FIKY napísal:Za hordu by som dal pvp wara ja osobne Undeada hl. kvôli Will of the Forsaken čo je do pvp powa, pri feare , charme a sleepe nemusíš použiť trinket čo je imho veľká výhoda , za aly by som dal asi tiež Elfa
wotf uz davno nie je "powa" odvtedy co zrusili na wotf duration tak staci proste recastnut fear. Samozrejme ze warrovi je wotf uz uplne na nic ako pisal schyzo. Za hordu by som dal taurena. Orc tiez nemusi byt zly kedze zmenili bloofury tak ze nedostavas debuff na healing + stuny na orca trvaju kratsie. Ale furt si myslim ze ten tauren je naj ked sa naucis spravne pouzivat war stomp.
Poradi mi niekdo nejaky dobry Wotlk free server?
to je jedno aky patch.. ale nie 3.1.0.. ani vyssie (ak vlastne vyssi je)
Raty cca 6x-7x... moze byt aj zahranicny.. a nech tam hra viac ako 300 ludi.
Dik.
/5x je v poho.. Omg hovorim ze nie patch 3.1.0 a vyssie a ty mi tu je*** toto. Hned na prvej stranke "3.1.x: set realmlist wotlk.wocserver.org"
tak diky za odpovede ....ten Burning Blade som nasiel, ale ten druhy neviem najst....ako alebo kde ho najdem?????Som z toho trochu mimo kedze to nehram dlho...
kostak napísal:cawte zasa trochu pootravujem prosim kde upragdnem account na wotlk zatial to len mam na obycjanom WOW dakujem za rady ppoprida hedte screen
najprv musis upgradnut na TBC az potom na wotlk, neni zac
diki moc uz parim OFFIK som necakal ze sa toho dozijem kazdopadne kdo by chcel prispiet na charitu a dat niakich 1 alebo 2 g tak na mail Sallynqa alebo cez trade na meno Sallynqa tak kdo chce nech si ma ulozi do firiend
kostak napísal:diki moc uz parim OFFIK som necakal ze sa toho dozijem kazdopadne kdo by chcel prispiet na charitu a dat niakich 1 alebo 2 g tak na mail Sallynqa alebo cez trade na meno Sallynqa tak kdo chce nech si ma ulozi do firiend
kostak napísal:diki moc uz parim OFFIK som necakal ze sa toho dozijem kazdopadne kdo by chcel prispiet na charitu a dat niakich 1 alebo 2 g tak na mail Sallynqa alebo cez trade na meno Sallynqa tak kdo chce nech si ma ulozi do firiend
ty si teda inteligent, po prve begujes .. a po druhe, ani nepovies svoj realm