MS 2009 v hokeji

O športe...
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

dobre by bolo, keby sa zajtra madarsku podarilo vyhrat nad bieloruskom.. by sme mali v nadstavbovej skupine o 2 body viac..
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

co takto rozmyslat tak ze porazit kanadu? :?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

DanielDevil napísal:co takto rozmyslat tak ze porazit kanadu? :?
no to by bolo pekne, ale v kazdom pripade, aj v tomto, by bolo pre nas lepsie, keby madarsko postupilo cez bielorusko
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Pilifo napísal:No ale tomu sa hovorí brankársky štýl "Butterfly", takže on takto chytá stále spolu s ďalšími brankármi a aj ja si myslím, že s tým veľa nemohol narobiť, však ten Bielorus ani nevedel, ako ten gól z otočky dal a Valábik dosť zakrýval Staňovi výhľad.
asi som uz zo starej skoly :D .
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Velmi sympaticky vykon Lotysov...
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

mi-chau napísal:Ako nehnevaj sa, nie som zrovna odbornik na hokej, ale ten gol co sme dostali v riadnom hracom case chyba brankara urcite nebola. Bola to velmi neprehladna situacia a bielorus stirelal necakane. Ked si pozries spomaleny zaber, dokonca vidno, ze s krutou davkou stastia (a to nie som z tych co melu o stasti a smole) trafil medzeru medzi betonmi. Najazdy som uz nevidel.
Hm len je zaujímavé, že aj sám Filc povedal, že ten gól bol jeho, takže tak.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

dnes som pozrel cely zapas Svedov s Lotysmi a velmi som to Lotysom prial za ich dnesny vykon...urcite mozu dosiahnut s ich tymom historicky uspech...esteze s nimi dalej v skupine nebudeme,lebo neviem neviem ci by sa nam podarilo vyhrat :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

SiS napísal:Hm len je zaujímavé, že aj sám Filc povedal, že ten gól bol jeho, takže tak.
V mojich ociach je ten gol hlavne Hossov...asi zabudol, ze v takychto situaciach je to jeho brat, ktoremu puk nezoberu ak sa rozhodne ho drzat a nie on.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Lotyši vyhrali nad Švédmi (tí tuším nemajú nikoho z NHL, čo ich ale neospravedlňuje).. som zvedavý na dnešný zápas s Kanadou, nečakám výhru, no aspoň zrýchlenú hru by som si prial..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

DanielDevil napísal:co takto rozmyslat tak ze porazit kanadu? :?
No myslims si ze je realnejsie ze madari porazia bielorusov ako my kanadu :lol:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Frantisek Hossa napísal:Skôre „javorových listov“ 15:1 po dvoch zápasoch hovorí jasnou rečou, rovnako tak spôsob, s akým rozložili maďarský tím v nedeľnom zápase. „Sú tam lídri niektorých tímov NHL a bude to mimoriadne náročné. Trochu zmeníme filozofiu. Doteraz sme útočili a tvorili, teraz sa viac zameriame na defenzívnu činnosť,“ prezradil čosi zo slovenskej taktiky František Hossa.
dost odvazne tvrdenie, ze doteraz sme utocili a tvorili.. som zvedavy na zmenu taktiky.. koho myslite, ze da dnes filcko do brany..?
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

makaveli napísal:dost odvazne tvrdenie, ze doteraz sme utocili a tvorili.. som zvedavy na zmenu taktiky.. koho myslite, ze da dnes filcko do brany..?
Halak..
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Akoby to nebolo jedno, USA na MS v roku 2000 v zakladnej skupine a ani v osemfinalovej neprehrali ani zapas a v stvrtfinale sme ich porazili a isly domov. Takze prave tam sa to bude lamat, je mi jedno ci dnes prehrame o 1 gol alebo o 8. Aj tak budem fandit az do konca ! A ked postupime do stvrfinale (co postupime ! ), nech v tom zapase ukazu to najlepsie co je v nich. Tak berte vlajky, rapkace a dobru naladu a hura fandit nasim chlapcom ! :) SLOVENSKOOOO
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Bohužiaľ Bielorusi dokázali zvíťaziť, keď v posledných 2 minútach dali Maďarom 2 góly, takže štvrťfinále nemáme vôbec isté. Takmer isté by bolo iba v prípade, že by sme dnes porazili Kanaďanov, ale to tiež nie je veľmi reálne, ale fandiť sa bude :) V osemfinálovej skupine Dánov(alebo Nórov) hádam zvládneme, ale budeme musieť vyhrať s Čechmi alebo Fínmi, čo bude nesmierne ťažké na to, aby sme preskočili Bielorusov v tabuľke a postúpili na ich úkor do štvrťfinále.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Jedine, žeby Bielorusov zdolali Nóri alebo Dáni. :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Stačilo by, keby Bielorusi prehrali s Čechmi a Fínmi a vyhrali nad Dánmi alebo Nórmi a my by sme vyhrali tento zápas + ešte zápas s Čechmi alebo Fínmi - budeme sa musieť posnažiť :lol:
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Škoda Madarov boli fakt dobrí už len v tom, že sa dostali na majstrovstvá. Bielorusi aj tak vypadnú po prvom zápase ak postúpia a my takisto. Ak by postupili Madari tak by aspoň mali radosť že sú tam kde sú a nemusia hrať o záchranu ale my sa s postupom neuspokojíme a budeme plakať že sme vypadli, pričom Madari by to brali ako víťazstvo.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

dnes prekvapime. verim im.
Tomáško
Star
Star

Príspevok od používateľa Tomáško »

Ano presne tak ja im tiez verym dnes podame najlepsi vykon a zapos dufam ze dopadne vyhrou pre nas tym a myslim ze to bude bud po predlzeny alebo po najazdoch;)
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

V oboch zápasoch mi chýbala taká herná pohoda, aká nás sprevádzala počas prípravy. Viem, že MS a príprava su úplne o niečom inom, ale chýba im to, až moc. Verím, že sa konečne spamätali a dnes verím v dobrý výsledok. Niečo mi nahovára, že to buď sakramentsky dobre vyhráme, alebo dostaneme poriadny výprask. No, nechajme sa prekvapiť. O nejakých 10 minút začínajú nervy...

Držme palce!
Napísať odpoveď