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Spurs.htmltaka jedna na rychlo :wink:
Stoffo10
Light Star
Light Star

Schelmy napísal:Vymenuj mi aspon tri haluze :lol:
tak napríklad prvý zápas manu-porto ak by si super johny alias bruno alvés nedal super malú domov tak neviem ako by to bolo za stavu 0:1 keď porto doslova dusilo manu - a aj ten tevézov bol úplne náhodný takže celý ten zápas manu so šťastím urvali-sunderland-manu to je ďalší príklad, aj Inter bol lepší na old trafford myslím, že dali 2 tyčky , potom na west hame to bol suchý futbal a len giggso to dával v závere, doma s aston villou atď atď vždy nejaká haluz buď výsledky 1:0 po nevýrazných výkonoch alebo úplne náhodné obraty,ktoré ani nie sú výsledkom nejakého tlaku ale skôr toho, že súper vždy manchester svojími chybami postaví na nohy

//autoeditácia príspevku ( 29 Apr 2009, 20:19 )
Innocence napísal:Dnes sa fest teším na futbal, dokonca uprednostním pred hokejom, nie je o čom.. Očakávam ofenzívnu smršť v podaní Arsenalu, dúfam, že babrák Silvestre toho veľa nepokazí, naopak Nemanja Vidič by mohol zopakovať výkon zo zápasu s Liverpoolom (1:4), kde pokazil, čo sa dalo.. Barca môže mať problémy, kto teraz nastúpi vzadu, ak Puyol aj Marquez nemôžu hrať? Alebo sa budú spoliehať na parádneho Alvésa? Let's see!

Schelmy: Manchester je nevyspytateľný, dokáže rýchlo otočiť zápas, avšak rovnako rýchlo ho aj stratiť.. príklad? Manchester - Tottenham 5:2 resp. Manchester - Liverpool 1:4.. kolíše to s nimi, uvidíme, ako sa to vyvinie dnes. K "haluziam" ešte spomenúť semifinále FA Cupu? Snáď netreba, všetkým je jasné, že ManU nehrá v optimálnej forme a Arsenal ho môže prekvapiť.
;)
tak obrana Barcy môže mať na Stamford Bridge 2 podoby:
1) idem zľava: Abidal,Piqué,Cáseres,Alvés
2) idem zľava: Sylvinho,Piqué,Abidal,Alvés

ak pep nebude chcieť zariskovať s mladým uruguajčanom Cáseresom tak presunie Abidala na stopéra a ľavého beka bude hrať Sylvinho- ja by som bol ale viac za variantu 1

no arsenal by už mohol niečo vyhrať to je pravda :) a manchetser by si už finále naozaj nezaslúžil takže podľa spravodlivosti by to malo byť repríza z Paríža 2006 ale uvidíme no....
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Stoffo na com ficis? :roll:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Kazdy fanusik Arsenalu alebo odporca Man U moze byt rad ze Manchester vyhral iba 1:0. Spravodlivy vysledok by bol tak 2:0 ak nie 3:0.
Pacil sa mi ten futbal hlavne tym ze nebol kuskovany. Jednoducho suvisla hra.
Arsenal za tu 1 strelu co mal na branu si nezasluzil dat gol. Ich utok bol absolutne vygumovany.
A na adresu C. Ronalda mam iba jedno. Proste nemam nic proti nemu ale kedze si vybudoval povest hraca s "mäkkymi kolenami" ktory ide lahko k zemi, aj ked bol faulovany rozhodca obcas nepiskal, lebo sa obaval ze ide o jeho dalsi teatralny kusok. Ale za svoju aktivitu a za ten projektil v druhom polacase si zasluzil skorovat.
kali520
Darca
Darca

Schelmy napísal:Stoffo na com ficis? :roll:
Stoffo ma pravdu, najma s tymy vvysledkami 1:0 alebo z obratmi ktore ani neboli vysledkom nejakeho velkeho tlaku.

Inak zase vcera musim povedat ze manchester zahral velmi dobre (mozno najlepsi vykon v tejto sezone).

Arsenal ma doslova nasrali s tou svojou hrou. Ziadny pohyb, Adebayor nevie podrzat loptu, neviem co bol za tah dat Nasriho do stredu zalohy, Gibbs vela chyboval, Slivestre k tomu zbytocne sa vyjadrovat.
Napísať odpoveď