som zvedavý od chelsey to bude určite hnusný betón ale čo už - dúfam že si s tým barca nejako poradí
Liga majstrov
ale zajtra budú - podľa mňa - uvidíme podľa mňa to bude o prvom góle ak ho dá Barca do 20-30.minúty tak v pohode vyhrá pretože chelsea otvorí hru a to bude barce sedieť naopak ak barca do takej 30.minúty gól nedá chelsea bude betónovať ďalej a ešte hlbšie a barca sa bude trápiť o tom to budeSteven666 napísal:Chelsea už dlho nehrá betón, ale určite neprídu hrať otvorenú partiu na Nou Camp, to by bola samovražda.
Myslim si ze vcera pre Barcelonu bolo velmi nevyhodne ze hraju prvy zapas doma.
Pripadali mi byt taky posraty a hrali az moc opatrne aby nahodou nedostali gol.
Uz som to tu raz pisal, podla mna ten gol na ihrisku supera je uplna blbost. Ma to pomoct futbalu ale myslim si ze v takychto zapasoch to skorej futbalu skodi.
Inak ten vysledok 0:0 neni ani bohvie aky pre Chelsea. Doma budu muset hru trosku viac otvorit a neverim ze Barcelona dam neda ani jeden gol.
Pripadali mi byt taky posraty a hrali az moc opatrne aby nahodou nedostali gol.
Uz som to tu raz pisal, podla mna ten gol na ihrisku supera je uplna blbost. Ma to pomoct futbalu ale myslim si ze v takychto zapasoch to skorej futbalu skodi.
Inak ten vysledok 0:0 neni ani bohvie aky pre Chelsea. Doma budu muset hru trosku viac otvorit a neverim ze Barcelona dam neda ani jeden gol.
Tak ono sa to dalo čakať, že ak Barca nedá rýchly gól ( tak ako lyonu a bayernu) tak to potom bude mať ťažké cez ten hnusný betón chelsey, ale hlavné je čisté konto - HALA VIKY!
ešteže drogbu vychytal. Odveta bude dramatická- predpokladám že aj keď bude hrať Barca vonku bude sa hrať podľa jej réžii , som zvedavý že či aspoň chelsea sa posnaží otvoriť to- škoda že sa vykartoval Puyol, ale aj tak stále verím v postup Barcy a aj v pekný futbal- takých 2:2 by ma potešilo
dnes to vidím podobne vyrovnane a podobne opatrné- viac to prajem Arsenalu ale Manchester to vie vždy nejakou haluzou dokopať tak uvidíme ale ak by bolo finále z Paríža 2006 Barca-Arsenal tak by to bolo super a za atraktívny herný štýl si to tie mužstvá aj zaslúžia narozdiel od manchestru a chelsey
dnes to vidím podobne vyrovnane a podobne opatrné- viac to prajem Arsenalu ale Manchester to vie vždy nejakou haluzou dokopať tak uvidíme ale ak by bolo finále z Paríža 2006 Barca-Arsenal tak by to bolo super a za atraktívny herný štýl si to tie mužstvá aj zaslúžia narozdiel od manchestru a chelsey
AJ podla mna. Je to volovina. Splachnut tokali520 napísal: Uz som to tu raz pisal, podla mna ten gol na ihrisku supera je uplna blbost. Ma to pomoct futbalu ale myslim si ze v takychto zapasoch to skorej futbalu skodi.
Dnes sa fest teším na futbal, dokonca uprednostním pred hokejom, nie je o čom.. Očakávam ofenzívnu smršť v podaní Arsenalu, dúfam, že babrák Silvestre toho veľa nepokazí, naopak Nemanja Vidič by mohol zopakovať výkon zo zápasu s Liverpoolom (1:4), kde pokazil, čo sa dalo.. Barca môže mať problémy, kto teraz nastúpi vzadu, ak Puyol aj Marquez nemôžu hrať? Alebo sa budú spoliehať na parádneho Alvésa? Let's see!
Schelmy: Manchester je nevyspytateľný, dokáže rýchlo otočiť zápas, avšak rovnako rýchlo ho aj stratiť.. príklad? Manchester - Tottenham 5:2 resp. Manchester - Liverpool 1:4.. kolíše to s nimi, uvidíme, ako sa to vyvinie dnes. K "haluziam" ešte spomenúť semifinále FA Cupu? Snáď netreba, všetkým je jasné, že ManU nehrá v optimálnej forme a Arsenal ho môže prekvapiť.

Schelmy: Manchester je nevyspytateľný, dokáže rýchlo otočiť zápas, avšak rovnako rýchlo ho aj stratiť.. príklad? Manchester - Tottenham 5:2 resp. Manchester - Liverpool 1:4.. kolíše to s nimi, uvidíme, ako sa to vyvinie dnes. K "haluziam" ešte spomenúť semifinále FA Cupu? Snáď netreba, všetkým je jasné, že ManU nehrá v optimálnej forme a Arsenal ho môže prekvapiť.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Spurs.htmltaka jedna na rychloSchelmy napísal:Vymenuj mi aspon tri haluze
tak napríklad prvý zápas manu-porto ak by si super johny alias bruno alvés nedal super malú domov tak neviem ako by to bolo za stavu 0:1 keď porto doslova dusilo manu - a aj ten tevézov bol úplne náhodný takže celý ten zápas manu so šťastím urvali-sunderland-manu to je ďalší príklad, aj Inter bol lepší na old trafford myslím, že dali 2 tyčky , potom na west hame to bol suchý futbal a len giggso to dával v závere, doma s aston villou atď atď vždy nejaká haluz buď výsledky 1:0 po nevýrazných výkonoch alebo úplne náhodné obraty,ktoré ani nie sú výsledkom nejakého tlaku ale skôr toho, že súper vždy manchester svojími chybami postaví na nohySchelmy napísal:Vymenuj mi aspon tri haluze
//autoeditácia príspevku ( 29 Apr 2009, 20:19 )
tak obrana Barcy môže mať na Stamford Bridge 2 podoby:Innocence napísal:Dnes sa fest teším na futbal, dokonca uprednostním pred hokejom, nie je o čom.. Očakávam ofenzívnu smršť v podaní Arsenalu, dúfam, že babrák Silvestre toho veľa nepokazí, naopak Nemanja Vidič by mohol zopakovať výkon zo zápasu s Liverpoolom (1:4), kde pokazil, čo sa dalo.. Barca môže mať problémy, kto teraz nastúpi vzadu, ak Puyol aj Marquez nemôžu hrať? Alebo sa budú spoliehať na parádneho Alvésa? Let's see!
1) idem zľava: Abidal,Piqué,Cáseres,Alvés
2) idem zľava: Sylvinho,Piqué,Abidal,Alvés
ak pep nebude chcieť zariskovať s mladým uruguajčanom Cáseresom tak presunie Abidala na stopéra a ľavého beka bude hrať Sylvinho- ja by som bol ale viac za variantu 1
no arsenal by už mohol niečo vyhrať to je pravda
Kazdy fanusik Arsenalu alebo odporca Man U moze byt rad ze Manchester vyhral iba 1:0. Spravodlivy vysledok by bol tak 2:0 ak nie 3:0.
Pacil sa mi ten futbal hlavne tym ze nebol kuskovany. Jednoducho suvisla hra.
Arsenal za tu 1 strelu co mal na branu si nezasluzil dat gol. Ich utok bol absolutne vygumovany.
A na adresu C. Ronalda mam iba jedno. Proste nemam nic proti nemu ale kedze si vybudoval povest hraca s "mäkkymi kolenami" ktory ide lahko k zemi, aj ked bol faulovany rozhodca obcas nepiskal, lebo sa obaval ze ide o jeho dalsi teatralny kusok. Ale za svoju aktivitu a za ten projektil v druhom polacase si zasluzil skorovat.
Pacil sa mi ten futbal hlavne tym ze nebol kuskovany. Jednoducho suvisla hra.
Arsenal za tu 1 strelu co mal na branu si nezasluzil dat gol. Ich utok bol absolutne vygumovany.
A na adresu C. Ronalda mam iba jedno. Proste nemam nic proti nemu ale kedze si vybudoval povest hraca s "mäkkymi kolenami" ktory ide lahko k zemi, aj ked bol faulovany rozhodca obcas nepiskal, lebo sa obaval ze ide o jeho dalsi teatralny kusok. Ale za svoju aktivitu a za ten projektil v druhom polacase si zasluzil skorovat.
Stoffo ma pravdu, najma s tymy vvysledkami 1:0 alebo z obratmi ktore ani neboli vysledkom nejakeho velkeho tlaku.Schelmy napísal:Stoffo na com ficis?
Inak zase vcera musim povedat ze manchester zahral velmi dobre (mozno najlepsi vykon v tejto sezone).
Arsenal ma doslova nasrali s tou svojou hrou. Ziadny pohyb, Adebayor nevie podrzat loptu, neviem co bol za tah dat Nasriho do stredu zalohy, Gibbs vela chyboval, Slivestre k tomu zbytocne sa vyjadrovat.